Dodaj do ulubionych

PIJCIE MLEKO!!!

20.11.04, 18:10
www.millan.net/funp/80/nomilk.html
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 20.11.04, 20:40
      przepiekne smile)))) spiewam sobie co zapamietalam smile)) to jest przeboj!!!
      ...no milk today, and it wasn't always so....how could they know what that
      message means....no milk today...my love has gone away...
      • dorkalesk Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 21:32
        super ! bardzo mi sie podoba!
        • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 21:43
          ja tez jestem zakochana w tej piosence, do tego stopnia ze chyba zrezygnuje z
          zalobnego requiem Mozarta na moim rozsypywaniu prochow, na rzecz tej piosenki,
          serio mowie!
          • asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 21:53
            ...no majto today, and it wasn't always so....how could they know what that
            message means....no majto today...my love has gone away...

a wymionko w dluga, a prochy za wymionkiem ... a cala sala w smiech.

Na swoje prochy to wybiore: Mowia plonie stodola plonie az strach, az kurzy sie
            z niej..hej..
            • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:23
              tez ladne, ale kto ci to ma spiewac??? no bo wykonanie jest bardzo wazne dla
              prochow smile)
              • mijaczek Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:30
                Oj kobitki, a co wy tak smutasnie dzisiaj? Prochy? Requiem? Ej, no... jeszcze
                nie czas...!
                • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:31
                  nie requiem, tylko zmienilam piosenke, wlasnie na weselsza smile)
              • asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:33
                z plyty kaze sobie puscic. Chociaz to dziecko co mi chce debowa trumne z
                ornamentem fundnac moze robic problemy z doborem muzyki tez. Mam nadzieje ze
                mozna to jakos w testamencie przyklepac, zebym sie potem nie musiala na wlasnym
                pogrzebie denerwowac. smile
                • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:35
                  tak, lepiej gdzies to spisac, bo kurcze prochy sie zaczna sypac z nerwow po
                  oczach ludziom i bedzie nieciekawie..czy ja sie moge przestac glosno do
                  komputera smiac????????????????? przeciez ludzie sie na mnie dziwnie juz patrza!
                  • asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:40
                    No tak , na wlasnym pogrzebie goscie nam moga prochy rozprychac, cholera.
                    Moze przez lejek jakis albo co..

postaw sobie jaki dzwiekoszczelny parawan w tej pracy, bo faktycznie to sie
                    uciazliwe robi...Ja mam biuro w domu i tez czasem udaje ze sie wcaaale nie
                    smieje.
                    • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:41
                      ja udaje ze jestem na telefonie, mam swoj pokoj tak w rogu, wiec troche
                      dzwiekoszczelny, a zreszta, niech sie przyzwyczajaja ze na starosc dziczeje wink)
                    • mijaczek Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:42
                      Kobity, miejcie litosc nad bidna Tamsin, ona prace dla forum ryzykuje!
                      Biedaczka... jeszcze sie zakrztusi i udusi ze smiechu, a przeciez jeszcze nie
                      spisala co to za muzyka ma byc... :o)
                      • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:01
                        ja sie nawet zasiedzialam w pracy!!! o pomsto wink ja juz dawno powinnam byc w
                        domu a ja pracuje i pracuje wink)
                        • mijaczek Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:05
                          A przynajmniej placa ci za nadgodziny? Bo jesli tak, to mozesz jeszcze z nami
                          posiedziec... zagadamy cie, a ty sobie dorobisz :o)
                        • asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:05
                          kobieta pracujaca! Moze ci nawet podwyzke dadza smile)
                          • tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:07
                            Stachanowiec jestem i juz smile) nadgodziny dla partii robie aby nam rosla w sile
                            i cos tam jeszcze wink)
                            • mijaczek Re: PIJCIE MLEKO!!! 30.11.04, 23:05
                              170% normy dla Tamsin!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka