jan.kran 19.07.05, 11:43 Potrzebuję tani nocleg w Monachium , najchętniej schronisko młodzieżowe. Macie jakieś namiary? Kran. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsa Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 19.07.05, 12:50 Ja co prawda nie niemiecka, ale znalazlam to: www.wombats-hostels.com/muenchen-hostel/rates-hostels-munich_de.shtml Odpowiedz Link
nataasza Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 19.07.05, 14:25 Mam znajomych w Monachium.Zapytam, ale dopiero dzis wieczorem. Sprawa pilna? pozrawiam natasza Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 19.07.05, 15:18 Pilna. Poza tym potrzebuję informacji o tanich liniach lotniczych. Interesuje mnie loty z Oslo do DE i loty wewnętrzne w DE. Podobno są okazje na przjazdy pociągiem w DE. Czy coś wiecie na ten temat ? Z góry dziekuję . Kran. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 19.07.05, 17:07 o znizkach na pociag: www.bahn.de/- StVORN:d6AjRtNNYfqH39NNNWdM/p/view/preise/aktionspreis/sommer_spezial.shtml Kranie, cos sie stalo? Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 19.07.05, 17:08 caly link nie wszedl, ale info o tych znizkach jest na pierwszej stronie, znajdziesz. Odpowiedz Link
nataasza Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 19.07.05, 17:48 Kranie, napisza prosze jak dlugo ona sie w Monachium zatrzyma( bo mnie o to pytaja natasza Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 19.07.05, 18:24 Pięć dni.Ale zaczyna się klarować... Na razie wizja mostu pod Izar się oddala)) A ja tak zazdraszczam Młodej miasta M !!! Mieszkałam tam swojego czasu... Moje najukochańsze miasto na równi z Paris a zaraz po Breslau. Młoda już mi znalazła tani bilet na samolot w pażdzierniku. Juhuuuu ! Niech się tylko na te studia dostanie! Kran Odpowiedz Link
liloom Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 20.07.05, 23:55 No to jak bedziesz ja odwiedzac to zapraszam do Wiednia. To rzut beretem Odpowiedz Link
slunko Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 21.07.05, 23:24 pewnie juz to znacie, ale i tak posle: www.muenchen.de/Tourismus/Hotels_Unterkunft/78980/0004jugendherbergen.html wiem, teraz juz za pozno. moze na przyszlosc sie przyda powodzenia... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pytanie do niemeckich Forumowiczek. 22.07.05, 00:08 Młoda znalazła noclegi w Monachium , 31 Euro ze śniadaniem w centrum. Pojedynczy pokój ,wspólny prysznic. Na zdjęciach w necie wyglądało ok)) Kran. Odpowiedz Link