asica74 04.12.05, 10:47 Kochana Jenni, moja i nasza: zycze ci wszytskiego najsloneczniejszego, najmadrzejszego i najukochnaszego! (Czyli czytaj to tak: jezeli ma to byc jakas decyzja, to niech bedzie najmadrzejsza, etc.). Sciskam najserdeczniej! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triskell Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 10:51 Jennifer, życzę spełnienia prawie wszystkich marzeń ("prawie", żeby zostało jeszcze coś, do czego będziesz dążyć), a na dzisiaj cudownej urodzinowej zabawy. Wznoszę za Ciebie wirtualny toast! Odpowiedz Link
ulkaa Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 10:59 Spelnienia marzen,malych i duzych radosci, zdrowka i prawdziwych przyjaciol na kazdy dzien Wszystkiego najlepszego , Jenny ! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 11:23 Porannie wznosze toast sokiem z litchi i życzę Ci wszystkiego najlepszego ! Kran Odpowiedz Link
greentea2 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 11:42 Jen, wszystkiego naj,najlepszego Czyzby to byla 30tka? Sciskam i pozdrawiam Odpowiedz Link
mon101 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 12:10 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 12:16 Spelnienia najskrytszych marzen)) Odpowiedz Link
tintaja Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 12:59 Aniu, I ode mnie BIG BIRTHDAY HUG A z zyczen; pomyslow na wyroby ceramiczne - codziennie nowych i coraz bardziej niesamowitych , znajdywania szczescia i spelnienia w decyzjach zyciowych (tych duzych i tych mniejszych tez), i w ogole poczucia ze z nadejsciem 30 zaczal sie fajny okres w twoim zyciu ... Sciskam urodzinowo. Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 15:05 ależ zrobiłyście mi niespodziankę! Myślałam, że data była w tajemnicy Dziękuję bardzo serdecznie za życzenia. Świętuję od wczoraj więc trochę głowa już boli. Ale zapraszam wszystkie do stolika, a na stoliku Baileys i truffle! Mniam! ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 16:50 oj oj , to ja z kwiatami ( mozna powiedziec tez - z kwatyma, ale to bedzie regionalizm) i z wierszykiem A Waligorskiego. Lilije Zbrodnia to niesłychana: Pani zarżnęła pana. Grób liliją zasiewa, a zasiewając tak śpiewa: - Rośnij kwiecie wysoko, jak pan leży głęboko. Siada pani przy sośnie i czeka, co wyrośnie. Czeka przez miesiąc równo, zagląda - a tam gówno. Zaś pustelnik się śmieje i tak tej pani radzi: - Taż lilii się nie sieje, lecz cebulki sadzi. Więc Mickiewicz coś sknocił. - Tu siadł i się okocił. Jenny, szczescia, zdrowia, pomyslnosci i nieupierdliwych gosci, duza nam rosnij. )))))))))))))))) Odpowiedz Link
myszka888 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 18:42 Jenifer_e Wszystkiego naj! naj! najcudowniejszego zycze))) buziaka urodzinowego przesylam I wysoko wznosze musztardowke!!! no to i zaspiewac trzeba: Sto lat! Sto lat!!! Niech zyhe, zyje nam!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 19:07 o jak milo spiewy bez Myszki to nie spiewy. Jenny, do choru moge sie dolaczyc, a ty wylacz uszy zeby ci nie zwiedly. STO LAT !!! ta koncowka : a kto z nami nie wypije , niech go piorun trzasnie - najlepiej nam wychodzi Odpowiedz Link
tiffany7 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 20:28 Jen, jeszcze raz 100 lat i wszystkiego co sobie zyczysz. Piekna 30-cha... Odpowiedz Link
bietka1 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 21:23 Jen, 100 lat! I zeby bylo tak jak chcesz Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 04.12.05, 22:31 zycze wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 11:04 Spoznione, ale naprawde szczere zyczonka pieknego spelnienia marzen i ogromu radosci na codzien. Kinga Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 11:05 Oj spozniona jestem, ale 100 lat najlepszego!!!! Odpowiedz Link
cobaea Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 13:20 Tez spozniona. i tez z najlepszymi zyczeniami. Poi trzydziestce to dopiero zaczyna sie zycie!!) Odpowiedz Link
monhann2 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 14:57 Ja tez spozniona (w weekendy malo jestem na forum)....spiesze z zyczeniami, duzo zdrowka, pomyslnosci i spelnienia najskrytszych marzen. Sto lat!!! Odpowiedz Link
aneta05 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 15:14 i ja sie dolaczam do zyczen...STO LAT!!! i spelnienia marzen Odpowiedz Link
jennifer_e Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 16:24 jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia! ale skoro życie dopiero zaczyna się po trzydziestce to co to było do tej pory? Ja tam bardzo lubiłam swoje 25 lat Odpowiedz Link
azja1974 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 16:40 wszystkiego naj naj naj... wielu chwil szczescia i spelnienia! Odpowiedz Link
kasiasmom Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 05.12.05, 17:39 Dolaczam sie, pozno lecz najserdeczniej! Sto lat! Odpowiedz Link
monika_a_b Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 06.12.05, 04:19 Jennifer, wszystkiego naj naj naj... Spóźnione, lecz szczere... )) Witamy w klubie 30+! Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 06.12.05, 04:22 no to ja chyba na samym ostatku - ale kto je ostatki ten jest piekny i gladki wsyzstkiego najlepszego Jennifer))!!! Odpowiedz Link
viki2lav Re: Jenifer _e ma dzis urodziny!!!! 06.12.05, 09:07 eeh, ja to sie dopiero umiem spoznic! Szczescia! wszystkiego co najpiekniejsze! Odpowiedz Link