cobaea 07.02.05, 02:50 www.ianai.net/jokes/bubble.swf Tak sie wlasnie uspokajalam dzisiejszej nocy. Moze to i glupie, ale dziala Od razu mniejszy stresor Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spongia Re: Kulki:) 07.02.05, 05:21 wiecej uspokajaczy: games.yahoo.com ahhh musisz miec tylko konto na yahoo, ktorego zalozenie zajmuje chwilke karolek Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Kulki:) 07.02.05, 08:28 Fajne te kulki ) Ale pora w koncu isc spac.. bo troche pozno sie zrobilo... Odpowiedz Link
myszka888 Re: Kulki:) 08.02.05, 04:37 Cobaea- fajne te kulki!!! niezle przy nich czas mija )) Dzieki Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Bable :)) 08.02.05, 22:40 Opetaly nas te kulki. To bardziej wciaga niz slepa kiszka )) Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Bable :)) 08.02.05, 22:46 Wyniki mam w dziesiatkach tysiecy, a pozbyc sie tego swinstwa tak calkiem nie moge Czy na tym jest drugi poziom? Ktos tam dotarl?? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Bable :)) 08.02.05, 23:00 Moj M doszedl wlasnie do 50000 i zginal mu jeden kolor . Gra teraz bez ciemnoniebieskiego. To chyba ten drugi poziom . Ja sie narazie poddalam, moge byc widzem .))))))) Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Bable :)) 09.02.05, 01:35 Mi zaden kolor nie ginie po 70'000 Tez sie poddaje. Dobranoc. Odpowiedz Link
thorgalla Re: Kulki:) 09.02.05, 10:53 To gra szatana bo wciaga ) Moj rekord to 72570 i zostaly mi tylko 4 kolory ale i tak nie moglam skonczyc bo potem w szybszym tempie pojawiaja sie rzedy u gory. Odpowiedz Link
kurczak1976 A znacie Jewel Quest? 09.02.05, 11:19 Jesli nie to nie polecam zaczynac bo mozna nie wyjsc z nalogu podobnie jak przy kulkach albo jeszcze gorzej:o))) Odpowiedz Link
tamsin Re: A znacie Jewel Quest? 09.02.05, 20:51 ja wlasnie z tego Jewel Quest musialam pojsc na odwykowke, jedynie co mi zostalo to Flood Control, jasna cholera mnie bierze bo nie moge dalej niz 9 level dojsc! A tutaj inne gry jakby komus kulki sie znudzily: games.myway.com/?ptnrS=ZCxdm231XXUS Odpowiedz Link
kurczak1976 Re: A znacie Jewel Quest? 15.02.05, 12:26 Hihi ja tez musze na odwyk. Najgorsze jest to ze przysieglam sobie ze jak dojde do konca to stop. I jak juz bylam na koncu moj misiowaty skasowal mi gre i musialam zaczac od poczatku. Ufff... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kulki:) 09.02.05, 11:33 Zdaje sie ze ten kolor sam nie ginie. Nalezy utluc wszystkie kulki jakiejss barwy. Wczoraj M stracil pomaranczowy przy 73000 i nie zauwazyl z jakiego powodu )) i faktycznie idzie coraz szybciej. Mozna rykoszetem od kantu celowac. Dzielo szatana i tyle Odpowiedz Link
loginka5 Re: Kulki:) 09.02.05, 11:55 kurcze jak wciaga!!! gram 20 minut i juz mam 15930 punktow nmiezle co ? ! Odpowiedz Link
thorgalla Re: Kulki:) 09.02.05, 20:10 Melduje,ze skonczylam gre z 152 730 punktow.Jak zostaja dwa kolory to wlacza sie czas i masz 3 minuty na pozbycie sie kulek ktorych i tak przybywa.Ale mozna sie pozbyc wszystkich,sprawdzilam. Odpowiedz Link
tamsin Re: Kulki:) 09.02.05, 20:11 Thorgalla gratuluje rezultatow )) Asica ci powinna odpowiedni medal wystosowac, ale z czego, no pytam sie z czego????? Odpowiedz Link
jollyvonne Re: Kulki:) 09.02.05, 20:18 Z piany? Bo to sie bable nazywa, piana od szampana moze? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kulki:) 09.02.05, 20:21 Gratuluje !!1 Moj chlop tez skonczyl )) 103630 i te ostatnie kulki zalatwil w 28 sek ! Widzialam na wlasne oczy. Teraz jest zawiedziony ,ze juz po wszystkim. A wogole to on sie na was zlosci za te gry ) Odpowiedz Link
