allegra2 06.07.05, 16:06 ...w przeliczeniu na zlotówki tam gdzie mieszkacie hamburger z coca- colą? I czy zastanawiałybyście się nad wydaniem takiej kwoty - ale nie ze względu na to ,że to niezdrowe ale ze względu na cenę ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: ile kosztuje.... 06.07.05, 16:10 a ile to kosztuje w $$ w PL? i czy jest popularne czy nikt tego nie je? Odpowiedz Link
12baba Re: ile kosztuje.... 06.07.05, 16:10 pojecia nie mam nie jadam hamburgerow, nie pijam coli Odpowiedz Link
marjanna1 Re: ile kosztuje.... 06.07.05, 17:52 Musze przyznac, ze nie mam pojecia, poniewaz zwyczajnie nie jadam "smieci". Pozdrawiam Odpowiedz Link
basia553 Re: ile kosztuje.... 06.07.05, 17:58 hehe, a ja pare dni temu jadlam whopera popijajac cola, ale ani sie nad cena nie zastanawialam, ani jej nie wiem, bylam glodna, a pod nosem byl Burger King. Odpowiedz Link
greentea2 Re: ile kosztuje.... 06.07.05, 22:51 Sprawdz strone Economista. Niedawno byla tabela z cenami BigMaca w roznych krajach. Odpowiedz Link
kokolores Re: ile kosztuje.... 06.07.05, 23:06 Nie jadam ,chyba ,ze sama zrobie. Ale chyba niedrogo! :o) Odpowiedz Link
marripossa Re: ile kosztuje.... 07.07.05, 01:57 $5-7 kanadyjskich. Ile to na zlotowki to nie wiem, bo nie ogladalam ich juz kilkanascie lat. To nie jest powalajaco duzo za kanapke, frytki i cole, ale mnie szkoda na takie byle jakie jedzenie, zwlaszcza ze za tyle samo kupie sobie w chinskiej restauracji. Jesli juz musze isc do fast fooda to juz wole Wendy's. Odpowiedz Link
marripossa Re: ile kosztuje.... 07.07.05, 02:06 > I czy zastanawiałybyście się nad wydaniem takiej kwoty - ale nie ze względu > na to ,że to niezdrowe ale ze względu na cenę ? To bedzie chyba zalezalo od zarobkow, nie? Jakbym zarabiala mniej niz $15/h to bym sie zastanawiala. Odpowiedz Link
triskell Re: ile kosztuje.... 07.07.05, 02:23 Jedyna cena z McDonald's, której jestem pewna, to cena sałatki: $3.99. Hamburger jest pewnie tańszy, Coca-cola podobnie. W wielu miejscach Coca-colę i inne soft drinks można sobie dolewać nieskończoną ilość razy. Na razie utrzymujemy się z pensji mojego męża, więc zdarzają się dni, kiedy nad wydaniem nawet takiej kwoty się zastanawiam. Najczęściej decyduje jednak jakość - wolę te pieniądze wydać na coś innego. Odpowiedz Link
myszka888 Re: ile kosztuje.... 07.07.05, 05:01 a ja w McDonalds znam dokladnie cene... Apple pie!!! To im sie udalo Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: ile kosztuje.... 07.07.05, 07:33 Nie jadam, ale reklamy sa dosc nachalne, wiec w oczy sie rzucilo: zestaw z duza cola, frytkami + hamburger kosztuje okolo 3-4 USD, za te pieniadze i mniejsze zjesz cos bardziej zjadliwego. ******************************* www.polcom.cl/patagonia volvina.blog.onet.pl smakosze.blox.pl Odpowiedz Link