spongia 13.12.04, 04:31 od pol godz juz i nie zapowiada sie ze zasnac sie uda tesknie za moimi misiaczkami jutro bedzie lepiej ahh, jak ja chce juz dzien bedzie wtedy chociaz co robic pozdrowienia dla wszystkich karolina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: spac nie moge 13.12.04, 04:46 spondzia, nie przestawilas sie z inchniejszego czasu. A misiaczki sobie poradza. Wyobraz sobie jakie beda mialy steskniopne oczy jak cie zobacza po powrocie! A ja odwiazlam swoich znajomych na dworzec, i tak sobie na chwilke zajrzalam... I tez nie spie Odpowiedz Link
spongia Re: spac nie moge 13.12.04, 04:52 dzieki ta mysl ze ich teksnota spowoduje ze milosc sie spoteguje i w ogole daje mi jakies ukojenie misio pluszowy gra role duzego M. tylko nie ma kto zastapic malej M. bo moj tutejszy pies jakis za bardzo chihuahowaty i wredny ale bedzie dobrze, jak sie przestawie pozdrowienia Odpowiedz Link
bibi1 Re: spac nie moge 13.12.04, 04:54 ja tez sie obudzilam i nie moge zasnac czyzby to glod forumowy? Odpowiedz Link
bibi1 Re: spac nie moge 13.12.04, 04:57 no wlasnie! i to 2 godziny temu,a ja glupia zamiast od razu do kompa,to lezalam i ludzilam sie ze zasne Odpowiedz Link
spongia Re: spac nie moge 13.12.04, 04:59 mi mleczko nie pomaga tez, bo jakies takie inne jest dziwne zycze wam dziewczyny milego dlugggieeego dnia karolina Odpowiedz Link
asica74 Re: spac nie moge 13.12.04, 05:00 to bedzie naprawde dlugi dzien, jezeli zaraz sie nie poloze! Odpowiedz Link
asica74 Re: spac nie moge 13.12.04, 04:59 ja z kolei ledwie sie zwlekalam z lozeczka, by odwiesc znajomych i jak wrocilam to sie ludzilam, ze grzecznie pojde spac! A tu prosze! Glowa mi sie przewela przez klawiature, oczy musze podpierac, ale watki nadrabiam... to juz jest chore... a jutro bede nieprzytomna... bibi - panie samochodziku - a o ktorej muszisz wstac? A Kubus zasnal? Odpowiedz Link
bibi1 Re: spac nie moge 13.12.04, 05:04 wszyscy smacznie spia.M zaraz sie obudzi, bo do pracy,a ja to lozko ujrze dopiero wieczorem ale lubie ten spokoj Odpowiedz Link
asica74 Re: spac nie moge 13.12.04, 05:09 ja nie jestem taka mocna... ja ide spac.. przynajmniej na te dwie godziny! dobranoc , tudziez dzien dobry Odpowiedz Link
bibi1 Re: spac nie moge 13.12.04, 05:12 no to wyspij sie porzadnie, bo jak cie dziewczyny dzisiaj dopadna, to znow predko nie zasniesz ))))) Odpowiedz Link