semantics 20.11.04, 18:10 www.millan.net/funp/80/nomilk.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 20.11.04, 20:40 przepiekne )))) spiewam sobie co zapamietalam )) to jest przeboj!!! ...no milk today, and it wasn't always so....how could they know what that message means....no milk today...my love has gone away... Odpowiedz Link
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 21:43 ja tez jestem zakochana w tej piosence, do tego stopnia ze chyba zrezygnuje z zalobnego requiem Mozarta na moim rozsypywaniu prochow, na rzecz tej piosenki, serio mowie! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 21:53 ...no majto today, and it wasn't always so....how could they know what that message means....no majto today...my love has gone away... a wymionko w dluga, a prochy za wymionkiem ... a cala sala w smiech. Na swoje prochy to wybiore: Mowia plonie stodola plonie az strach, az kurzy sie z niej..hej.. Odpowiedz Link
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:23 tez ladne, ale kto ci to ma spiewac??? no bo wykonanie jest bardzo wazne dla prochow ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:30 Oj kobitki, a co wy tak smutasnie dzisiaj? Prochy? Requiem? Ej, no... jeszcze nie czas...! Odpowiedz Link
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:31 nie requiem, tylko zmienilam piosenke, wlasnie na weselsza ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:33 z plyty kaze sobie puscic. Chociaz to dziecko co mi chce debowa trumne z ornamentem fundnac moze robic problemy z doborem muzyki tez. Mam nadzieje ze mozna to jakos w testamencie przyklepac, zebym sie potem nie musiala na wlasnym pogrzebie denerwowac. Odpowiedz Link
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:35 tak, lepiej gdzies to spisac, bo kurcze prochy sie zaczna sypac z nerwow po oczach ludziom i bedzie nieciekawie..czy ja sie moge przestac glosno do komputera smiac????????????????? przeciez ludzie sie na mnie dziwnie juz patrza! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:40 No tak , na wlasnym pogrzebie goscie nam moga prochy rozprychac, cholera. Moze przez lejek jakis albo co.. postaw sobie jaki dzwiekoszczelny parawan w tej pracy, bo faktycznie to sie uciazliwe robi...Ja mam biuro w domu i tez czasem udaje ze sie wcaaale nie smieje. Odpowiedz Link
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:41 ja udaje ze jestem na telefonie, mam swoj pokoj tak w rogu, wiec troche dzwiekoszczelny, a zreszta, niech sie przyzwyczajaja ze na starosc dziczeje ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 22:42 Kobity, miejcie litosc nad bidna Tamsin, ona prace dla forum ryzykuje! Biedaczka... jeszcze sie zakrztusi i udusi ze smiechu, a przeciez jeszcze nie spisala co to za muzyka ma byc... :o) Odpowiedz Link
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:01 ja sie nawet zasiedzialam w pracy!!! o pomsto ja juz dawno powinnam byc w domu a ja pracuje i pracuje ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:05 A przynajmniej placa ci za nadgodziny? Bo jesli tak, to mozesz jeszcze z nami posiedziec... zagadamy cie, a ty sobie dorobisz :o) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:05 kobieta pracujaca! Moze ci nawet podwyzke dadza ) Odpowiedz Link
tamsin Re: PIJCIE MLEKO!!! 29.11.04, 23:07 Stachanowiec jestem i juz ) nadgodziny dla partii robie aby nam rosla w sile i cos tam jeszcze ) Odpowiedz Link