mulinka 29.11.04, 20:10 lubie Was! ) poczytalam a teraz do wanny )))) buziak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: dziewczyny 29.11.04, 20:12 Mulinka, my tez cie lubimy, nie zapomnil wziasc jakies ksiazki do lazienki!!! Odpowiedz Link
dorkalesk Re: dziewczyny 29.11.04, 21:28 albo jakiejs babskiej gaxzety no i pamietsj o babelkach z plynu do kapieli! Odpowiedz Link
asica74 Re: dziewczyny 29.11.04, 20:13 tylko Ani z Zielonego Wzgorza mi nie utop! A ja tez zaraz ide do wanny, jakos sie dzis wymarzlam na kosc dzisiaj. I tez was lubie Odpowiedz Link
semantics Re: dziewczyny 29.11.04, 20:51 ja tez a Mulinka pewnie sie teraz pluszcze w pianie Odpowiedz Link
mulinka Re: dziewczyny 29.11.04, 21:02 no.... wypluskalam sie, ze hej a Wy dowartosciowalyscie mnie w miedzyczasie... ze hej! buziak Odpowiedz Link
neeki Re: dziewczyny 29.11.04, 21:31 dwa razy tu zagladalam na zyciowym zakrecie i za kazdym razem mi sie humor poprawial fajne dziewczyny tu pisza i tyle Odpowiedz Link
mulinka Re: dziewczyny 29.11.04, 22:30 zagladaj i na prostej, nie tylko na zakretach ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: dziewczyny 29.11.04, 22:33 Mulinko, Ty wiesz jak ja Cie lubie! Hm... Czy mysmy juz brudzia pily...? Odpowiedz Link
tamsin Re: dziewczyny 29.11.04, 22:38 pewnie nie wypilyscie , ale w ogole to malo na 14000 pilysmy, wiec okazja zawsze sie znajdzie ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: dziewczyny 29.11.04, 22:42 No to kurcze, trza odrobic, wodka weselna jeszcze sie ostala, wiec moge postawic... tylko musztardowek nie mam.... Odpowiedz Link
izabelski Re: dziewczyny 29.11.04, 22:32 tez cie lubie ale my wszystkie co cie lubimy nie zmiescimy sie w jednej wannie Odpowiedz Link
tamsin Re: dziewczyny 29.11.04, 22:40 my wszystkie z Polski jestesmy, wiec zaradne..z miednicami do Mulinki sie zwalimy, jakos wspolnie sie da wykapac ) Odpowiedz Link
mulinka Re: dziewczyny 29.11.04, 22:46 och Dziewczyny, rozsmieszcie mnie do lez stawiam flaszke i...mam blaszane kubki pamietacie blaszane kubki? na obozy sie z takimi jezdzilo i...rozne rzeczy z nich pijalo hmmmm ale to bylo....100 lat temu prawie w kazdym razie w poprzednim tysiacleciu buziak a jak ktos nie chce z blaszanego kubka, to niech wali z gwinta ) Odpowiedz Link
tamsin Re: dziewczyny 29.11.04, 22:48 blaszane kubki i grzalki byly nierozlaczna pomoca na wakacjach, urlopach, i innych wyjazdach rekreacyjnych. Ja nawet ze soba zabralam taka parke na emigrajce, ale kurcze tutaj prad inny, a w dodatku nigdy gazu nie brakowalo, nawet moj poobijany blaszany kubek gdzies mi zaginal. No to co pijemy, bo ja musze wiedziec, jezeli z gwinta ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: dziewczyny 29.11.04, 22:50 mam i obity kubek i grzalke i prad ten sam w scianie. Co pijemy? Odpowiedz Link
mulinka Re: dziewczyny 29.11.04, 22:57 nie, to pycha gorace, pachnace cynamonem i...z%%%%%% Odpowiedz Link
ulkaa I dlatego lubie to forum 29.11.04, 22:58 Bo nic tu nie moge znalezc. Kazdy watek zaczyna i konczy sie czyms innym. Od butow do poezji, od kocich sikow do szalikow. Jak na babskim spotkaniu - jedna mowi przez druga , jest tysiac watkow i co ciekawe, wszystkie dobrze sie rozumiemy. Kiedy chce tutaj cos znalezc, to jestem tak zaganiana po tych wszystkich watkach, ze tchu brak. A blaszanki , Mulinko , tez pamietam . W liceum, kiedy jezdzilismy na tzw. czyn spoleczny - pilo sie z nich czarna kawe na wykopkach lub na sadzeniu lasu . To byly czasy , pamietam slicznego chlopaka, ktory mi sie trafil przy wsadzaniu mlodych sosenek. On kopal , a ja, biedna wciaz pochylona przed nim w poluklonie... Odpowiedz Link
mulinka Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:01 Ula ale jakie to bylo romantyczne az Was "zobaczylam" ale co bylo dalej? Odpowiedz Link
ulkaa Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:05 No nic, obserwowal przez dwa dni moj tylek w dzinsach ( z Pewexu -to byly czasy) a potem chodzilismy ze soba jakis czas... Acha , spotkalam go kiedys po latach i powiedzial, ze tyleczek zapamietal najbardziej z tego "czynu spolecznego". Na szczescie nadal nosze rozmiar 38. Buziak Odpowiedz Link
tamsin Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:10 no i teraz mi przypomnialas o tych spodniach z pewexu ) jak dostalam $20 na spodnie to bylam taka napalona na nie, ze kupilam dwa rozmiary za male, bo mojego nie bylo!!! chcialam je miec na sylwestrowa zabawe, wiec moj rozmiar czy nie, ja kupuje!! dziewczyny pamietam te zabawe jako jedna wielka meke w tych spodniach, usiasc sie nie dalo, w tylek mnie pilo jak diabli, ahhh te dawne dobre czasy ))) Odpowiedz Link
ulkaa Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:16 Ale ubaw. A ja w podstawowce na szkolna zabawe przykleilam sobie , glupia , jedno ucho plastrem, bo wydawalo mi sie troche odstajace. Cala zabawe mialam zepsuta, bo nie moglam swobodnie ruszac glowa. Odpowiedz Link
mijaczek Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:04 Hihi! Hej kobity, nie przypominajcie mi grzalki, bo od takiej jednej to do dzisiaj mam blizne na nodze! Jak bylam calkiem malym Mijaczkiem to sobie grzaleczke na udo zrzucilam i mam tam teraz takie dwie szramy... A co do metalowych kubkow, to ja je uwielbiam wprost! W harcerstwie bylam... ZHR... 31 DH Roze :o) Pozdrafiam! Odpowiedz Link
mulinka Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:20 a ja poszlam kiedys na dyskoteke cala ubrana na czarno i...z rozancem na szyi (takie sie glupie pomysly miewalo, zeby tylko zwrocic na siebie uwage) jak mnie pytano dlaczego, to odpowiadalam, ze...wlasnie dzis moj Tata zginal w wypadku (!) ufff, chyba nie bylam normalna Odpowiedz Link
mijaczek Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:31 Biedna Mulinka... :o) Nie przejmuj sie, ja tez normalna do konca nie jestem :o) Odpowiedz Link
mulinka Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:36 ten typ tak ma w tym nasza sila! ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
