wiedzma30 Wrrrrrr... To jest poludnie?! 25.08.05, 17:24 Bylam, czekalam, ale pustki... Niedawno mi kompik zawisl i nie moglam go odwiesic, ale juz jest ok. Czekam zolzuniu z utesknieniem PP Odpowiedz Link
triskell Re: I znow nikogo... 27.08.05, 09:01 Wiedźmo, chomiczku kochany, dziś akurat muszę ponadrabiać mnóstwo mailowych zaległości i nie mam na czat czasu. Ale często jestem przy komputerze w tym samym czasie, co Ty - i ciągle nie możemy się spotkać, bo jesteśmy na dwóch różnych czatach. Jeśli ja bywam, to na tym na yahoo. Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: I znow nikogo... 27.08.05, 09:09 Ja zazwyczaj poluje na "ofiary" na obydwu... Rzadko bywam tylko na polchat... )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
triskell Re: I znow nikogo... 27.08.05, 09:18 Aaaa, to na pewno niebawem mnie upolujesz . Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: I znow nikogo... 27.08.05, 09:26 Mam nadzieje Najlepiej zostawiac dla mnie wiesci w tym watku )) Chyba ide spac, bo juz mnie rozklada.... Dobranoc... Odpowiedz Link
ag.ni Wiedzmo 27.08.05, 22:07 wpadne na polczat gdzies za godzine tzn nasza 5. a jak nie to napisz jak po wizycie w swoim wlasnym skrzywionym ' ' watku Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: Wiedzmo 27.08.05, 22:11 prace koncze o 5, baknij cos tu albo na email, sprawdzam od czasu do czasu polczat Odpowiedz Link
wiedzma30 Juz wiem... 27.08.05, 22:38 Zeby mam obfotografowane i obstukane - WSZYSTKO OK! Prawdopodobnie to od zaciskania zebow... A dlaczego zeby zaciskam? Z nerwow! A dlaczego jestem znerwiona?.. tjaaaaa... Byla wersja o zatokach, ale oprocz opuchniecia nic mi nie jest... Zadnych bolow glowy, tylko temperatura o kilka st. podniesiona do 37 i tyle... Tak, ze to odpadlo. Dostalam antybiotyk (minimalna dawke, w razie czego...) zeby sie odchomiczyc - zreszta juz zeszla mi chyba polowa z tego co bylo wczoraj Dzieki dziewczyny za wykopanie do lekarza )) Udanego weekendziku Wam! P.S. Jestem na polchat. Odpowiedz Link
wiedzma30 Sympatyczna zlozuniu :))) 29.08.05, 04:16 Jutro bede krotko, bo o 1pm jedziemy do Niagary. Jak zagladniesz wczesniej niz o 12 to zostaw wiesc )) bede zagladala. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mulinka Re: Sympatyczna zlozuniu :))) 29.08.05, 04:30 Wiedzmo, koniecznie idz na stateczek, fajne przezycie wspolczuje przygody z zebami na szczescie juz odliczasz, bedzie ok. buziak Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Sympatyczna zlozuniu :))) 29.08.05, 05:35 Ja juz bylam w Niagarze rok temu Plywalam pod wodospadem )) Tak chyba moze wygladac koniec swiata ) Dzieki za wspolczucie... To nie zeby, a nerwy... Pozdrawiam! jeszcze_chomicza_wiedzminka Odpowiedz Link
wiedzma30 Blizniaczko 29.08.05, 13:57 Ten post wyzej byl do ciebie Poczytaj. Zagladne powiedzmy 10.15. Teraz ide sie jeszcze polozyc po dragach. Pozdroweczko! Odpowiedz Link
ag.ni Wiedzminko... 29.08.05, 20:58 buuuuuuuuuuu, przed chwila wrocilam (14:30)i nie zdazylam sie na ciebie zalapac bylam z mala w przedszkolu, calkiem niezle zniosla jak na pierwszy raz sprobuje wieczorem powiedzmy od 21 do 22, szukaj tutaj wiadomosci wtorek (tak tak wiem wielki dzien dla ciebie ) i sroda bedzie tak samo jak dzisiaj w czwartek i piatek mala zostanie na caly dzien, takze bede mogla spedzic cale dwa dni na czacie)albo na zakupach) Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wiedzminko... 30.08.05, 06:23 Ciesze sie, ze mala dobrze znosi przedszkole )) Jak nie bedziesz na zakupach - wiem, musisz, bo dzieciaki za dlugo w tych przescieradlach nie pochodza )) to moze pogadamy. W czwartek ide zapisac sie do szkoly. Nie wiem ile mnie nie bedzie, ale umowilam sie z kolezanka na 10-ta. Mam do pogadania. Dobre wiesci - nie chodzi o jasnie. Pozdroweczko! Odpowiedz Link
