zodiakalny_kot 16.02.05, 18:44 Czy ktoras z Was kiedys korzystala? Czy sadzicie, ze takie kursy maja sens? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytaon Re: kursy on-line 16.02.05, 21:04 zodiakalny_kot napisała: > Czy ktoras z Was kiedys korzystala? Czy sadzicie, ze takie kursy maja sens? slyszalam i robie to juz od prawie roku dla mnie ma sens mam male dziecko i nie chce coreczki zostawiac z tesciowa wiec ucze sie kiedy ona spi jest super sprawa jezdze tylko zdawac egzaminy wszystko inne robie on - line jak masz wiecej pytan odezwij sie Edyta Odpowiedz Link
zodiakalny_kot Re: kursy on-line 16.02.05, 21:27 Dzieki Edytko. A czy Ty robisz jakis kurs w sensie czesc studiow, czy typu niezwiazanego np. jezyk obcy? Czy to kurs na uczelni jakiejs? Czy mozna zrobic program zakonczony jakims dyplomem? No i jak w praktyce to wyglada? Oni przysylaja Ci jakies teksty, zadania - Ty rozwiazujesz i odsylasz? Czy jak? Bede wdzieczna za wszelkie informacje, bo tez zastanawiam sie nad rozpoczeciem jakiegos kursu. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam A. Odpowiedz Link
semantics Re: kursy on-line 16.02.05, 22:21 O tak swietny temat!! mnie tez to bardzo interesuje ale wiecej w kierunku "uznawalnosci" takiego kursu. Jak pracodawcy patrza na skoncz6enie takiego kursu , zamiast kursu prezencyjnego? Odpowiedz Link
blue_jay Re: kursy on-line 16.02.05, 23:56 Nie wiem jak to sie odnosi do pytania, bo ja biore po prostu niektore wymagane przedmioty do mojego degree. Nie moglam nigdzie upchnac np wykladu z anatomii, wiec biore go online, na zajecia z laboratorium musze sie stawiac osobiscie, ale to tylko 4 godz raz w tygodniu, mam tez tak jezyk hiszpanski, egzaminy zdaje u wykladowcy w gabinecie choc np ostatni egzamin ustny odbyl sie pzrez telefon, co bym sie nei fatygowala odpowiada mi taki stan rzeczy, szczegolnie, gdy zabieram sie za wyklad np po 10 wieczorem. Odpowiedz Link
semantics Re: kursy on-line 17.02.05, 00:02 blue_jay to na uniwersytecie masz tez wybor kursow online, tak? U nas to dopiero wprowadzaja i online to ja sobie moge podyskutowac z grupa albo sciagnac ( bardzo nedzne) folie power.point'owe na wyklad Odpowiedz Link
blue_jay Re: kursy on-line 17.02.05, 00:05 semantics> dokladnie, nie musze siedziec w klasie wystarczy, ze odrabiam zadania i je odsylam przed uplywem terminu, udzielam sie na forum klasowym, bo takowe istnieje i czy czlowiek chce czy nie chce, to glos musi zabrac, bardzo mi to ulatwia zycie, bo doba ma niestety tylko 24 godziny Odpowiedz Link
semantics Re: kursy on-line 17.02.05, 00:24 bardzo fajnie! Ach ja tez bym chciala wlasnie troche on-line bo tak to po 20 moglabym sobie z kanapka usiasc i wyklad z psycho przerobic ) to w Anglii czy Usa tak jest? Odpowiedz Link
blue_jay Re: kursy on-line 17.02.05, 00:38 semantics> ja tez z kanapkami zasiadam w USA, o Anglii nic mi nie wiadomo.. Odpowiedz Link
edytaon Re: kursy on-line 17.02.05, 21:15 kochane dziewczynki, ja robie moje kursy w Kanadzie jest to program College zakonczony otrzymaniem dyplomu moge wziac wszystko on - line oprocz praktyk i egzaminy mam tak ze musze jechac do College i je zdac ale to cudowna sprawa uczysz sie kiedy masz czas oczywiscie masz terminy w ktorych musisz zrobic jakies projekty ale ja to lubie , ja robie Early Childhood Education jak masz wiecej pytan to pisz Edyta Odpowiedz Link