bibi1 05.01.05, 20:01 Spongia,bylam wlasnie w albumie, potem znow bylam w albumie i zaraz znow wejde na album popatrzec na Twoje piekne zdjecia. Czemu te cuda tak dlugo przed nami chowalas? dziewczyny!musicie to zobaczyc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spongia Re: cuda od Spongii 05.01.05, 20:06 ah 1. bo mnie nie bylo w domu 2. bo mnie nie bylo wczesniej w albumie 3. bo bylam leniwa zeby je pozmniejszac, wiekszosc mam w rozdz. 5 mb i zajelo mi dluuugo wczoraj zeby przeleciec przez ciekawsze i zmniejszyc 4. bo sie balam ze zajme caly album moimi fotkami 5. wiec moze zeby zrobic dosc miejsca dla innych dziewczyn powrzucam moje fotki, albo reszte z nich, na wlasny album (wiecie ze kazda z nas ma taki album na yahoo i moze tam wkladac zdjecia jakies takie niekoniecznie aktualne albe nie pod tresc, typu zeszloroczna wielkanoc albo urodziny psa dwa lata temu i potem tylko dac dostep dla innych dziewczyn z albumu) i te ktore juz wywalilam tzn z wigilii i te ktorych nie dodalam zeby nie zajac zbyt wiele przestrzeni 6. marze o Yellowstone, do ktorego nie dojechalismy pokaze wam potem czemu karolek Odpowiedz Link
asia.sthm Re: cuda od Spongii 05.01.05, 20:10 Sponguniu, to ja lece ogladac, a ty sie nie martw , bo bez king size to duuzo sie miesci. Odpowiedz Link
ulkaa Re: cuda od Spongii 05.01.05, 20:34 Ale pamietala o mojej prosbie i zobaczylam sobie(w albumie BN) sylwester na Navy Pier - dzieki, Karolka Odpowiedz Link
myszka888 Re: Spongia! 05.01.05, 21:05 Cudenka te Twoje zdjateczka))) jeden mniot! A powiedz mi- Grand Canyon: South, czy North Rim? Odpowiedz Link
ulkaa Re: Spongia! 05.01.05, 21:14 Myszko, kupilam dzisiaj nowa myszke! Dobrze sie sprawuje Odpowiedz Link
myszka888 Re: Spongia! 05.01.05, 21:20 i o to chodzi Uleeczko- czyli juz sie nie bede przestraszac, zecos nie tak, jak o myszkach bedziesz pisac )) no, bo dobra myszka nie jest zla! Odpowiedz Link
ulkaa Re: Spongia! 05.01.05, 21:24 No pewnie, nasza myszka nie siada Myszko, ty jestes nasz technik forumowy: Kiedy podpisuje zdjecia i przesylam je -napisy ukazuja sie w albumie z plusami miedzy wyrazami - dlaczego? Odpowiedz Link
myszka888 Re: Spongia! 05.01.05, 21:26 a ja nie widze tych plusow... a gdzie? w podpisach? Odpowiedz Link
ulkaa Re: Spongia! 05.01.05, 21:28 Tak w portretach - sa plusy (w moim folderze, oczywiscie) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Spongia! 05.01.05, 21:30 Jak ja ogladam to nie widze ich Popatrzylam tez na inne zdjecia w albumie, i tez nic takiego nie widze... ..to mnie zaintrygowalo teraz! Odpowiedz Link
ulkaa Re: Spongia! 05.01.05, 21:41 Teraz , myszko, to czysty smiech. Ale ci zadanie dalam !!! Zadanie nie dla forumowego technika-informatyka ale dla magika )) Wyobrazam sobie jak ty patrzysz i nie widzisz a ja ci wmawiam dziecko w brzuch Byly plusy ,naprawde, ale ich juz nie ma ! To pewnie ten czajnik Asica to naprawila, bo kiedys jej o tyms wspomnialam . Musze jej podziekowac> Myszko, ale numer Odpowiedz Link
myszka888 Re: Spongia! 05.01.05, 21:43 Uleczko- no nie ma sprawy) przy okazji pol albumu przejrzalam Twoje biuro kilkanascie razy odwiedzilam hi hi ih tak sobie pomyslalam, ze moze gdzies kodowanie strony sie zaczelo knocic... ale skoro juz tego nie ma, to znaczy, ze jest git! Odpowiedz Link
ulkaa Re: Spongia! 05.01.05, 21:47 Git, git, myszko, witaj w moim biurze, ale na kanapie, bo mam tam tez kanape,tylko na zdjeciu nie widac . O !!! Odpowiedz Link
spongia Re: Spongia! 06.01.05, 01:36 tak, south tylko tam moglismy z psiucha i tylko na gorze, ale majac na uwadze fakt ze psiucha byla z nami i w wiekszosc miejsc jednak nie mogla isc, to i tak duzo widzielismy, troche przez to z auta ale co tam... teraz sie ladnie wkupuje w laski M zeby mnie zabral do yellowstone alleee wyjeeee moooj pies ze chce isc na dwor Odpowiedz Link