Dodaj do ulubionych

Masaże biustu

28.11.05, 18:49
Tamsin prosi, Trinia podaje smile

Ale nie będę zaśmiecać wątku Ani do Samo, bo Ania w bojowym nastroju, laniami
grozi, a i Samo troszkę by się zdziwiła, gdyby po powrocie z rozmowy odkryła,
że jej wątkowi biust urósł ;-P

www.seichim.prv.pl/ - wejdź po prawej stronie w "bonusy"

My stosujemy od chyba półtora miesiąca, pomaga, ale trzeba stosować
systematycznie. Biust się po tym nie powiększa (czego się trochę obawiałam),
ale robi się bardziej jędrny. Wiesz jak to jest, jak się chudnie, w tym
rejonie ciała potencjalnie jest problem. Ale dzięki tym masażom jest OK. A że
czynność przyjemna... wink
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: Masaże biustu 28.11.05, 19:00
      tutaj cala ekipa jest potrzebna wink) chce dodac cos na temat biustu..warto
      bardzo dbac o dekold, poniewaz skora na dekoldzie "trzyma" biust na miejscu.
      Wraz z przybyciem ciala, skora na dekoldzie czesto sie rozciaga i powoduje
      lekkie (lub mocniejsze) obwisniecie. co do tych masazy, czy ktos widzial lub
      posiada taka elektryczna szczote do masowania sie pod prysznicem?
    • tora99 Re: Masaże biustu 28.11.05, 19:20
      ja mam niestety niefajne doswiadczenia z tym masazem sad
      po karmieniu mam brzydkie piersi, takie puste woreczki sad i do tego jeszcze z
      rozstepami. masaz robilam jakis tydzien, dopuki nie pojawilo mi sie jeszcze
      wiecej rozstepow.. sad(((((((((((((((((((
      mojego biustu juz chyba nic nie uratuje.. buuuuu........
      • gherarddottir Re: Masaże biustu 28.11.05, 19:24
        uzewnetrznie sie - tez ma brzydki biust i niesymetryczny, chyba zadne masaze mu
        nie pomoga...
    • marxx Re: Masaże biustu 28.11.05, 23:55
      nie chce mi sie teraz rozpisywac (bo nie mam czasu) ale jako mezczyzna
      odpowiadam na ten watek...

Jestem za !

m
      • melba_piszczykowa Re: Masaże biustu 01.12.05, 15:06
        podobno maseczki z jablka dzialaja ujedrniajaco na biust... trze sie jabluszko,
        naklada grubo (najlepiej w kapieli), trzyma troszki a potem splukuje.
        albo jeszcze olejek ze jojoba tez ponoc ujedrnia cialo.

ja sie chyba tez juz powinnam zaczac tym martwic, tak doszlam do wniosku
        ostatnio. chociaz z biustem to jest tak ze zakladasz dobry stanik i nic nie
        widac no a na inne czesci ciala to sie tak nie da... np. grube lydki sad(
        • ulkaa Re: Masaże biustu 01.12.05, 15:13
          Masaze biustu dzialaja ujedrniajaco tylko i wylacznie na skore.
          Tak powiedzial mi kiedys lekarz. Przeciez piersi to nie mieśnie smile))
          Oczywiscie dobry stanik ma jakies znaczenie, nawet te wszystkie ultranowoczesne
          kremy daja jakies dorazne efekty. Pokrywaja skore niewidoczna , lekko opinajacą
          warstwą.
          Mysle, ze to jednak w zdecydowanej mierze sprawa genetyczna.
          Mozna cwiczyc miesnie ramion poprzez napinanie dloni. Sa takie specjalne
          cwiczenia, wtedy mozna uzyskac pewne efekty.
          Robie to od lat i nadal nie mam specjalnych powodow do narzekan na moje
          biuścicho smile))
          • gherarddottir Re: Masaże biustu 01.12.05, 20:10
            Ulkaa ma racje, biust podtrzymuja miesnie klatki piersiowej, ktore mozna
            cwiczyc, wazne jest tez radzej chodzeniew staniku, nawet jak sie ma jedrny
            biust i jest sie mlodym gdyz skora pod ciezarek i wplywem chodzenia itd sie
            rozciaga.Sam biust to nic innego jak brazowy tluszcz smile) straszne co? On sie
            zdaje sie tak nazywa wlasnie brazowysmile)
            • gherarddottir Re: Masaże biustu 01.12.05, 23:59
              ja mam chyba dysgrafie, dysleksje i musze isc do okulisty - przeciez ja w
              kazdym zdaniu robie bladsmile)))
              • tamsin Re: Masaże biustu 02.12.05, 00:50
                wszystkie zawodowe damskie kulturystki maja sztuczne biusty, przy intensywnym
                trenowaniu biust im zanika tak jak inne faldki tluszczu. Musza sobie wstawiac
                silikony, ale ogolnie i tak wygladaja ohydnie w/g mojego gustu..
                • gherarddottir Re: Masaże biustu 02.12.05, 00:56

ta kobieca kulturystyka jest koszmarna, jak one znajduja mezow lub facetow?
                  okropnie to wyglada i jest takie hmm meskie
          • triskell Re: Masaże biustu 02.12.05, 01:26
            ulkaa napisała:
            > Masaze biustu dzialaja ujedrniajaco tylko i wylacznie na skore.
            > Tak powiedzial mi kiedys lekarz. Przeciez piersi to nie mieśnie smile))

W opisie do tego masażu nie pisze ta kobieta o mięśniach, tylko o pobudzaniu do
            pracy jakiegoś gruczołu.
            • tamsin Re: Masaże biustu 02.12.05, 01:31
              mysle, ze jak facet masuje to ten masaz bardziej pobudza jego gruczol..
              • triskell Re: Masaże biustu 02.12.05, 04:41
                Potwierdzam, to też ;-P
                • kociaszek Re: Masaże biustu 02.12.05, 12:23
                  polecam dobry krem Eris do dekoltu, szyi i biustu, tani.
                  najlepsze przemienne prysznice zimne i cieple, albo masaz kostka lodu...
                  plus cwiczenia i dobry stanik...
                  ja wydaje do dobra bielizne majatek...
                • asia.sthm Re: Masaże biustu 02.12.05, 21:35
                  A świstak siedzi,.. bo wiewiórka była nieletnia...
                  • azja1974 Re: Masaże biustu 02.12.05, 21:50
                    dziewczyny, rany boskie, dekolt, nie dekold! sorry, bo mialo tu nie byc
                    poprawek ortograficznych i literowkowych, ale to chyba nie literowka, bo jest
                    tez odmiana - "na dekoldzie". jeszcze raz przepraszam, ale bije mnie to po
                    oczach okrutnie.
                    a na biust to nie wiem, co dziala. wedlug mnie to sprawa genetyczna, ale na
                    skore oczywiscie masazami i kremami mozna zadzialac. gruczol oczywiscie mozna
                    pobudzic, odpowiednio stosujac, ale to jest gruczol mleczny, a nie wiem, czy o
                    pobudzenie laktacji chodzi?
                    • jan.kran Re: Masaże biustu 02.12.05, 23:27
                      Weźcie się do jakiejś roboty bo te Wasze masaże i inne pomysły dobrze wpływają
                      na moje mięśnie ... brzucha ale źle na klaptopa z powodu opluć.

Ja nie neguję roli biustu w literaturze , malarstwie , historii świata i życiu
                      rodzinnym...
                      ale po przeczytaniu wątku zobaczyłam przeciętną forumowiczkę obłożną papką z
                      jabłek, kostkami lodu, męskim gruczołem i laktującąsmile))
                      Wszystko do tego posmarowane bogato kremem na dekolt a mięśnie pleców mocne jak
                      u kulturystki.
                      Ja nic nie robię...
                      Leń
    • asica74 Re: Masaże biustu.. a po masazu mozemy tak! 14.06.06, 12:41
      Spiewac spiewac do utraty tchu smile)))

de.fishki.net/pics9/hentaitsop.swf
      • iwo19 Re: Masaże biustu.. a po masazu mozemy tak! 14.06.06, 17:12
        jak milo zaczelam dzien,ta pioseneczka na dzien dobry.
        Dzieki Asiu
      • iwo19 Re: Masaże biustu.. a po masazu mozemy tak! 14.06.06, 19:08
        Nie masz wiecej takich "perelek"?
        • asica74 Re: Masaże biustu.. a po masazu mozemy tak! 14.06.06, 19:16
          www.tvfolk.net/video/loituma_256k.mov
          nie mam, ale znalazlam wykonacow owej piosenki. Sa z Finlandii smile
    • greentea2 Re: Masaże biustu 14.06.06, 13:16
      Watek na czasiesmile
      Zastanawiam sie czy mi biust oklapnie po karmieniu czy nie. Smaruje specjalnym kremem, ale bardzo
      nieregularnie, bo musze uzywac czegos jeszcze bardziej specjalnego na zmiane.
      Kilka dni temu przysnilo mi sie, ze zrobilam sobie operacje biustu, ale zamiast silikonow wstawili mi
      jakies gabczaste wkladki, niewygodne i w dodatku wystawaly, wrr. Mysle, ze ten koszmarek byl
      spowodowany ostatnimi zakupami laktatorow, wkladek i stanikow do karmieniasmile
      • bielinka Re: Masaże biustu 14.06.06, 13:59
        Troche Cię poddołuje - ja miałam fajny biust, ale pierwsza ciąża skutecznie mi
        go załatwiła mimo drogiej jak choroba Musteli sad Rozstępy itd. Teraz druga
        ciąza i miałąm nadzieje ze "wyrobią się" w poprzednim rozmiarze, a tu nowe
        rozstępy ... buuuuu....
        A teraz CIę pociesze - moja koleżanka miała prawie pryszcze, ciąża i szczęście -
        w koncu wygłada jak kobieta. Po karmieniu - znowu pryszcze i żadnych sladów
        rozstępów. Druga ciąża i powtórka z rozrywki...
        ech ta niesprawiedliwa genetyka ...... wink
        • greentea2 Re: Masaże biustu 14.06.06, 14:42
          Od poczatku smarowalam sie mustela, ale ostatnio tak uschlam, ze musialam kupic cos silniejszego, tez
          zapobiega rozstepom.
          Na razie nie mam rozstepow, ale to jeszcze nie koniec i ponoc najczesciej wylaza juz po schudnieciu.
          Wydaje mie sie, ze nie mam tendencji, ale boje sie krakac.
          Pewnie gorzej bedzie z biustem jak nagle wroci do przedciazowego rozmiaru i oklapniesad
    • alex113 Re: Masaże biustu 14.06.06, 17:07
      Trinia, fajna strona. Wlasnie od miesiecy zglebiam Reiki itp, wiec temat mnie
      interesuje. Co jeszcze ciekawego polecasz ??? (poza znalezieniem sexownego
      partnera do masazu he he he)
      • kendo Re: Masaże biustu 16.06.06, 10:01
        na dekoldzik wspaniale dzialaja rosdrobnione czeresnie ,ujedrnia skore.
        • triskell Re: Masaże biustu 16.06.06, 10:17
          kendo napisała:
          > na dekoldzik wspaniale dzialaja rosdrobnione czeresnie ,ujedrnia skore.

Napisz coś więcej na ten temat. Czy nadmiar skóry na brzuchu też mogłoby pomóc
          wchłonąć? Jak długo to trzymać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka