lenka-to-ja 04.05.08, 01:39 Chcialam zabrac z Polski mojego malego Yorka, Czy ktos sie orientuje jakie dokumenty mam wypelnic i gdzie sie kierowac aby bezpiecznie przewiezc psa przez granice?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadziokosxxxx Re: Moja Tola.. 09.05.08, 18:32 chyba mogę pomóc bo ja jak przewożę taki towar to zawsze do zamrażalnika na kila godzin wkładam nigdy sie nie zaśmierdziało tylko ,że mo że Ty chcesz nie mrożone no to pewnie papierowej procedóry nie przeskoczysz a swoja droga to mięcho tu drogie czego bernardyna nie szmuglujesz na dłużej by wystarczył Odpowiedz Link Zgłoś
fantastisk Re: Moja Tola.. 09.05.08, 20:43 tadziokosxxxx napisał: > chyba mogę pomóc > bo ja jak przewożę taki towar to zawsze do zamrażalnika na kila godzin wkładam > nigdy sie nie zaśmierdziało > tylko ,że mo że Ty chcesz nie mrożone no to pewnie papierowej procedóry nie prz > eskoczysz > a swoja droga to mięcho tu drogie czego bernardyna nie szmuglujesz na dłużej by > wystarczył Rozumiem, ze jak jezdzisz to glowe w zamrazlnik tez wkladasz, zeby sie nie "zesmierdziala"? Odpowiedz Link Zgłoś
tadziokosxxxx Re: Moja Tola.. 09.05.08, 23:02 coś się z choinki urwał co sie czepiasz mojej glowy pytała o mięcho to jej piszę psa nigdy nie jadłeś? a swoją drogą gdzie tu można tanią gorzałe kupić nie wiesz koleżko? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka-to-ja Re: Fantastisk....Moja Tola.. 11.05.08, 22:27 Co? my z choinki sie urwalismy:)) Slapp av:)) Nie mozemy wiele oczekiwac od takich co to moze nie ukonczyli nawet podstawowej szkoly.... Czlowiek prosty z wioski, gdzie "krzyzowka antka ze snopowiazalka" przy zniwach jest "jak znalazl". Skad niby to mieli nauczyc sie szacunku do siebie, czy do swoich wspolplemiencow? kto im mial to wpoic ? Czego oczekujemy od pastucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
stalmat1 Czego oczekujemy od pastucha ? 12.05.08, 14:55 umiejetnosci bezpiecznego doprowadzania krow na pastwisko i pilnowania aby tam nie weszly "w szkode"........ Odpowiedz Link Zgłoś
tadziokosxxxx Re: Fantastisk....Moja Tola.. 12.05.08, 19:41 inteligencja z miasta pożartówać se nie można? same smuty tylko gadata, co za ludzie o wszysko , sie obrażajo dwa tygodnie tu jestem,to kontakt chciołem jaki nawionzać , na piwo skim wyjść a tu od razu do gardła myslałem ze Polacy sie lepiej bedą trzymac za granicą a tu wielkie obrazy bo żem o psie zażartówał. jak do niemiec w pole jeździli od nos to sobie mile wspominali ludzie sie spotykali wypili co, ogniska były a tu jest drentwo. za duzo chyba mgistrów sie zleciało ,wszysko z wykształceniem , nie pogadasz Odpowiedz Link Zgłoś
robert13.0 Re: Fantastisk....Moja Tola.. 12.05.08, 20:40 kiedy mie sie podoba Twój tok myślenia , jest troche odmienny ale interesujący, i widzę ,że wywołał małe poruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
fantastisk Re: Fantastisk....Moja Tola.. 12.05.08, 22:17 tadziokosxxxx napisał: > inteligencja z miasta pożartówać se nie można? > same smuty tylko gadata, co za ludzie o wszysko , sie obrażajo > dwa tygodnie tu jestem,to kontakt chciołem jaki nawionzać , na piwo skim wyjść > a tu od razu do gardła > myslałem ze Polacy sie lepiej bedą trzymac za granicą a tu wielkie obrazy bo że > m o psie zażartówał. > jak do niemiec w pole jeździli od nos to sobie mile wspominali ludzie sie spoty > kali wypili co, ogniska były > a tu jest drentwo. za duzo chyba mgistrów sie zleciało ,wszysko z wykształcenie > m , nie pogadasz Ej ale ja sie nie obrazm o Twoj zart z psem. Przedni zart. Klasa sama w sobie. Wyslalem do smiechu warte i Maraton usmiechu. Mysle tez, ze mozesz go sobie przy ognisku i wodce opowiedziec nei raz nei dwa i nie trzy. Zawsze bedzie mega smieszny. Totalnie zabawny. Dziwi mnie tylko, ze Ciebie nie smieszy zart z glowa w zamrazarce. Wydawalo mi sie, ze poszedem twoim tokiem myslenia. Ze wiesz, dlugo jedziesz wiec moze Ci sie glowa "zesmierdnac" na trasie. Ale chyba za glupi jestem na tak wyszukane formy zartu. Robercik - zawolaj wiecej takich jak ty i kolega. Bedzie jeszcze fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
robert13.0 Re: Fantastisk....Moja Tola.. 13.05.08, 17:11 ale mnie teraz załatwiłes, Ten sympatyczny człowiek nie jest moim kolegą, nie z nim rozmawiałem , ale to inna bajka. tylko , co mnie strasznie zaskoczyło,Twoja postawa pizgnąłeś we mnie ze , coś tam..... frustracją , ale ja widze u Ciebie przyjacielu przejawy agresji , więc mogę powiedzieć witaj w klubie zfrustrowanych , albo : uderz w stół to się nożyczki odezwą ,albo przyganiał kocioł garnkowi. ja rozumiem frustracje jako przejaw agresji po ,np. po porażce , niespełnionej misji , czy jakimś niepowodzeniu, a nie dowcip już nie istotne na jakim poziomie a ten TADZIO On może poprostu się z Was nap....a, zwróć uwagę na jego pierwszą , a drugą wypowiedź, ja zauważyłem ogromną różnicę w budowie zdań (tylko nie pomyśl ,że próbuję wkraść się w Twoje łaski) Odpowiedz Link Zgłoś
fantastisk Re: Fantastisk....Moja Tola.. 13.05.08, 22:18 Robcio, a czy ja mowie ze ty go zawolales? Ja tylko powiedzialem, ze masz wiecej takich zawolac... Pasujecie do siebe po prostu. Kwiat polskosci. I tak sie dobrze rozumiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
tadziokosxxxx do lenki 13.05.08, 17:43 a ty leneczko zawsz byłaś MIASTOWA , mama i tata i ich rodzice zawsze z miasta pochodzili? , czy aż tak daleko ryć w przeszłości nie trzeba, z jakiejż to metropolji pochodzisz dziewcze? zapach obornika już się rozwiał świat szeroki sie otworzył , to wszyscy dookoła chamy i prostaki w ciszy zadaj sobie to pytanie bo w to co napiszesz ja w to nie uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś