asica74 12.01.05, 22:46 ogladalam wczoraj zwiastun, dzis jest nastepny odcinek. Channel 4 at 10pm. Dziewczyny, mozna pasc ze smiechu! Szczegolnie jak sie widzi Carlosa! www.tvtv.co.uk/cgi-bin/WebObjects/EPGen.woa Zyj i pozwol zyc PAJECZYNKA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 12.01.05, 22:55 To opowiesz pozniej opowiesz, lec ogladaj. Ludzie jaka pajeczynka! Za kazdyn razem sie uciesze jak ja zobacze ! Odpowiedz Link
semantics Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 12.01.05, 22:59 Nad pajeczynka to sie moj biolog udomowiony tez zachwycal! Odpowiedz Link
mijaczek Re: us DESPERATE HOUSEWIVES! 12.01.05, 23:26 ja ogladam w Stanach... od pierwszego odcinku [odcinka?]... moglabym wam powiedziec kilka szczegolow, ale nie zepsuje wam zabawy :o) Odpowiedz Link
mulinka Re: us DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 00:25 a ja nie ogladalam zadnego odcinkA i...chyba nie obejrze )) Odpowiedz Link
greentea2 Re: us DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 00:37 O czym to jest? Zerknelam przez trzy minuty, ale jakos nie przyciagnelo mojej uwagi na dluzej. Zareklamujcie. Odpowiedz Link
izabelski prosze nic nie mowic co sie bedzie dzialo - mnie 13.01.05, 01:50 ten film bawi a jest o stereotypach kobiecych - kilka razy widzialam siebie w sytuacjach jak z tego filmu duzo komicznych scen - dobry odpreznik w srodku tygodnia Odpowiedz Link
mijaczek Re: prosze nic nie mowic co sie bedzie dzialo - m 13.01.05, 04:46 Serial jest o sasiadkach-przyjaciolkach mieszkajacych na tej samej ulicy i majace wszelkie mozliwe problemy i wpadki. Kazda z sasiadek jest inna, wiec mamy: -gape -perfekcjonistke -paniusie -zalatana kure domowa i jeszcze kilka innych osob, ktore oczyfiscie sa wplatane w tysiace watkow. Aha, powiem wam tak - serial jest smieszny i zajmujacy, ale powiem szczerze, zrobili go tak, ze trzeba ogladac kazdy jeden odcinek, bo sie cholibka inaczej nie polapiesz o so chosi... :o) Odpowiedz Link
st0krotka Re: czy ogladalyscie Peep Show? 13.01.05, 10:36 Obejrzalam wczoraj Desperate Housewives a potem Peep Show - czy ogladalyscie kiedys? Ja bardzo lubie ten serial, wg mnie jest komiczny. Odpowiedz Link
kingaolsz Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 12:56 Desperate housewives jest naprawde fajny ( tzn. widzialam te dwa odcinki w uk puszczone). A fajny jest do tego stopnia, ze nawet mojego meza bawi. wczoraj sie smial kilka razy ( a on nie jest zwolennikiem "babskiego kina") Polecam Kinga Odpowiedz Link
maja92 Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! i IRE tyz;-)) 13.01.05, 13:55 Wczoraj na E4 pokazywali juz 3 odcinek)))) Byly smieszne momenty)))))) Irlandzkie RTE2 puszcza te szme odcinki co Channel 4, wiec mam uczte, bo mam dostep do wszystkich kanalow)) A zrobione to jest troche jak American Beauty - na poczatku narratorka umiera (jak Kevin Spacy w AB) i opowiada o swoich losach poprzez losy sasiadek. Moj Pan Maz tez dal sie wciagnac. Wczoraj wieczorem nie wytrzymal (ogladalam w naszej sypialni) i przyszedl sprawdzic dlaczego tak sie rechocze .....i zostal i ogladal dalej ze mna))))))) Nareszcie cos mnie przyciaga do TV)) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! i IRE tyz;-)) 13.01.05, 14:26 mnie też się bardzo podobaz tym że nie znoszę tej jedenj aktorki, co była w Melrose Place i mi cały szoł psuje Odpowiedz Link
tintaja Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! i IRE tyz;-)) 13.01.05, 15:45 Tez mi sie wydaje ze bede wierna fanka Desperate Housewives I tez ogladamy razem z mezem Pamietacie Truman Show? Desperate Housewives cos z niego tez ma, te powierzchownie idealne, cukierkowe klimaty... Asiu, pajeczynka jest the best!!! Az bym chciala ja dac w ramki i na sciane gdzies dac... Odpowiedz Link
asica74 Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! i IRE tyz;-)) 13.01.05, 16:55 no czesc! pierwsy raz cie tu widze! W koncu! zgadzam sie: tez zostaje fanka DH! A z pajeczynka - hm... moze ja gdzies zaladuje, gdzie mozna sobie zamowic odbitki i bedziecie mogly ja sobie sciagnac i wydrukowac? Mam zamiar wyprobowac jeden z online photolabs, wysylajac im kilka plikow, wiec moze da sie cos zrobic z tym fantem! Odpowiedz Link
frankie36 Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 17:23 A ja nie ogladam,leci to u nas od samego poczatku i jakos mnie nie zainteresowalo.Ale wiem ,ze jest to juz wielki hit w Am.Pln Odpowiedz Link
tamsin Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 17:26 ja ogladnelam pierwszy odcinek i jakos nie wciagnal mnie, teraz duzo sie o tym serialu mowi, jaki on popularny jest i super itd, itp, a mnie do niego w dalszym ciagu nie ciagnie... Odpowiedz Link
asica74 Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 17:43 calkiem rozumiem, ze cos moze nie wciagac. Wiecie ile razy np probowlam sie wciagnac w Ally Mcbeal? I ani ani... nie lubie i juz Odpowiedz Link
tamsin Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 17:50 tez ten serial mnie nie wciagnal, ale ja nawet jedego odcinka nie moglam wytrzymac Odpowiedz Link
ulkaa Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 13.01.05, 19:15 Ja jeden obejrzalam , tylko jeden. Chcialam zobaczyc to oslawione cudo. I nic. A sama Ally mnie po prostu draznila, wygladala tak , jakby miala sie z chwile przewrocic. Z drugiej strony , kazdy ma przeciez prawo do wlasnych preferencji Odpowiedz Link
tintaja Re: uk DESPERATE HOUSEWIVES! 14.01.05, 13:30 Tez nie moglam sie przekonac do Ally. I strasznie sie frustrowalam jak wszyscy sie zachwycali a ja za nic nie moglam sie wciagnac Odpowiedz Link