beetaa Re: Nikogo 29.08.05, 23:43 Asiu, mnie tez nie chce wpuscic... a mam dzisiaj noc bezsenna Odpowiedz Link
beetaa Re: Nikogo 30.08.05, 10:10 bom sie stresuje jazda samochodem i nowa praca... i wszystko jakos tak niezwykle szybko poszlo boje sie poprostu, ze nie dam rady Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Jestem n/t 30.08.05, 06:19 Bylismy w Niagarze. Wrocilismy doslownie chwile temu. Jestem wykonczona... Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Nikogo 01.09.05, 21:10 bietka, za morzem! ) spróbuję jeszcze raz, może się uda... Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Nikogo 01.09.05, 21:41 wykopał mnie i nie chce wpuścić spowrotem! dziad jeden ( Odpowiedz Link
bietka1 Re: Nikogo 01.09.05, 21:50 Teraz tez nie moge wejsc A przedtem cos sie zawiecilo. Moze Polczat? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nikogo 01.09.05, 21:56 > dziad jeden ( A, to ten pryszczaty general znowu grasuje. Trzeba przeczekac, nie ma innej rady na niego. Odpowiedz Link
wiedzma30 Agni :) 02.09.05, 08:42 Jakby co, to bede o godzinie 0 )) Pucuj, pucuj chatke dalej, bo bedziesz miala nalot 26go No, chyba ze sie zabarykadujesz chichi! P.S. Lodowke tez sie ogladnie, bo ponoc atrakcyjna PP Odpowiedz Link
ag.ni Wiedzma ja sie bojeeeeeee 02.09.05, 15:15 Agnieszka sie bac! Agnieszka nie rozumiec! Czyzbys w ten bardzo subtelny sposob zapowiadala swoja wizyte w Montrealu ? A moze wizyte niuni ? ;P No dobra lece pucowac, a pod lozka tez bedzie zagladane? Bo jezeli tak to musze pozbyc sie 'kotow' Daj znac dokladniej i bez jaj, ja potrzebuje minimum tygodnia na doprowadznie chaty do stanu uzywalnosci )))) wiedzma30 napisała: > Jakby co, to bede o godzinie 0 )) > > Pucuj, pucuj chatke dalej, bo bedziesz miala nalot 26go No, chyba ze sie > zabarykadujesz chichi! > P.S. Lodowke tez sie ogladnie, bo ponoc atrakcyjna PP Odpowiedz Link
ag.ni Re: Agni :) 02.09.05, 15:16 Bede z doskoku na czacie gdzies do 12. Po poludniu najwczesniej o 3-4 Odpowiedz Link
wiedzma30 Czekam... 02.09.05, 21:08 W miedzyczasie poszlam umyc lazienke )) Tak,ze czekaj chwile jakby co... Odpowiedz Link
wiedzma30 Znikam... 02.09.05, 22:12 Musze zadzownic do Mamy i montowac jakies papu. Zagladne pozniej - moze ok. 10pm. Jak M wroci to jedziemy na zakupy wypadzikowe. Jak sie nie spotkamy - to powodzenia! I pucuj PP chichichi! Odpowiedz Link
wiedzma30 Nic mi 07.09.05, 08:14 nie napisalas? hmmm... Niedawno wrocilismy... Bylo super. Odpoczelam. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wiedzma30 Bylam chwile... 08.09.05, 15:11 Zagladne jak wroce ze szkoly - po poludniu. A moze dasz rade byc o 10ej? Nawet nie mam do ciebie zadnych namiarow..... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ag.ni Re: Bylam chwile... 08.09.05, 19:55 postaram sie byc od 15-16, pozniej lece po dzieci do przedszkola wieczorem jeszcze nie wiem ------maz okupuje komputer, twierdzi ze pracuje zaraz wysle ci na gazetowy adres maila z moim drugim aktywnym kontem mailowym a moze i # telefonu dorzuce Odpowiedz Link
wiedzma30 Nikogo, znow nikogo... 09.09.05, 04:45 Tylko chcialam sie "odfajkowac" ze bylam )) Odpowiedz Link
triskell Re: Bylam... 10.09.05, 05:33 Jakoś tak mi się ten wierszyk o żurawiu i czapli przypomina ;-P Odpowiedz Link
myszka888 Re: No i co? 11.09.05, 22:56 u mnie jeszcze popoludnie obiad na stole juz stoi Odpowiedz Link
ag.ni Bede od 15-18... 12.09.05, 19:35 czasu mojego lokalnego polnocno amerykanskiego ze wschodniego wybrzeza a wlasciwie nie calkiem wybrzeza .... krotko mowiac czas polski 21-24 Odpowiedz Link