gianka Re: I dlatego lubie to forum 29.11.04, 23:55 Historia Mijaczka z grzalka przypomniala mi jako zywo moja historie z lokowka, na ktorej zdarzylo mi sie usiasc... Cala ulica Kosciuszki wowaczas slyszala jak mama mnie przekonywala (a musicie wiedziec, ze mama moja to pigula): "Daj dziecko, poprzekluwamy te pecherzyki na pupie, zebys mogla spac normalnie" Od tamtej pory mam wstret do lokowek :-p Odpowiedz Link
izabelski Re: I dlatego lubie to forum 30.11.04, 02:11 momo wszyskto na bacznosci trzeba sie trzymac nowy rewelacyjny ponoc produkt: www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00027LHGM/202-8609464-6240628 nie polecam siadania na nim - mysle,ze zamiast bombelkow bylby swad palacego sie bialka znajomej wlozy sie przypalily, az dym lecia lpod sufit... Odpowiedz Link
tamsin Re: I dlatego lubie to forum 30.11.04, 15:11 mam to!!! mozna spedzic godziny prostujac wlosy, zastosowalam pare razy i jestem chetna do wlozenia w kat wraz z innymi nieudanymi zakupami dziala roznie na rozne typy wlosow, moje sa po prostu nie do opanowania...aha, nie probowalam na tym siadac ) Odpowiedz Link
gianka Re: dziewczyny 29.11.04, 23:56 i oczywiscie skleroza (i wypite na imprezie wino ;-D) nie pozwolily mi nasampierw napisac, ze ja Was tez baaaardzo! Lubie i juz! Odpowiedz Link
mijaczek Re: dziewczyny 30.11.04, 00:12 No prosze... lokowki, grzalki... a ja kiedys skakalam na wersalce, wyszla sprzeyna i mi przeciela noge :o) nie chcialo sie nikomu zabrac mnie na zszywanie [szpital po drugiej stronie ulicy] no i jakos przezylam. Mam jeszcze pare takich historii, ale wymienie je na wasze :o) Odpowiedz Link
myszka888 Re: dziewczyny 30.11.04, 15:42 ja bedac mala dziewuszka, ze 3 latka, cwiczylam swoje zdolnosci taneczne. I na kanke (taka banie na mleko) upadlam. Blizna jest do dzis... po okiem. Na szczescie juz malo widoczna Innym razem siedzac sama w kuchni postanowilam sprawdzic, czy prad na pewno dobrze dziala... niewiele myslac podkradlam babci wsowke i wsadzilam do gniazdka. Wylaczylam swiatlo w domku,(rodzice od TV odskoczyli) no i mi sie nic nie stalo, bo to sie ma te elektryczne zapedy ech, to byly czasy! Odpowiedz Link
asica74 Re: dziewczyny 30.11.04, 00:21 pozazdroscilam mulince i tez poszlam do wanny. fajnie bylo Odpowiedz Link
dorkalesk Re: dziewczyny 30.11.04, 00:23 jak wszyscy sie ekscybicjonuja (slowotworstwo?) to ja tez! BARDZO WAS LUBIE DZIEWCZYNY!!! I WIECIE CO? JESTESCIE JEDYNYMI ISTOTAMI w okolicy 1000 km z ktorymi moge "rozmawiac" po polsku! Odpowiedz Link
syswia Re: dziewczyny 30.11.04, 04:49 Ja tez Was lubie )) Bo tu nikt nie zrzedzi i nikomu nie dowala, a ja tego na forum`ach nie znosze. Wrecz przeciwnie, milo jest, brudzia mozna wypic, pogadac o du...ie Maryni albo o sprawach powazniejszych, zupelnie jak na kawusi z psiapsiolami. Bo Wy jestescie moje psiapsioly internetowe)) A tera trzeba mi po lapach dac, bo powinnam sie zabrac za redagowanie i wysylanie mojego CV. Odpowiedz Link
mijaczek Re: dziewczyny 30.11.04, 05:06 Ale sie nam na wyznania zebralo... Ja wlasnie z fajeczki [ostatniej w pudelku, bubu] frocilam i zaraz zzzmykam pod prysznic i do lozeczka... :o) Odpowiedz Link
