Dodaj do ulubionych

kursy on-line

16.02.05, 18:44
Czy ktoras z Was kiedys korzystala? Czy sadzicie, ze takie kursy maja sens?
Obserwuj wątek
    • edytaon Re: kursy on-line 16.02.05, 21:04
      zodiakalny_kot napisała:

> Czy ktoras z Was kiedys korzystala? Czy sadzicie, ze takie kursy maja sens?

slyszalam i robie to juz od prawie roku dla mnie ma sens mam male dziecko i nie
      chce coreczki zostawiac z tesciowa wiec ucze sie kiedy ona spi jest super
      sprawa jezdze tylko zdawac egzaminy wszystko inne robie on - line
      jak masz wiecej pytan odezwij sie
      Edyta
      • zodiakalny_kot Re: kursy on-line 16.02.05, 21:27
        Dzieki Edytko. A czy Ty robisz jakis kurs w sensie czesc studiow, czy typu
        niezwiazanego np. jezyk obcy? Czy to kurs na uczelni jakiejs? Czy mozna zrobic
        program zakonczony jakims dyplomem? No i jak w praktyce to wyglada? Oni
        przysylaja Ci jakies teksty, zadania - Ty rozwiazujesz i odsylasz? Czy jak?
        Bede wdzieczna za wszelkie informacje, bo tez zastanawiam sie nad rozpoczeciem
        jakiegos kursu.
        Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
        A.
        • semantics Re: kursy on-line 16.02.05, 22:21
          O tak swietny temat!!

mnie tez to bardzo interesuje ale wiecej w kierunku "uznawalnosci" takiego kursu. Jak pracodawcy
          patrza na skoncz6enie takiego kursu , zamiast kursu prezencyjnego?
          • blue_jay Re: kursy on-line 16.02.05, 23:56
            Nie wiem jak to sie odnosi do pytania, bo ja biore po prostu niektore wymagane
            przedmioty do mojego degree. Nie moglam nigdzie upchnac np wykladu z anatomii,
            wiec biore go online, na zajecia z laboratorium musze sie stawiac osobiscie,
            ale to tylko 4 godz raz w tygodniu, mam tez tak jezyk hiszpanski, egzaminy
            zdaje u wykladowcy w gabineciewink choc np ostatni egzamin ustny odbyl sie pzrez
            telefon, co bym sie nei fatygowalawink odpowiada mi taki stan rzeczy,
            szczegolnie, gdy zabieram sie za wyklad np po 10 wieczorem.
            • semantics Re: kursy on-line 17.02.05, 00:02
              blue_jay to na uniwersytecie masz tez wybor kursow online, tak? U nas to dopiero wprowadzaja i online
              to ja sobie moge podyskutowac z grupa albo sciagnac ( bardzo nedzne) folie power.point'owe na
              wyklad sad
              • blue_jay Re: kursy on-line 17.02.05, 00:05
                semantics> dokladnie, nie musze siedziec w klasiewink wystarczy, ze odrabiam
                zadania i je odsylam przed uplywem terminu, udzielam sie na forum klasowym, bo
                takowe istnieje i czy czlowiek chce czy nie chce, to glos musi zabracwink,
                bardzo mi to ulatwia zycie, bo doba ma niestety tylko 24 godzinywink
                • semantics Re: kursy on-line 17.02.05, 00:24
                  bardzo fajnie! Ach ja tez bym chciala wlasnie troche on-line bo tak to po 20 moglabym sobie z kanapka
                  usiasc i wyklad z psycho przerobic smile)
                  to w Anglii czy Usa tak jest?
                  • blue_jay Re: kursy on-line 17.02.05, 00:38
                    semantics> ja tez z kanapkami zasiadamwink w USA, o Anglii nic mi nie wiadomo..
                    • edytaon Re: kursy on-line 17.02.05, 21:15
                      kochane dziewczynki,
                      ja robie moje kursy w Kanadzie jest to program College zakonczony otrzymaniem
                      dyplomu moge wziac wszystko on - line oprocz praktyk i egzaminy mam tak ze
                      musze jechac do College i je zdac ale to cudowna sprawa uczysz sie kiedy masz
                      czas oczywiscie masz terminy w ktorych musisz zrobic jakies projekty ale ja to
                      lubie , ja robie Early Childhood Education
                      jak masz wiecej pytan to pisz
                      Edyta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka