myszka888 24.08.05, 14:09 No i jest nowy program do rozmow. Wlasnie zaczelam go testowac. Graficznie mi sie podoba. Zobaczymy, jak bedzie dzialac www.google.pl/talk/ Teraz to mozna bedzie pogooglowac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka888 Re: Google Talk 24.08.05, 14:12 acha- do tego cza miec tez konto na gmail (bo uzywa tego samego logowania i powiadamia o poczcie...) Jak ktos chce zaproszenie na gmail, to niech do mnie na gazetowy adres pisze- nadal mam 50! milego dnia wszystkim, lece do pracy! Odpowiedz Link
triskell Re: Google Talk 24.08.05, 20:56 myszka888 napisała: > Jak ktos chce zaproszenie na gmail, to niech do mnie na gazetowy adres pisze- > nadal mam 50! Hehe, ja też mam, też mogę wysłać . Nowego komunikatora na razie sobie nie sprawiam, bo i na tych starych nie zawsze mam czas się pojawiać, ale konto na gmail bardzo sobie chwalę (dzięki, Ponponko ). Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Google Talk 25.08.05, 09:01 a w czym ono lepsiejsze jest np. od yahoo? co? uswiadomic mnie prosze.... Odpowiedz Link
triskell Re: Google Talk 25.08.05, 10:11 Melba, ja yahoo przestałam używać w momencie, gdy w darmowych kontach zaprzestali usługi pop i w związku z tym nie można już było używać go z Outlook Express. Używałam polskich kont: go2, wp, interia i ostatnio gazeta. I praktycznie ciągle któreś z tych kont nie działa bo się serwer zawiesza. Jak nie jedno, to inne. Z gmail nie mam takich problemów, konto _jeszcze_ większe (ile ono dokłanie ma? 2GB? 2,5GB?), nie doklejają reklam na końcu Twojego maila. Ogólnie - fajne . Odpowiedz Link
ulkaa Re: Google Talk 25.08.05, 10:18 Masz racje, Triskell. Tez jestem bardzo zadowolona z tego konta. Ono ma wciaż coraz wiecej GB - powieksza sie automatycznie w trakcie uzywania. Czas pracuje na jego korzysc. Pozdrowionka Odpowiedz Link
ponponka1 Re: Google Talk 25.08.05, 10:53 plus Google: - brak reklam w wysylanych mailach - zakladkowe (a la rozmowa) ustawianie maili) - na razie nigdy nie mialam problemoew, ze cos nie doszlo - trzymam na nim sporo danych (2,5 GB) - gotowe zrzuty ekranow z podpowiedzia jak ustawic poczte z programami pocztowymi jak np.: Outlook, Thunderbird, Mozilla... - wlasnie sie ukazala wersja polska Jest to moje glowne konto, pozstale musze miec (np. gazetowe) inne powoli kasuje Cmok (jaki smok?) p.s. konto mozna zalozyc tylko na zaproszenia. Ja tez mam 50 Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Google Talk 26.08.05, 10:17 a no to sie zgodze tylko co robic z tymi gigami Odpowiedz Link
myszka888 Re: Google Talk 27.08.05, 00:57 Melba- trkatuj te gigi jak szuflade na schowanie rzeczy, ktore "na pewno sie kiedys przydadza" Odpowiedz Link
jan.kran Re: Google Talk 25.08.05, 11:05 Najpierw nie na temat... ale mało zawału nie dostałam)))) Odpalam kompa a ty mój najlepszy przyjaciel Skype nie żyje. GG mi padło już jakiś czas temu ale nie byłam za bardzo związana natomiast bez S. jak bez nogi. Postanowiłm nie budzić Młodej tylko metodą prób i błędów , naciskając rózne rzeczy wskrzesiłam !!! A te gugle spróbujemy. K. Odpowiedz Link
myszka888 Re: Google Talk 25.08.05, 13:00 ten Gugel Tok jest tez jakos tak user-friendly zrobione. W znaczeniu, ze ladnie wyglada, nie masz za duzo opcji (z czym wiaze sie tez prosty wyglad komunikatora), no i mozna rozmawiac, jak przez skype (znaczy- jak przez telefon). Wczoraj probowalismy to troszke z moim M.- slychac bylo ladnie Tylko teraz czas sprobowac... poza siecia domowa Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Google Talk 26.08.05, 10:19 no dziewczyny, chyba mnie namowilyscie ))))))) na tan gmail....a do kogo sie moge usmiechnac o zaproszenie? Odpowiedz Link
triskell Re: Google Talk 26.08.05, 10:30 Melba, podaj adres, na który mam wysyłać, to Ci wyślę Odpowiedz Link
triskell Re: Google Talk 27.08.05, 09:24 Melba, zaproszenie wysłałam, mam nadzieję, że doszło? Odpowiedz Link