ulkaa Re: Semi-trzymam kciuki 22.01.05, 09:17 Bibi bardzo Cie lubie , pamietalas Ula ,je tez wiem , ze sobie poradzisz. Wierze w Ciebie i mysle o tobie cieplutko. Glowa do gory)))))) Ulka Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Semi-trzymam kciuki 22.01.05, 15:29 Wiecie, co mi sie snilo?? Semi snilas mi sie na dworcu z kwiatkiem. Megafony dworcowe nadawaly windziana slodka muzyke, a ty cala na zielono machalas tym kwiatkiem roznym ludziom. Nie wiem co to oznacza, ale dobrze bylo. Acha i jeszcze bagietke mialas pod pacha. Tez nie wiem po co. ))))) Kciuki mi juz odpadaja, ale nie szkodzi. Odpowiedz Link
mulinka Re: Semi-trzymam kciuki 22.01.05, 15:42 no to na pewno dobry sen )) Semi, ja tez tu cieplutko o Tobie mysle. Duzo sily i...jest dobrze! buziak! Odpowiedz Link
aneta05 Re: Semi-trzymam kciuki 22.01.05, 15:54 Ja tez przesylam dobra energie. Powodzenia !!! Odpowiedz Link
bietka1 Re: Semi-trzymam kciuki 22.01.05, 16:47 Ja sie przylaczam oczywiscie ) Bedzie dobrze Odpowiedz Link
semantics JESTESCIE KOCHANE!!! 23.01.05, 13:51 Dziewczyny! Jestescie tak baardzo baaardzo kochane! Dzieki Wam za trzymanie kciukow i cieple mysli. VBardzo mi pomogly! Oczywiscie takie 2 dni nie rozwiaza calych problemow ale to poczatek. W rozmowach pozostalam spokojna ( to dzieki Wam!) i choc dwa razy oczy podbiegly mi lzami , nie uronilam ani jednej. Staralam sie byc rzeczowa i pokazac co mnie zabolala. Jet duzo nieporozumien, takich glupawych, z powodu mejli lub czatu , bo nie slychac tonu glosu lub wyrazu twarzy, a moja mama i ja zreszta tez troche dopatruje siejakis kosmicznych rzeczy. Typu " Luby zawiesil poleczke" brzm dla mojej mamy ze to on chcial i zawiesil a ja sie godze na wsio, a to ja chcialam poleczke i trzeba bylo najpierw lubego zmobilizowac do roboty ) Nie pojade od razu do domu i nie zmieni sie nagle wszystko , ale jest troche lepiej, chyba mozemy zaczac nawet pisac jakies normalne towarzyskie mejle. Powiem szczerze, nie wiem jak ale ten spokoj, ktory mi wysylalyscie podzialal!! Jestescie niezastapione!! The best!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: JESTESCIE KOCHANE!!! 23.01.05, 14:11 Semi, bardzo sie ciesze, ze do przodu ci idzie. Bedzie dobrze, zobaczysz ))) I pamietaj, nigdy sie nie garb ) To mowie jako ciocia klocia ) Odpowiedz Link
bibi1 Re: JESTESCIE KOCHANE!!! 23.01.05, 14:23 Semi,my tylko trzymalysmy kciuki, reszty dokonalas Ty sama! Nawet jesli to malutkie kroczki, najwazniejsze,ze jest postep. Buziaki)) Odpowiedz Link
semantics Re: JESTESCIE KOCHANE!!! 23.01.05, 14:32 Semi, bardzo sie ciesze, ze do przodu ci idzie. > Bedzie dobrze, zobaczysz ))) > I pamietaj, nigdy sie nie garb ) > To mowie jako ciocia klocia ) ciociu, i obiecuje ze na cycki bede jadla marchewki! ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: JESTESCIE KOCHANE!!! 23.01.05, 15:57 Marchewki to ja juz dawno chrupie za twoja porada )i czekam. Odpowiedz Link
mulinka Re: JESTESCIE KOCHANE!!! 23.01.05, 16:02 rozumiem, ze Ty rzadzilas soba, a nie emocje Toba bardzo sie ciesze i gratuluje buziak! Odpowiedz Link