st0krotka Re: Kulki:) 09.02.05, 20:39 to gratuluje!!! chociaz moje wyniki duuzo nizsze, od kulek juz sie uzaleznilam, nawet dzisiaj w pracy probowalam grac, ale troche mialam stracha, ze mnie wyrzuca... jeszcze kobieca polonia to jakos przejdzie, ale kulki podczas pracy, kto to widzial??? Odpowiedz Link
jollyvonne 70'000 14.02.05, 22:32 Zlikwidowalam wszystkie na ok 35 tysiacach i dostalam drugie tyle w bonusie, razem 70'240 i nie wiem czy to dobrze czy zle. Musze sobie znalezc nastepny nalog jollyvonne Odpowiedz Link
asia.sthm Re: 70'000 14.02.05, 23:20 No wlasnie tez nie wiemy, bo mozna grac dluuuugo i miec malo punktow albo krocej i wiecej punktow. Widzialam u M ponad 200000 i nie wiem czy to dobrze czy zle. Ja nie mam zadnych godnych wynikow i musze z tym zyc ( Odpowiedz Link
komajto chyba mozna wygrac.......... 15.02.05, 12:04 mi zostaly dwa kolory do zbicia ( przy malej ilosci punktow) i pojawil sie zegar odliczajacy 5 min. niestety musze jeszcze pocwiczyc bo 5 min mi nie starczylo Odpowiedz Link
cobaea Re: chyba mozna wygrac.......... 15.02.05, 12:09 TO ciekawe wszystko, bo ja wygralam przy 16 tysiacach. I drugie tyle dostalam w prezencie. A 200 tys to marznie scietej glowy Odpowiedz Link
jollyvonne Re: chyba mozna wygrac.......... 15.02.05, 12:17 cobaea napisała: > TO ciekawe wszystko, bo ja wygralam przy 16 tysiacach. I drugie tyle dostalam w > > prezencie. A 200 tys to marznie scietej glowy Ja na poczatku mialam duze sumy, ale nie moglam skonczyc, nawet pisalam ze przy ponad 70'000 mialam komplet kolorow. Skonczylam na ok 35 tys. i bylam prawie zadowolona, ale jak mi dale drugie tyle w bonusie to pomyslalam ze pewnie malo mam Nie ma rankingu wiec sie nie dowiemy czy jestesmy dobre czy cienkie A to czy sie skonczy czy nie to zalezy w sporym stopniu od ukladu poczatkowego, ja mialam taki jak ty na te zakonczone 16 tys, ale musialam ryz zamieszac i maz mi "pomogl", kochany chlopak ... Nalogowcow i innych pozdrawiam jollyvonne Odpowiedz Link
jollyvonne Re: chyba mozna wygrac.......... 15.02.05, 12:10 komajto napisała: > mi zostaly dwa kolory do zbicia ( przy malej ilosci punktow) i pojawil sie > zegar odliczajacy 5 min. > niestety musze jeszcze pocwiczyc bo 5 min mi nie starczylo Zartujesz? Jak sa dwa kolory to one same leca ze hej :o) Mi zostal jeden (!) kolor i nawet sie zdziwilam, ale poslalam pilke w gore i spadly wszystkie, hehe. Czasu mi z tych pieciu minut zostalo ponad dwie minuty, moge oddac Odpowiedz Link
nataasza Re: Kulki:) 21.02.05, 20:57 A ja chcialam bardzo podziekowac za ten link. Przez tydzien goscilam swoich rodzicow. Mama byla w siodmym niebie, bo mogla sie wnukami do woli nacieszyc i dbac bysmy sie zdrowo i sycie odzywialiProblem mialam natomiast z tata. Wszelkie propozycje spedzania wolnego czasu mu nie pasowaly, zaczelam juz odchodzic od zmyslow jak staruszka zadowolic. No i sie okazalo, ze sposob na to byl calkiem prosty. Kulki mu wlaczylam Nie moglam go od kompa odgonic ! Odpowiedz Link
cobaea Re: Kulki:) 21.02.05, 20:58 Pare osob mnie juz przeklelo, he he Za te kulki wlasnie. Ale odeslalam do osob, ktore mi tego linka dostarczyly Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Kulki:) 21.02.05, 21:18 Ja generalnie nigdy w zadne gry niegram, ale wlasnie przeczytalam caly watek na ten temat i wiecie co? to wciaga! gralam juz pare razy wyniki marne ale trening czyni mistrza)) wiec zabieram sie za granie pozdrawiam Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Kulki:) 21.02.05, 21:44 > Tak sie wlasnie uspokajalam dzisiejszej nocy.< no niw eiem jak sie uspakajalas ....mnie te kulki rozum odjely.....)))))) i wnerwiaja mnie nie ludzko ) ) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Kulki:) 23.02.05, 00:35 hurra osiagnelam wynik 9999!!! czy ktos jest lepszy? Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Kulki:) 23.02.05, 16:42 Cobaea no nie wybacze Ci! Przeciez ja teraz nic jak tylko pol dnia w te kulki! Oczoplasu juz dostaje. Ja celowo na swoim komputerze gierek zadnych nie trzymam bo latwo si uzalezniam.. a Ty mi tu taki link. I teraz zamiast dlugac na mojej strone.... ech... masz cos na odwyk? Odpowiedz Link
