zodiakalny_kot Re: I gdzie sa inne mocne mary? ;))) 02.02.05, 07:30 no ja - oczywiscie jestem - wlasnie skonczylam narade taktyczna z moim M. - co do ruchow profesjonalnych - kompletnie sie nie znam - ale radzilam jak najbardziej racjonalnie. Zdaje sie, ze szykuja nam sie niezle zmiany - az sie boje myslec - no, ale za wczesnie na jakiekolwiek przewidywania - zobaczymy. Ja pewnie bede jeszcze siedziec pare godzin (tak to jest jak sie wstaje za pozno i wszystko do gory nogami). caluski - od kota Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: I gdzie sa inne mocne mary? ;))) 02.02.05, 07:43 A ja posiedze jeszcze "chwilke" Odpowiedz Link
zodiakalny_kot Re: I gdzie sa inne mocne mary? ;))) 02.02.05, 07:48 wiedzmo (alez to brzmi) a skad klikasz? gdzie jestes? Odpowiedz Link
zodiakalny_kot Re: I gdzie sa inne mocne mary? ;))) 02.02.05, 08:04 ja - to Atlanta - Georgia - czyli tak czy inaczej US Odpowiedz Link
aalex_b tju ;) 03.02.05, 00:42 szykuje torbe do wyjazdu ... naprasowalam sie jak durna ... na szczescie w telewizji byl jakis glupi film, wiec nie musialam sledzic mocno akcji : 4400 osob porwanych przez ufoludkow ))) : co za pierdoly!! ))) Odpowiedz Link
aalex_b Re: tju ;) 03.02.05, 00:59 Do Indii: we wtorek lece do Bombaju, a stamtad na Goa. Niestety, do ostatniego momentu pracuje wiec pakuje sie tak "kiedy wolny moment" - bo w niedziele jade juz do Paryza (w sprawie moich rozniastych papierow - wczesniej tam mieszkalam)... hehehe: w poniedzialek, ide potanczyc ... nie wiem jak ja do tego samolotu wsiade )))) Odpowiedz Link
mulinka Re: tju ;) 03.02.05, 01:07 ) wspanialy czas przed Toba mysle, ze emocje dodadza Ci energii super baw sie dobrze! a pozniej wszystko nam poopowiadaj buziak! Odpowiedz Link
aneta05 Re: I gdzie sa inne mocne mary? ;))) 03.02.05, 05:37 ja tez niewiele wczesniej, wyszlam z biura o 9 wieczorem a w domu bylam o 9.45. Aha, zaczelam dzien pracy o 8.30 rano...jakby sie ktos pytal... Odpowiedz Link
syswia Wiedzma? 03.02.05, 04:31 spotkasz sie jutro z nami na partyjnym posiedzeniu (w centrum Toronto)? Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wiedzma? 03.02.05, 06:02 Gdzie i o ktorej? Chcialabym, tylko jezeli to bedzie pozno, to nie wiem czy sie odwaze... niezbyt lubie metro... Odpowiedz Link
syswia Re: Wiedzma? 03.02.05, 13:07 o 2 po poludniu w centrum, w okolicach AGO. ja sie troszke spoznie. zadzwon do mnie, wychodze do pracy okolo 10 rano Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wiedzma? 03.02.05, 13:25 Nie wiem co to jest, ani gdzie jest AGO... Trudno mi zadzwonic - przeciez nie znam Twojego nr telefonu ((( Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wiedzma? :((( 03.02.05, 19:37 Przybieglam szybko ze szkoly, bo myslalam, ze dostane jakas blizsza wskazowke odnosnie dzisiejszego spotkanka, bo zdazylabym na nie... A tu nic ((( Szkoda... Moze nastepnym razem... Pozdrawiam! P.S. Twoje e-maile strasznie dlugo ida. Nie wiem dlaczego. (( Inne dochodza w sekundzie... Odpowiedz Link
jollyvonne Re: gdzie nocne mary? 04.02.05, 00:03 W bialych szatach po ruinach sie szlajaja Odpowiedz Link
wiedzma30 U mnie daleko jeszcze do nocki... 04.02.05, 00:30 ale sie malduje na troche )) Na dluzej bede pozniej - za kilka godzin Pozdrawiam mniej czy bardziej nocne mary Odpowiedz Link
aneta05 Re: U mnie daleko jeszcze do nocki... 04.02.05, 00:59 Jest 7 wieczorem, siedzie w biurze i wlasnie zamowialm obiad. Mam tyle pracy ze nie wyjde przed 11 a mialam dzis wieczoremn isc do kosmetyczki - za darmo!!! dostalam zaproszenie od kumpeli, ale niestety szef chce jutro sie spotkac i sprawdzic moja prace i niestety czeka mnie nocka w biurze.... Odpowiedz Link