ania_2000 31.03.05, 18:38 Kupilam sobie jego nowa plyte i bardzo mi sie podoba W zasadzie to sa dwa CD - drugiego jeszcze nie mialam okazji posluchac - ale pierwsze - jak dla mnie jest b. fajne takie wiosenne wesole lubie go Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Moby. Hotel. 31.03.05, 21:36 pamietam, ze stokrotka tez lubi. I ja tez lubie Odpowiedz Link
nataasza Re: Moby. Hotel. 31.03.05, 21:47 I ja lubietowarzyszyl mi ostatnio w drodze do Polski.Ale,ze mam dobre serduszko, wyslalam w prezencie siostrze.Sobie zostawilam Anouk. Wlasnie sie zastanawiam czy ona jest znana, gdzies poza Holandia? A wracajac do Moby, fajna muzyka,mnie uspokaja. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Moby. Hotel. 31.03.05, 22:50 Anouk? Prosze o wiecej danych - nie znam. Co jeszcze sluchacie dziewczyny? Ja wlasnie jestem na "etapie" Mobyiego i jeszcze - Mark Knopfler - "Shangri-La" Co jeszcze mi polecicie na droge do pracy? Odpowiedz Link
st0krotka Re: Moby. Hotel. 01.04.05, 00:16 nawet bardzo lubie! Ania, to drugie CD jest tez fajne, kosmiczne takie troche (well, to ja sobie tak to nazywam Odpowiedz Link