mijaczek 22.12.04, 18:28 Mamy ciche dni na forum, cio? Buzka Mia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Ciche dni? 22.12.04, 19:18 no wyglada na to ze tak ) ja zaraz lece po zakupy przedswiateczne, no i jeszcze nie mam wszystkich prezentow!! Odpowiedz Link
spongia Re: Ciche dni? 22.12.04, 19:39 duch swiat nas... postraszyl i kazal zajac sie w koncu przygotowaniami cieplutkie swiateczne pozdrowienia z Mazur Odpowiedz Link
kendo Re: Ciche dni? 22.12.04, 20:17 ale jakie pracowite w domciu, odkurzacz warczacy, gary syczace na piecu, ciasto w piekarniku rosnace.... ostatni upior dopiera sie w pralce.... a jutro tylko ostanie szlify i do stolu bedzie wnet trzeba zasiadac) **spokojnych/sprawnych przygotowan switecznych zycze.. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Ciche dni? 22.12.04, 20:48 Nio ! tylko chrzaszcz brzmi w trzcinie... Mam juz choinke i rece nie pokute, bo to jodla ) A pachnie tak, ze juz sie zkichalam, zaraz rozkwitna hiacynty i bede usmarkana po pas. Ale nie szkodzi, po dwoch dniach przechodzi . No to pa, wracam do garow. No i buzka wam oczywiscie Odpowiedz Link
asia.sthm Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 20:57 Dzisiaj sroda ! Odbywa sie chyba wlasnie zebranie partyjne w skladzie Bibi - Asica w jakims scisle niezydentyfikowanym miescie w Holandii. Ciekawe co jedza i pija. Ciekawe ktora ktorej cichcem nerke ukradnie ) Ciekawe czy sprawozdanie bedzie i kiedy Ciekawe incydenta mile widziane. No to narazie )) Odpowiedz Link
mulinka Re: Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 21:29 ufff ja wlasnie z kilku-godzinnej wycieczki po sklepach wrocilam jeszcze "dochodze" po wczorajszym urodzinowym....obzarciu i...zaraz sie biore za bigos, pasztet, makowiec... Kochane - przyjemnego gotowania (i ciekawe co tam Asica i Bibi porabiaja ) Odpowiedz Link
mulinka Re: Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 21:30 a moja corcia, tak sama z siebie ofiarowala sie zrobic pyszne ciasto (jej przepis) i salatke jarzynowa kochane dziecko, co? Odpowiedz Link
bibi1 Re: Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 21:38 kochane moje! spotkanie sie odbylo i niestety goscie juz sobie pojechali. Asiczek jest w realu jeszcze fajniejszy wiec mam nadzieje,ze jeszcze mnie kiedys odwiedzi Odpowiedz Link
bibi1 Re: Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 21:40 niestety moj M wygonil mnie od swojego kompa i teraz sie mecze u mojego synusia no i zanim wysle ten post to Wy juz chyba spac pojdziecie czy jak go walne to przyspieszy? Odpowiedz Link
bibi1 Re: Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 21:49 pisze znowu... no przeciez o zebraniu partii to dopiero zaczynam )) pojedlim,popilim Asiczkowy Misiu pogral z moim dzicieciem na kompie Kubus zastawe ze stolu z obrusem nam sciagal, zdjec napstrykalim, ale qrde nie ma szans dalej pisac na tym kompie Odpowiedz Link
asica74 Re: Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 22:10 O czesc! juz wrocilismy do rodzicow M, i dosiadlam sie do kompa! Bibi, ja tu musze powiedziec wszem i wobec, ze goscine mielismy przednia, ciepla i serdeczna! Ciesze sie, ze cie poznalam, twoje dzieciaczki (ten Kubus... mowie wam... mjut! Pawelek siedzial z moim M, przede mna sie tajniaczyl) i twego M! Ludzie takie spotkania przywracaja cala wiare w ludzi! Bibi, dziekuje za sciagniecie nas ze stacji, za grzane wino, ciacho i pizze. Ale najbardziej dziekuje, za to ze sie dalas poznac! Dziewczyny Bibi to kochana kobietka, co to czlowiekowi nieba przychyli! Zdjecia owszem sa, ja ze swoimi musze poczekac, az pojedziemy do siebie,moze Bibi cos wklei? Bibi usciski dla ciebie i twoich chlopakow! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spotkanie forumowe !! 22.12.04, 22:21 bibi1 napisała: > czy jak go walne to przyspieszy? Podobno trzeba obok kompa polozyc siekiere ! Ja sobie kladlam mlotek i czasami pomagalo )) Zdjecia dawac, ale migiem. Cos nam sie nalezy! Odpowiedz Link