mulinka Re: dziewczyny 30.11.04, 15:27 to Ty palisz???!!! hmmmm tutaj dla nas palaczek ciezki zywot (( u nas w MA juz w zadnych knajpach (nawet w barach) nie pozwalaja chodzilam do tej "golej ryby", bo tam w barze mozna bylo palic i jedzonko tez dobre, ale...skonczylo sie (( przyjdzie w koncu rzucic z tej niewygody Odpowiedz Link
mijaczek Re: dziewczyny 30.11.04, 22:29 mulinka napisała: > to Ty palisz???!!! Nioo... choc Eryczysko mnie strasznie goni :o( > hmmmm Hmm... :o) > tutaj dla nas palaczek ciezki zywot > (( Wiem :o( > u nas w MA juz w zadnych knajpach (nawet w barach) nie pozwalaja > chodzilam do tej "golej ryby", bo tam w barze mozna bylo palic i jedzonko tez > dobre, ale...skonczylo sie > (( > przyjdzie w koncu rzucic z tej niewygody > W NJ jeszcze mozna palic przy barach, ale w NY to juz kaplica... nigdzie sie nie da :o( Ja juz raz rzucilam palenie. Dla Jello... to byla najlatwiejsza decyzja w moim zyciu, a potem niestety wrocilam do tego cholerstwa :o( Odpowiedz Link
tamsin Re: dziewczyny 30.11.04, 16:53 przeczytalam M. nasze "wpadki", czasami mialam problemy z tlumaczeniem bo sie za glosno smialam ) no ale dluzej nie moglam ukrywac dlaczego wybucham smiechem przed komputerem a i on jest bardzo wscibski. Aha, Gianka wygralas za usiadniecie na lokowce ))))))) chociaz kompetycja byla super!! Odpowiedz Link
gianka Re: dziewczyny 01.12.04, 22:20 to ja Ci Tamsin jeszcze cos doloze dla Twego M. kiedys swojej siostrze zrobilam dziure w glowie mlotkiem. siostra zyje. trudno zweryfikowac, ktora z nas jest bardziej nienormalna :-p Odpowiedz Link
frankie36 Re: dziewczyny 30.11.04, 17:45 I ja was lubie,ostatnio klocilam sie z moim facetem(czasami tez trzeba dla balansu w naturze) i mu nawymyslalam,ze kulizanki z internetu sa milsze dla mnie ,mimo ,ze mnie na oczy nie widzialy. Odpowiedz Link
asica74 Re: dziewczyny 30.11.04, 17:54 cos z tej samej bajki: ja mojemu czasami wyrzucam, ze bylabym tu rzadziej gdyby sie mna bardziej interesowal (np. odwiedczny problem u nas: on nalogowo oglada tv a ja wtedy nie mam co robic..) Odpowiedz Link
frankie36 Re: dziewczyny 30.11.04, 18:02 Moja kolezanka (POlka) ma meza(Holendra),ktory ustawial sobie dwa telewizory kolo siebie,i tak sobie dwa rozne programy naraz ogladal.Moze Holendrzy tak maja... Odpowiedz Link
asica74 Re: dziewczyny 30.11.04, 18:11 M rozwaza taka mozliwosc... prawde mowiac nie znosze tego... dla mnie to jest strata czasu Odpowiedz Link
ulkaa Re: dziewczyny 30.11.04, 18:30 Nie , nie wytrzymam, to chyba jest jakis kawal? Dwa telewizory obok siebie z dwoma roznymi programami? Probuje sobie to wyobrazic i wciaz widze Jasia Fasole. Niemozliwe. Odpowiedz Link
tamsin Re: dziewczyny 30.11.04, 18:31 ale po co dwa telewizory? przeciez juz sa te "picture in picture", moj M. choruje bardzo ciezko na ten plazmowy, czy jak mu tam...doslownie umiera z tej choroby..a ja twardo nie i nie... Odpowiedz Link
frankie36 Re: dziewczyny 30.11.04, 18:33 TAmsin to bylo pare lat temu,nie bylo jeszcze picture in picture,jak znam zycie on juz pewnie taki ma Odpowiedz Link