tamsin Re: Kulki:) 23.02.05, 16:54 podpisuje sie recami i nogami pod twoim postem jennifer! cobea! nalezy cie sie lanie na kolanie )) ja tylko te kulki uprawiam, moim celem zyciowym jest dojscie do dwoch kolorow! toz to jest straszne co mnie opetalo!! Tez chce cos na odwyk, moze byc kwadratowe )) Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Kulki:) 23.02.05, 18:42 tamsin mam cos w sam raz dla Ciebie! www.ebaumsworld.com/tetris.html I kwadratowe jest! Odpowiedz Link
tamsin Re: Kulki:) 23.02.05, 18:58 jennifer, juz widze slowko tetris...o bosze cos ty mi narobila )) Odpowiedz Link
asica74 Re: Kulki:) 23.02.05, 19:05 a ja nadal nie wiem o co chodzi al eto chyba moj wrodzony wstret do gier komputerowych... Odpowiedz Link
asia.sthm 9999 To musi byc rekord 23.02.05, 19:41 Gratuluje!! Wychodzi na to, ze powinno byc malo punktow. Ja odpadam w przedbiegach, ale sie nie poddam! Odpowiedz Link
tamsin Re: 9999 To musi byc rekord 23.02.05, 19:43 ja juz wygralam ta gre z 10 razy, rozne wyniki, ale ciagnie mnie jak wilka do lasu i nie moge sie oprzec "strzelaniu" Odpowiedz Link
asia.sthm Re: 9999 To musi byc rekord 23.02.05, 19:56 Ja tez pare razy pokonalam, wyniki niewazne, ale jednak ciagle mnie kulki zatapiaja. Czuje sie w Ikea w tych pilkach dla dzieci. Tam mnie nie wpuszcza , to sobie w domu dogadzam. To takie relaksujaco - irytujace. )) Odpowiedz Link
cobaea Re: Kulki:) 23.02.05, 20:55 Prosze, tylko nie bijcie!!! U mnie w domu nabralo znaczenie poweidzenie: A ty sobie w kulki lecisz. Albo pogrywasz. A te kulki to diabelski wynalazek! Chociaz Jenn tez dowalila do pieca Odpowiedz Link
ulkaa Re: Kulki:) 23.02.05, 22:00 Przez te kulki to juz chyba mam poczatki nerwicy. Na dzis koniec z kulkami Jutro nawet nie spojrze!!! A co bedzie dalej - nie wiem Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Kulki:) 24.02.05, 00:18 ja wczoraj wieczorem zasnac za bardzo nie moglam i tak sobie turlam z jednego boku na drugi, zaciskam powieki co by sen przyszedl... i co mi sie pod powiekami pojawia??? KULKI! ROZNOKOLOROWE! Chcialam je tak zamiast baranow odstrzelac, ale tak sie zaczelam koncentrowac ze juz ze snu nici wyszly. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Kulki:) 26.02.05, 03:47 u mnie juz cala rodzina ZAKULKOWANA!!! nawet moj maz zaczal grac! Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
frankie36 Moj 7-latek wystrzelal wszystkie kulki!!!! 10.03.05, 03:15 zdobyl cos okolo 105 tys punktow ,a ja bidna nie umiem 10 000 przekroczyc.Synek mi powiedzial ze je trzeba strategicznie strzelac, Odpowiedz Link
mijaczek Re: Kulki:) 10.03.05, 03:18 Ja was zabije za te kulki!!!! Nie dosyc, ze sama najpierw gralam kilka dni, to teraz Eryczysko gra ciagle bubu.... oboje juz doszlismy do takiej perfekcji, ze konczymy gre, ale to wcale nie znaczy, ze mnie ciagnie.... wiecie, ze na poczatku Erik sie nauczyl wchodzic na forum, logowac jako ja, szukac tego watku i klikac na link....sssspryciarz :o) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Kulki:) 10.03.05, 11:04 he he Mijaczku a to spryciarz!!)) Moj maz tez jest chory na kulki! zaczal grac gdy zobaczyl ze i ja gram! Ale jest duzo mniej zawansowany niz Erik- to znaczy za kazdym razem jak chce grac to mnie pyta jak to znalezc Odpowiedz Link