16.11.04, 00:01
dziewczyny (i chlopaki), wpadlam w nalog! za trzy tygodnie mam egzaminy, a ja
sie w ogole nie ucze a jak tylko mam wolna chwile, wlaczam komputer, klikam
na 'favourites' i otwiera mi sie forum... i przepadam...

czy mozna sie z tego wyleczyc? czy to juz tak zawsze bedzie?
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: nalog 16.11.04, 00:09
      to juz tak na zawsze..ja probowalam wszystkiego, pigulki, terapial,
      elektrowstrzasy, hipozja..nic! pierwsze co robie jak sie dorwe do domu to
      wlaczam komputer..moze jest jakas nowa terapia, bo wszystkie dotychczasowe
      wynalazki naukowe ja juz wyprobowalam, wiec sie od razu poddaj i przyjmij to
      jako swoj los!! smile)
      • asica74 Re: nalog 16.11.04, 00:15
        tez o tym myslalam... ze jak umre, to mnie z komputerem pochowaja... kiedys
        czytalam o tych trumnach Goliat, czy cos w tym stylu, kotre sa produkowane w
        rozmiarze XXXXXL, i tak sobie myslalam, czy da sie zrobic taka, co to ma taka
        komorke na kompa...

e.. nie... juz zapomnialam: ja przepisze sie na cele naukowe...

A z tym nalogiem... hm... ja juz probowalam sobie wydzielic np 1 godz dziennie,
        a gdy to nie wyszlo, stwierdzilam, ze 2... a gdy to...

to moze ja juz skoncze ta wyliczanke

Stokrotka, lacze sie w bolu... a w bolu tym tyle slodyczy!

Jeszcze wam napisze, ze wlasnie sobie poustawialm forum po swojemu!
        Przestawilam na to by watki mi sie otwieraly od najnowszego, by kolor byl
        niebieski, przyjaciol zaznaczylam na zielono... i juz moge powiedziec ze sie
        calkem urzadzilam.

A Dorinka tez tak ma! Wczoraj walizek jeszcze nie rozpakowala, a wpis juz byl!
        Moja dziewczyna!

(i przy okazji wybaczyla mi moje winy... dziekuje)
        • asia.sthm Re: nalog 16.11.04, 00:21
          Asiu ty z tymi porzadkami do grobu mnie wpedzisz, takiego XXXL.
          Znowu mnie napadnie i posprzatam wszystko od poczatku caaala chalupe.
          Spac juz mialam isc, ale wrocilam zeby sie od internetu wyleczyc.
          Zjem chyba jakas witamine C na sen
          • tamsin Re: nalog 16.11.04, 00:24
            no przeciez mialas miec duzo sniegu jutro, to nie musisz wstawac, w pracy
            zrozumieja ze nie moglas dojechac z powodu sniegu smile)
          • asica74 Re: nalog 16.11.04, 00:26
            tylko nie popijal cola...

A ja jeszcze powiem, ze mnie nosi czasami, bo jak juz niemal spie, ale czasami
            jak mnie wyciagnie z lozka i przed kompem posadzi, to sie zastanawiam.. czary
            czy co...

dziewczyny, bardzo was lubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszytskie wy moje!
            • tamsin Re: nalog 16.11.04, 00:28
              {{{{{{{{{Asica}}}}}}}}}}}}} sciski od mnie tez
              • asia.sthm Re: nalog 16.11.04, 00:32
                Snieg na czwartek obiecali, dzis mnie nic nie uratuje; wstane jak swiergotek i
                podaze do obowiazkow.
                Tez was sciskam nalogowce :-%%
                • st0kro-tka Re: nalog 16.11.04, 00:34
                  do obowiazkow forumowych, ma sie rozumiecsmile
                  • asia.sthm Re: nalog 16.11.04, 00:37
                    Przed poludniem pracuje na chleb, w lunch odpuszczam a potem z doskoku z
                    doskoku z doskoku kic kic i tak do nocy...
                    • tamsin Re: nalog 16.11.04, 00:39
                      ja stosuje opcje tab/alt w ten sposob da sie pracowa ci uczestniczyc w forum smile
                      • myszka888 Re: nalog 16.11.04, 15:17
                        Tamsin- uzywam tego samego sktotusmile Hi hi- latwo, szybko i przyjemnie!!
        • st0kro-tka Re: nalog 16.11.04, 00:31
          przypomnialo mi sie, jak w Polsce byla reklama: 'w naszych trumnach wygladasz
          jak zywy' czy jakos tak, pamietacie?
          • asica74 Re: nalog 16.11.04, 00:37
            ha! przynajmniej w tym watku trzymamy sie tematu! no bo od nalogu do trumny
            calkiem niedaleko (a jak nie rzuce palenia, to juz calkiem niedlugo)

Stoktotka, a czemu ty sie nie uczysz?