asica74 Re: dziewczyny 30.11.04, 18:34 Misiu ma manie gadgetowa. Im wiecej tym lepiej... Ja z kolei lubie jak jest prosto i bez dodatkow. Dwa telezory to dla mnie przegiecie i juz. I jakos go przegadalam w tej kwestii... ale znow sprawa dwoch monitorow do pc jest nadal otwarta... Odpowiedz Link
tamsin Re: dziewczyny 30.11.04, 18:37 no wiesz Asica..ja w posagu wnioslam dwa telewizory...z czasamem M. dolozyl jeszcze dwa..moje niby byly do kitu ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: dziewczyny 30.11.04, 19:23 Ja mam trzy, ale w roznych pomieszczeniach, z czego jeden 58 cali do ogladania hokeja. Ja i tak czasem krazka nie widze, ale czuje jak mnie takluja (?)czy jest takie slowo? Odpowiedz Link
mulinka Re: dziewczyny 30.11.04, 21:36 "TAKLUJA" - w zyciu nie slyszalam nawet sie nie domyslam , co to znaczy ???? my telewizor mamy jeden, ale oglada go tylko jedno z dzieci, czasem, jak u nas nocuje za przed komputerami siedzimy godzinami moj Mezus pasjanse a ja nowa gre w karty i tez dobrze )) Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: dziewczyny 30.11.04, 21:43 ja walcze jak moge, zebysmy nie kupili anteny satelitarnej, owszem, pewnie znalazloby sie pare dobrych programow to ogladania, ale az sie boje, ze telewizor bylby wlaczony dwadziescia cztery godziny na dobe! teraz nie ma za bardzo co ogladac i dobrze jest! P.S. TEZ WAS WSZYSTKIE BARDZO LUBIE!!!CMOK!!! Odpowiedz Link
myszka888 Re: dziewczyny 30.11.04, 22:39 no to ja... nie mam TV, nawet nie zamierzamy kupowac. Mamy za dwa komputery i bywaja, niestety chwile, ze mam wrazenie, ze powinnam z moim M rozmawiac przez GG- szybciej by dotarlo... Ale to tylko chwile... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: dziewczyny 30.11.04, 21:44 Taklowanie to takie przepychanki i gniecenie sie w kupie )) Czasem konczy sie mordobiciem w NHL ))) Odpowiedz Link
mulinka Re: dziewczyny 30.11.04, 22:09 czyli jak mi Skarb nadepnie na odcisk, to mam mu powiedziec - uwazaj, bo cie bede taklowac! ok. ) Odpowiedz Link
mijaczek Re: dziewczyny 30.11.04, 22:37 No to Eryczysko jest maniakiem telewizyjnym. Tesc ma takie tv... ja wiem... ze dwa metry na poltora i moj ukochany tez taki chce, powiedzialam mu, ze chyba ocipial z radosci, no ale on jest bardzo zawziety... powiedzialam w koncu, ze zgadzam sie, ale pod warunkiem, ze bedzie to jedyny TV w domu. Po co nam wiecej? Odpowiedz Link
izabelski Re: dziewczyny 30.11.04, 23:30 moze Eryczysko zrozumie twoje poglady jak bedzie umial odpowiedziec po polsku na twoje " chyba ocipiales z radosci " moj M kiedys tez kiedys mial 2 symultaniczne telewizory - inny pomysl - jeden na drugim )))))) Odpowiedz Link
c.holender Re: dziewczyny 01.12.04, 10:55 Ja bylam w sobote pierwszy raz w zyciu na meczu hokeja!!! W Holandii hahaha!!! (to nie jest najpopularniejszy sport tutaj, o czym wiedzialam zanim tam poszlam). Powiem szczerze, ze krazka tez czasami nie widzialam . I tak cos czulam, ze za malo sie tluka, a teraz przynajmniej wiem ze za malo sie taklowali. Wielkie dzieki! Jakby co, to bede sie zglaszac na korki. Odpowiedz Link