izabelski 12.11.05, 15:23 o 6 wieczor (oczywiscie) w okolicach Charring Cross poki co ja i mrufkaa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=591&w=31831175&v=2&s=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 12.11.05, 18:16 och niestety Odpowiedz Link
greentea2 Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 12.11.05, 21:29 Na wodke bardzo chetnie Odpowiedz Link
izabelski Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 02:06 posle ci jutro komory numer (bo nie pamietam) Odpowiedz Link
syn_ulki Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 05:23 juz za pozno, by o pozwolenie na uczestnictwo w dzisiejszej imprezie prosic, ale czy w przyszlosci moge dolaczyc jako organizator toastow( pic mi w towarzystwie dam, rzecz jasna, nie wypada) ? btw, jade na swieta do kraju. jesli ktokolwiek potrzebuje czegokolwiek, prosze sie z mama kontaktowac, a ja ze swojej strony uczynie wszystko by nawet najbardziej wyszukane zyczenia spelnic. pozdrawiam frakcje londynska i zycze owocnego saczenia drinkow. moze jeszcze tam nie trafilyscie, wiec podaje adres: 23 Wellington Street, Covent Garden WC2E 7DA, gdzie mozna wypic: Wyborowa Apple Vodka, Goldschlager Cinnamon Schnapps muddled with fresh mint and topped with soda. Smacznego! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 10:31 dlaczego za pozno i po co ci pozwolenie Jak one sie obeda bez organizatora toastow, no jak ? Jak by nie wyszlo to zycze rowniutkiego tego picia wodki. ) Odpowiedz Link
greentea2 Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 11:41 Nic nie za pozno, przeciez to dopiero wieczorem. Fajny nick Odpowiedz Link
izabelski Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 16:09 oczywiscie ze nie za pozno wysylam moja komorke na priva Odpowiedz Link
izabelski Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 16:17 ale co to za knajpa bo pod tym dodem sa co najmniej 3 rozne Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 16:19 upijecie sie ? poprosimy dokumentacje Odpowiedz Link
izabelski Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 16:43 ja nie mam nowoczesnego sprzetu do fotografowania nie wydam wiec nikogo Odpowiedz Link
sylwek07 Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 10:36 hej syn_ulki wazne aby przyniosl ze soba dobry humor i usmiech To bedzie wejsciowka na spotkanie Odpowiedz Link
ulkaa No coś takiego :) 13.11.05, 16:53 To ja nic nie wiem a moj synus na wodke sie umawia A tak w ogole i w szczegole - co ty porabiales na forum o 4:00 nad ranem czasu londynskiego? (Sorry, ale musialam po matczynemu troche go ochrzanic. )) A teraz zbieraj sie i idz na to spotkanie, pozdrow dziewczyny ode mnie i bawcie sie dobrze !!! Masz "pozwoleństwo" na jednego drinka Odpowiedz Link
izabelski ulka!!! 13.11.05, 16:59 przeslij mi na priva telefon syna bo nie wiem, czy on moze odczytac poczte gazetowa tego popoludnia Odpowiedz Link
ulkaa Re: ulka!!! 13.11.05, 17:00 Dziewczyny - ja wiem , ze w bardzo dobrych rekach )) Iza - juz wysylam. Asica tez ma ten numer. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: ulkaa!!! 13.11.05, 17:52 Ulkaa, fajnie sie tak z forum dowiadywac co panicz porabia Milego spotkania i wodkowania szczerze zycze frakcjii londynskiej. Odpowiedz Link
izabelski wodkowanie trwa :-)))) 14.11.05, 01:20 sluchamy "Ore, Ore" i Disko Polo i "Hej Sokoly" zalujcie, zew was u greentea nie ma pijackie takie pogaduszki sie odbywaja Hej Drinki Zubrowkowe sie odbywaja )) Hej, O buriaty, O szgraiaty Hajda trojka na mienia druga butelka sie konczy - moze musimy pojechac na mete czy ktos zna jakis adres? Przyjaciolo ratuj .... Odpowiedz Link
greentea2 Re: wodkowanie trwa :-)))) 14.11.05, 01:27 "Jedna gwiazdka na niebie swieci tylko dla ciebieee..." Odpowiedz Link
asia.sthm Re: wodkowanie trwa :-)))) 14.11.05, 09:48 Te sokoly i jedna gwiazdka przekonaly mnie ze wodkowanie udalo wam sie przecudownie )))))))))))))))) A na kaca najlepszy rosol albo sok z ogorkow kiszonych. Smazony boczek tez dobrze robi. Macie ? Nowe motto: w dobrym towarzystwie to i milo kaca sie nabawic. Odpowiedz Link
izabelski Re: wodkowanie trwa :-)))) 14.11.05, 09:49 kaca niet - moze zbyt rezadko sie napijam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: wodkowanie trwa :-)))) 14.11.05, 10:17 No szkoda, a takie dobre sposoby podalam ) Moze dla Greentea sie cos z tego przyda Odpowiedz Link
ulkaa Re: ulkaa!!! 14.11.05, 11:07 Pewnie, ze fajnie Oryginalnie , hmm... Ale on w koncu zrejterowal, a szkoda, poduczylby sie troche przyspiewek Odpowiedz Link
syn_ulki Re: ktow te niedziele na wodke w Londynie sie pis 13.11.05, 16:59 Knajpa to Be at One, logo B@1. Numer mam,dziekuje. Nie wiem czy uda mi sie dotrzec, ale sprobuje. Do zobaczenia. Odpowiedz Link