szekla 05.11.04, 16:37 sie witam, nos zapchany, siapajaco, w gardle drapie, wypelzlam z lozka kolo poludnia , zakupy, pranko i chyba znowu do lozka poczlapie. Wezme tylko ze soba pare filmow, szklanke herbaty. Kota nie wezme, sam przyjdzie bestyja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelfine Re: przeziebieniowo 05.11.04, 16:45 Moje wyrazy wspolczucia ... Ja juz to przechodzilam w tym roku. Mam nadzieje ze wiecej nie bedzie. A tak przy okazji w jakiej czesci Niemiec mieszkasz.(wydaje mi sie ze tak pisalas ale jesli pomylilam sie to z gory przepraszam. Pozdrowienia Feelfine/Ula (Hamburg) Odpowiedz Link
tamsin Re: przeziebieniowo 05.11.04, 16:52 kot na przeziebienie bardzo dobrze dziala ) jedno z lepszych lekarstw. U nas na przeziebienie zalecaja goracy rosol i duzo soku pomaranczowego. Ale ogolnie to sa tabletki ze niby katar znika ale cholercia glowa tez sie do niczego nie nadaje ) Odpowiedz Link
asica74 Re: przeziebieniowo 05.11.04, 16:53 ojoj.. a mleko z miodem i maslem nie pomoze? A moze amol? A jakie filmy ogladasz? (i co ty tu jeszcze robisz przed komputerem, jesli czytasz moje slowa? ))) uscieski! Odpowiedz Link
frankie36 Re: przeziebieniowo 05.11.04, 16:53 Przed dziecmi nawet lubilam sie tak troche przeziebic,polezec w lozku,z dobra ksiazka,obstawic sie smakolykami,a teraz...unikam jak cholera ,bo nie mam tego komfortu wylegiwania.Zasuwam z zasmarkanym nosemi tetniaca glowa,matki nie maja czasu na chorowanie Odpowiedz Link
syswia Re: przeziebieniowo 05.11.04, 17:39 ojej, ja tez umieram. nie ide dzis do pracy... Odpowiedz Link