spongia Re: Spotkanie forumowe !! 23.12.04, 01:23 no nie, ja tez tak chce!!! dziewczyny, czy ja mieszkajac w takim 'centrum' polskosci w usa, naprawde nie spotkam nikogo nigdy na tym forum co go niedaleko ode mnie 'zawialo'? ble ble nie fair znowu spac nie moge, przestawiam sie powoli moj M. teskni i codziennie dzwoni ehhehee spongia Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Ciche dni? 22.12.04, 21:44 ja tez jestem zabiegany ze szok,wlasnie pomoglem koledze w instalacji Windows XP ,no i choinka juz stoi wiec Swieta tuz tuz.. Mulinka to fajna masz corke , Odpowiedz Link
mulinka Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:17 ale fajnie Dziewczyny sie spotkaly ))) troszke wam tego zazdroscimy ale mysle, ze kiedys... moze uda sie nam zorganizowac takie walne partyjne zebranie... (no, co? marzyc mozna i trzeba!) Kochani wszyscy jestescie (Kochani,bo i Sylwus i Dradam, co mnie z moimi teoriami podgrzewczymi wcale nie wysmial) Odpowiedz Link
asica74 Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:21 Mulinka, ja mysle, ze w jakis sposob jestem dzieckiem szczescia: gdzie nie pojade, to znajdzie sie jakas dobra dusza na mojej drodze. I jak sie tu nie cieszyc? A o walnym spotkaniu mozna sobie pomarzyc. Marzenia sie czasami spelniaja Jak tam przygotwania do swiat? Odpowiedz Link
bibi1 Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:30 jestem znowu Asia,to my sie cieszymy,ze przyjechaliscie i ze moglam sie z Toba nagadac)) zdjecia mam w tej chwili tylko 3, ale dopiero jutro wkleimy(a raczej moj M) a jak chodzi o partyjne spotkania, to jestem 100 razy za Amerykanki,Azjatki,Europejki zapraszam Was wszystkie jak bedziecie w Nl Asiczku,buziaki)) Odpowiedz Link
asica74 Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:32 widze, ze nalog trzeba nakarmic i juz ja tez tu siedze i szperam, korzystajac z okazji, z erodzice M graja w katry, a M oglada tv. dzieki jeszcze raz! A Kubus juz spi? Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:32 Mulinko to mozna zorganizowac spotkanie,ja nie widze problemu )nawet mialem na mysli takie pytanie czy sie widzieliscie osobiscie,znacie sie?)a tutaj takie cos, Odpowiedz Link
bibi1 Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:36 Kubus cos marudzi,wiec zaraz musze pedzic jutro doskrobie wiecej jak znajde chwile. a teraz dobranoc Odpowiedz Link
asica74 Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:36 wtracam sie radosnie! Sylwek, ja dzis poznalam wlasnie bibi, to znaczy znalam ja juz wczesniej, ale dzisiaj dziewczyna zobaczyla, ze nie jestem zadnym zmutowanym facetem (nie ublazajac tobie, ani innym milym panom, jak dradam i foghat). Znam tez kilka dziewczym z Londynu. A jaka to propozycja? Odpowiedz Link
mulinka Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:42 jesli bardzo sie chce, to wszystkie marzenia sie spelniaja! wierzmy w to, bedzie latwiej a ja Sylwku poznalam osobiscie Tamsin i bardzo mile nasze spotkanie wspominam wracam do garow buziak! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Ciche dni? 22.12.04, 23:47 Propozycja to taka ze jak bede w poblizu to z checia sie spotkam z Wami) Odpowiedz Link