aha, a czy po maszyne moze w srode okolo 6 pm pasuje? tak pytam smile
            • ulkaa Re: nalog 16.11.04, 00:47
              Wlasnie ukradkiem wypalilam ostatniego papieroska na balkonie, koszmarny nalog,
              i ide spac, bo za bardzo sie dzisiaj rozpisalam.Ale u nas zimno, brrrrrrrrr.
              W zwiazku z zimnem przypomniala mi sie tez jedna reklama telewizyjna , ktorej
              nienawidze : ostatnio w TVP 1 przed kazdym lepszym wieczornym filmem slysze :
              " Ten film mozesz ogladac dzieki temu , ze zasponsorowal go Rutinoscorbin "
              Zzymam sie wtedy okrutnie i zeby poprawic sobie nastroj powtarzam : ten film
              sama sobie zasponsorowalam ,placac comiesieczny abonament.
              Dobrej nocki.
            • st0kro-tka Re: nalog 16.11.04, 00:48
              trzymam ksiazke na kolanach, to mozna powiedziec ze sie ucze, nie?

asica, az boje ci sie odpowiadac... sr i czw mam koledz do dziewiatej!

• asica74 Re: nalog 16.11.04, 00:52
                stokrotka! ucz sie, i nie przejmuj sie! ja si enauczylam piec chleb starym
                zwyczajem w drewnianej brytwance (ktora chwilowo zastepuje moja ukochana
                miska), wiec jak sie kiedys zdarzy, ze w koncu sie zgadamy, to bedzie ok.
                No juz, idz sie uczyc. A cos interesujacego? (sie uczysz?)

nie wiem czy to ty jestes od ksigowosci? jak tak, to mam pytanie w imieniu
                znajomej, jesli mozna...
                • st0kro-tka Re: nalog 16.11.04, 01:05
                  pytaj sie smialo!

ucze sie wlasnie o podatkach, oj, ciezki zywot!
                  • asica74 Re: nalog 16.11.04, 01:14
                    dziewczyna sie rozglada jak by tu zaczac cos w tym kierunku, swierzynka jest.
                    Tu chodzi o przede wszystkim jaki college jest dobry etc... polecasz jakis?

Ale na dzis to ty sie ucz kobietko, ok?

ja jeszcze tylko wywiesze pranie, potem powisze w oknie z cigim i ide spac...

A z tymi nalogowcami... to przesunal mi sie taki obrazek przez oczyma AA - dzien
                    dobry wszytskim, nazywam sie Asica, jestem nalogowa foremka
                    • tamsin Re: nalog 16.11.04, 01:15
                      a my wszystkie chorme: czesc Asica, witaj w naszym gronie nalogowych foremek smile
                    • st0kro-tka Re: nalog 16.11.04, 15:06
                      asica, odpowiem moze dzis w nocy albo jutro/pojutrze, ok?
    • mijaczek Re: nalog 16.11.04, 01:02
      Ja juz sie dawno poddalam, tylko co jakis czas dodaje nowe fora do ulubionych...
      zgroza... teraz mam kolo 20-tu... a na niebiesko forum to juz mam od dawna... a
      na zielono przyjaciol to tez :o)
      A na szaro nieprzyjaciol...
      Ech.... ciekawe jakby moje zycie wygladalo bez forum?
      Pzdrf
      Mia
    • izabelski jedyny sposob - wykasowac browsera i wyrzucic CD 16.11.04, 02:34
      od prowajdera do kosza smile
    • abere8 Re: nalog 16.11.04, 08:47
      Jakis czas temu mialam w sygnaturce takie cos: "Boze, daj mi sile, aby zmienic
      to, co moge zmienic, cierpliwosc, aby zaakceptowac to, czego zmienic nie moge i
      madrosc, aby odroznic jedno od drugiego". (cytuje z pamieci)

W mojej niezmierzonej madrosci oswiadczam, ze nalog forumowania to ten drugi
      przypadek, wiec tylko cierpliwosc moze nas uratowac smile

Ja sie lapie juz na tym, ze czytajac ksiazki, wychwytuje co lepsze kawalki z
      mysla "o, to bylaby fajna sygnaturka" smile
    • mamakubusia11 Re: nalog 16.11.04, 09:28
      u mnie na niebiesko od tygodnia,bo dopiero na to wpadlam.Zielone ludziki tez mam
      ,ale trafif sie tez taki ,,co go wygasilam.
      ALE KOBIECA POLONIA to u mnie jest na pierwszym miejscu.Ostatnio,to tu
      najczesciej siedze .

Tez zaczynam dostawac bzika jakiegos i ledwo z lozka wyjde,juz na forum
      wpadam.Jak tak dalej pojdzie, to mnie chlop z chalupy wyrzuci i jeszcze rozpowie
      zem wyrodna matka,bo dzieci samopas zostawione a ja przed kompem siedze.

Palenie to 8 lat temu rzucilam i to z dnie na dzien,ale z tego to juz chyba nie
      wyjde!
      • myszka888 Re: nalog 16.11.04, 15:25
        A ja sie przyznam, ze szczescie chyba mialam jakies, moze to fluidy, albo co,
        bo Kobieca Polonia to moje pierwsze forum, na ktorym czuje sie jak myszka w
        swojej dziurcewink , w ktorym aktywnie uczestnicze.
        I bardzo Wam dziewczyny dziekuje, za to, ze jestescie tu i terazsmile

A internetowy nalog mialam juz w odniesieniu do irc'a i GG, ale jakos sie
        wyleczylamsmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka