sunny2 31.01.05, 14:05 Czesc dziewczyny! Chcialam sie z Wami wszystkimi przywitac. "Kobieca Polonie" czytam juz od dawna i bardzo mi tu dobrzeMam nadzieje, ze mnie przyjmiecie..Buziaki i milego dzionka! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jollyvonne Re: witaj sunny2 31.01.05, 14:10 Dziendobrywieczor (bo niewiadomo kiedy to u Ciebie pojdzie) Skoro czytasz to wiesz jaka jest procedura, my tez musimy miec cos do poczytania o Tobie, link do zamieszczenia CV jest na stronie tytulowej na czerwono, o Love Story nie zapomnij, no i oczywiscie pisz, pisz, pisz ... Pozdrawiam z Norwegii jollyvonne Odpowiedz Link
aalex_b ja tez ;) 31.01.05, 15:08 I obojetne mi czy ty w partii czy w opozji Podpisala: anarchistka Odpowiedz Link
emm1 sunny, no wreszcie! :) 31.01.05, 15:27 musze sie wam przyznac, ze ja sunny znam nie od dzis Uwielbiam ja i recze za nia, ze nie jest trollem Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ja tez ;) 31.01.05, 15:27 Potwierdzam oficjalnie: Aalex_b to prawdziwa anarchistka, ale porzadny czlowiek i lubi sie tajemniczo usmiechac. Witaj Sunny i rozgosc sie. Odpowiedz Link
st0krotka Re: witam wszystkie!!! 31.01.05, 16:17 witaj Sunny i napisz cos wiecej o sobie, bo my tu ciekawskie baby jestesmy i wszystko chcemy wiedziec! :o) Odpowiedz Link
sunny2 Re: witam wszystkie!!! 31.01.05, 19:01 Dziekuje za tak mile przyjecieJa rowniez przesylam buziaki i zabieram sie juz za pisanie.Postaram sie Wam wszystkim jakos moja osobe przyblizyc. Odpowiedz Link
katerina7 Re: witam wszystkie!!! 31.01.05, 22:53 Witam baraardzo słonecznie!A gdzie jesteś,sunny?? Odpowiedz Link
katerina7 Re: witam wszystkie!!! 31.01.05, 22:56 Witam baraardzo słonecznie!A gdzie jesteś,sunny?? Odpowiedz Link
bietka1 Re: witam wszystkie!!! 01.02.05, 00:42 Witam cie bardzo serdecznie Moj dzionek byl bardzo mily, to pewnie przez te zyczenia Odpowiedz Link
mijaczek Re: witam wszystkie!!! 01.02.05, 01:22 Jak zwyjke Asica ma racje - slonca nigdy za wiele! Ciesze, ze mila duszyczka znowu postanowila do nas dolaczyc! Mam nadzieje, ze spodoba ci sie nasza mala oaza :o) Odpowiedz Link
sunny2 Re: witam wszystkie!!! 01.02.05, 10:43 Dziewuszki pisze jeszcze z Wroclawia, ale juz niedlugo Boston(lub jego okolice) Nie moge sie doczekac, zmiana otoczenia na pewno dobrze mi zrobi.Tylko ta tesknota..Postanowilam byc jednak twarda i sie nie dac!Przesylam sloneczne pozdriowionka tego zimnego ranka! Odpowiedz Link