izabelski 29.11.04, 14:17 groups.yahoo.com/group/UKHandKnitters/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka888 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 14:45 hm... ja wiem- ja nie Asica ale zerknelam na linka, bo ja tez na drutach robie troszke ) Odpowiedz Link
izabelski Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 15:10 to jest przesympatyczna grupa i ludzie spotykaja sie na zywo na towarzyskie dzierganie Odpowiedz Link
myszka888 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 15:22 ale to w UK... troszke daleko ... Ale robotki reczne to super sprawa Odpowiedz Link
izabelski ta grupa ma czlonkow z calego swiata i w US tez 29.11.04, 22:23 sie spotykaja o ile mnie pamiec nie myli Odpowiedz Link
dorkalesk Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:27 o rany to fajnie prawie jak w amerykanskich malych miasteczkavh przed woja albo w norwegii w latach 60 tych! Odpowiedz Link
c.holender dziergane strony 29.11.04, 15:32 Ja tez nie asica, ale to taki watek... moze macie jakies adresy www z wzorami robotek szydelkowych? Odpowiedz Link
myszka888 Re: dziergane strony 29.11.04, 16:08 c.holender napisała: > moze macie jakies adresy www z wzorami robotek szydelkowych? www.google.com/search?hl=en&q=crochet Tam, bardzo duzo roznych stron. Po angielsku. tu moze cos: www.arkom.pl/~jola/damabyc.html Mozesz poszukac jakichs grup dyskusyjnych; na gazetowym forum jest tez forum robotkowe Odpowiedz Link
myszka888 Re: dziergane strony- adres 29.11.04, 16:34 C.Holender-> kolejny adres strony.aster.pl/robotkinadrutach/ Odpowiedz Link
kurczak1976 Do tych co krzyzykuja :o) 29.11.04, 16:34 Tu jest setki stron, linkow i wzoorow:o) www.topcrossstitchsites.com/ Zycze milego ogladania jesli jeszcze ktos nie znal ! Odpowiedz Link
asica74 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 18:27 izabelski, to jest cos tak czadowego, ze to trzeba sprawdzic przy najblizszej okazji! slicznie dziekuje! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 18:34 Oglaszam otwarcie sekcji Dziergajacej )) Odpowiedz Link
myszka888 Re: prosze o wpisanie do sekcji dziergajacej! 29.11.04, 19:15 z unizonosci swojej prosila myszka Odpowiedz Link
asica74 Re: prosze o wpisanie do sekcji dziergajacej! 29.11.04, 19:24 ja juz wyslalam zgloszenie do sekcji Odpowiedz Link
c.holender Re: zgloszenie 29.11.04, 20:07 Ja tez baaaardzo prosze o przyjecie Dzieki za adresy. Tak po prawdzie nigdy nie szukalam tego w internecie. Lubie kupowac gazety z roznymi wzorkami. W sekcji babskich gazet siedze czasami godzine i przegladam wzorki (bo kupuje tylko te, w ktorych jest cos co mi sie na tyle podoba, ze bede chciala zrobic...) Teraz za to mam faze na zrobienie ossdupek swiatecznych na szydelku... Odpowiedz Link
asica74 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:02 nie wierze! juz mnie zaakceptowali!!!! zabieram sie za druty! Odpowiedz Link
mulinka Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:05 ale przed komputerem! ) a te o-z-dupki-na -choinke dziergane na szydelku, to tez ciekawy pomysl hmmmm moze zrobie jakies ubranko dla bombki? a moze czapeczke? buziak Odpowiedz Link
myszka888 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:05 a ja juz siedze z drutami w reku, konczac czapulke dla siebie... zerkam na forum, co tez tu sie dzieje... Odpowiedz Link
mulinka Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:11 ale Ty jestes zdolna bestyjka! a czapusia milusia? Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:16 a mnie szydelko to sluzy tylko do robienia pasemek na glowie Odpowiedz Link
myszka888 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:20 Ja raczej drutami macham niz szydelkiem mamakubusia11 napisała: > a mnie szydelko to sluzy tylko do robienia pasemek na glowie Odpowiedz Link
myszka888 Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:20 Mulinko- jak tylko skoncze, to zrobie zdjecie i powiesze w albumie Juz mam szalik I czapka- no kwestia czasu. I jeszcze chcialabym rekawiczki dorobic... ale nie wiem, jak to mi wyjdzie, bo nie mam rekawiczkowego doswiadczenia) a taka mam welne: www.lionbrand.com/ i tam w YARN beda rodzaje, moj to HOMESPUN i kolor BellaVista 346 Musze przyznac, ze ta welna jest niesamowicie przyjemna w dotyku no i cieplutka Odpowiedz Link
tamsin Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 21:53 nie wiem jak ty Myszka to robisz, bo dzisiaj na forum niesamowity harmider albo charmider, wiec od zerkania to ja omal oczoplasu nie dostaje ) Odpowiedz Link
ulkaa Re: do Asicy - grupa robotkowa na yahoo :-) 29.11.04, 22:03 Niestety, ten watek nie dla mnie. Raz tylko, jako nastolatka, zrobilam dlugi szalik Kiedys,dawno temu , cos mi odbilo i trzymalam klebki pieknej, kolorowej welny w koszyczku w sypialni - dla ozdoby . Oczywiscie ze skrzyzowanymi drutami. Moj maz bal sie tego koszyczka, bo wiedzial, ze nic nie udziergam, ale moge to wykorzystac w inny sposob. Odpowiedz Link