yatzekalexander 12.11.05, 22:21 moja mala psinka chora a mojego veta nie ma do poniedzialku, kaszle i wymiotuje, ale je i jest wesoly. Czas na panike czy moge poczekac te dwa dni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuciolo Re: psinka chora 12.11.05, 23:16 hm a jak czesto wymiotuje? z mojego punktu widzenia jako bylej wlascicielki psinki swietej pamieci ja bym nie czekala. Jak wymiotuje systematycznie, to nie jest dobrze, moze sie odwodnic i wtedy zle Nie ma tam w okolicy innego veta? Moze jestem nadopiekuncza, ale zwierzeta sa jak dzieci, ukochani mezczyzni, trza o nie i o nich dbac, utulac i leczyc. Polecam wizyte na szybkiego u innego veta chocby dla wlasnego swietego spokoju i zastrzyku w dupke psinki Odpowiedz Link
tamsin Re: psinka chora 12.11.05, 23:26 Yatzek, jak boisz sie o psinke, to zadzwon do psiego szpitala, na pewno masz cos takiego w okolicy, nawet jak dzwonisz do swojego regularnego weta, to pewnie na na maszynie powie gdzie dzwonic in case of emergency, czasami inny weterynarz jest otwarty cala dobe. Odpowiedz Link
mulinka Re: psinka chora 13.11.05, 05:10 > Yatzek, mam nadzieje, ze psiunka juz lepiej (?) buziaczki Odpowiedz Link
asia.sthm Re: psinka chora 14.11.05, 10:51 Jak sie czuje nasz partyjny Wegielek ? My za to mamy wilki w Sztokholmie. Chyba chca przejac miasto bo jakos rtak pojawiaja sie jednoczesnie w kilku miejscach. Okrazaja www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=487013&previousRenderType=6 Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: psinka chora 14.11.05, 11:24 HEJ ile psina ma lat? czy odrobaczana? jesli tak to kiedy? co je normalnie? jaka kupa? jak wygladaja wymioty? jak kaszle (jak rusza sie przy kaszlu cialo?) kiedy wymiotuje - pora dnia, odstep po posilku? wprawdzie nie lecze przez internet ale moze cos wykombinujemy? pozdrawiam azbestowe (lek wet) Odpowiedz Link
ulkaa Re: psinka chora 14.11.05, 11:29 Niesamowite ! O wilkach nie czytalam , ale w ostatnim Wprost - o gangach motocyklowych, ktore staja sie powoli zakałą Szwecji. Podobno, zbyt liberalne prawo nie jest wcale na to przygotowane. Ciekawe co sie dzieje z psiunką ? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: psinka chora 14.11.05, 14:20 Ulkaa, z gangami to prawda, ale nie boj sie o mnie - ja sie z nimi nie zadaje No i mamy forumowego weterynarza. Azbestowestringi, z nieba potrzebujacym spadasz. Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: psinka chora 14.11.05, 22:40 bylam z nim w sobote, vet jest moja pacjetka i ja b. lubie, no i zadzwonilam do domu bo psinka to 3 cie dziecko i nawet wiecej sie martwie bo z nim nie wiem co grane- fajna babka spotkala mnie w biurze po godzinach no i zapalenie pluc- pewnie kilka razy stary zapomnial zalozyc mu sweterka na spacerze, dostaje kroplowke dwa razy dziennie i juz przestal wymiotowac, podobno psy nie moga normalnie kaslac i kichac... Odpowiedz Link
cuciolo Re: psinka chora 14.11.05, 22:46 ciesze sie mialam psine ktora dla mnie byla jak dziecko i znam ten bol zamartwiania sie anka Odpowiedz Link
triskell Re: psinka chora 14.11.05, 22:47 Biedactwo!!! Przesyłam Węgielkowi duzo wirtualnego zdrówka, przekaż mu, ze ciocia Trinia, psiara wielka, się o niego martwi. Odpowiedz Link
annah11 Re: psinka chora 15.11.05, 00:48 Dolaczam sie cieplymi zyczeniami zdrowia dla Wegielka, od siebie i Mangusia staruszka, ktorego zdjecia mozecie obejrzec tutaj au.geocities.com/anka2me/Anki-zdjecia1.html Odpowiedz Link
jan.kran Re: psinka chora 15.11.05, 08:45 Trzymajcie się razem z psinką. Na pewno będzie dobrze Kran Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: psinka chora 14.02.06, 22:07 znowu problem, kurcze gorzej jak z dziecmi bo te przynajmniej powiedza co im jest Dostal 3 zastrzyki, ledwo sie poruszal, takze dalam mu Tylenol, teraz sie boje czy przypadkim nie dalam za duzej dawki-psinka wazy 12 funtow, musialam go nosic caly wieczor bo inaczej piszczal, chyba dostalam swira na punkcie mojego (oficjalnie mojej corki) pieska Odpowiedz Link
annah11 Re: psinka chora 14.02.06, 22:31 Psince zdrowia zycze, a Tobie sie nie dziwie. Moj Mango od 2 stycznia juz za Teczowym Mostem a nam smutno. Odpowiedz Link
tamsin Re: psinka chora 14.02.06, 22:46 boze dziewczyno, tylenol to trucizna dla psow!!!! aspiryna fajnie, ale nigdy w zyciu nie tylenol! Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: psinka chora 14.02.06, 23:06 oj to ja narobilam... do veta dzwonilam, powinno byc ok Tamsin jaka dawke aspiryny? Odpowiedz Link
tamsin Re: psinka chora 14.02.06, 23:10 zaleznie od ciala, ja dawalam mojemu psu codziennie mala doze (chyba 81 mg) powleczonej aspiryny 3x dziennie. Najlepiej stosuj w/g wagi psa. Odpowiedz Link
kociaszek Re: psinka chora 15.02.06, 12:40 Yazek, utul psinke!!! i nie martw sie, najwazniejsze, ze Wegielek jest pod dobra opieka!!!! Odpowiedz Link