catwoman 22.01.06, 12:01 ja mysle ze czas wybrac kraj i spotkac sie ze wszystkimi.Ale by bylo, potrzebujemy tylko lokal, albo camping) kto sie na to pisze i kiedy, ja zaczynam, Sycylia , kwieciec 2007... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 12:23 Hmm, w 2007 bede musiala miec jakies wyjatkowo wydluzone wakacje, bo sie do Wroclawia wybieram, ale ta Sycylia calkiem mi sie podoba. Czy mamy mafie rozpracowac, czy sie z mafia zaprzyjaznic, dobrze by bylo to na wstepie ustalic. Odpowiedz Link
catwoman Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 12:41 lepiej zaprzyjaznic. napisze zaraz na priva do ciebie. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 15:35 mnie Sycylia i 2007 odpowiada (zawsze chcialam sie tam wybrac) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 15:36 tylko niech bedzie cieplo w tym kwietniu 2007 Odpowiedz Link
a.polonia Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 15:25 ja proponuje w Polsce, Warszawa na ten przyklad, Wroclaw lub Krakow tez moze byc Odpowiedz Link
tamsin Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 15:53 nigdy nie bylam na Sycylii, wiec czemu nie? jezeli juz wspominamy o rozpracowanie tej mafii, czy zabieramy ze soba te drugie polowki i jezeli tak, to czy musza miec duzo pomady na wlosach, bo chyba taki to styl "mafijny" ? Odpowiedz Link
mon101 Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 16:22 Sycylia tez mi odpowiadaOd dawna chcialam tam pojechac, zawlaszcza po ogladaniu serialu o komisarzu, no niestety nie pamietal jak sie nazywaöl. Montagniano??? Odpowiedz Link
catwoman Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 18:16 kto z nami jeszcze na dobre wino do Sycyli? i oliwki, i wlosi Odpowiedz Link
mon101 Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 18:20 Hm, to rozumiem Kocico, ze BEZ przyleglosci.... Jestem ZA. Odpowiedz Link
greentea2 Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 18:27 Comisario Cattani Odpowiedz Link
gherarddottir Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 18:36 wlasnie to byl Cattani!!!! Nie wiem czy dam rade bez przyleglosci (zazdrosne to to potwornie)) ale Sycylia oliwki itd jak najbardziej )) Odpowiedz Link
kociaszek Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 22.01.06, 19:06 objechalam Sycylie kilka razy, wiec moge byc przewodnikiem wycieczki!!!! Odpowiedz Link
catwoman :))) 22.01.06, 19:49 moze byc z i moze byc bez, ale mozna powiedziec do swoich facetow ze to tylko babki, a ze sylwek jako nasz rodzynek ma tez prawo Odpowiedz Link
tamsin Re: :))) 22.01.06, 19:50 Sylwek powinien sobie zapuscic maly wasik mafijny przed spotkaniem Odpowiedz Link
gherarddottir Re: :))) 22.01.06, 19:51 tamsin napisała: > Sylwek powinien sobie zapuscic maly wasik mafijny przed spotkaniem hyyhyhy i brylantyne kupic )) jakis lancuch zloty na szyje i skorzana czarna kurtke no i oczywiscie okulary przeciwsloneczne )) Odpowiedz Link
catwoman Re: :))) 22.01.06, 20:09 i nam wszystkim komplementy prawic caly czas,"bella,bella ragazza" Odpowiedz Link
azja1974 Re: :))) 23.01.06, 19:04 ja tez bym baaardzo baaaardzo chciala, ale nie wiem, czy mnie jeszcze przyjmiecie, do grona, bo dawnom nie pisala, a to przez rozne wyjazdy, ostatni z dziecmi na narty, z ktorych przywiozlam rozwalone kolano - nie wiem dlaczego, przeciez to sie dzieci mialy uczyc, ja juz niby umiem w kazdym razie inetrnata znowu nie mialam, bo jak w domu jest adsl, to juz malzonek normalnego modemu nie umie podlaczyc, a ja nawet nie probuje... na sycylie tez chetnie bym sie wybrala, ale sie boje mafii... wlasnie malzonek do mnie zadzwonil i powiedzial, ze na santo domingo ma byc, a nie na sycylii... bo my wlasciwie chyba wtedy tam bedziemy... bo tam by bylo miejsce dla wszystkich, bo ...no juz sie przyznam, choc niektore wiedza, ze tesc moj tam apartamentami dysponuje i by udostepnil po kosztach wlasnych... wiem, troche daleko, ale za to z ameryki calkiem blisko... wiecej nie pisze, bo bedzie, ze reklama, nawet nie krypto, tylko calkiem wprost. no to by dopiero bylo, jakby sie tam wszystkie zjechaly!!! cieplo by bylo na pewno, a nawet goraco, hihi. no i moglybyscie odwiedzic jedyna chyba na wyspie restauracje, gdzie jest menu po polsku! no nie moge, ale bylby zjazd gwiazd! dodam, ze w kwietniu zwykle, bo w tym roku nie wiem, niektore linie lotnicze (konkretnie iberia i air europe) robily przecene biletow o polowe (z wloch, z przesiadka w madrycie albo barcelonie) a w polsce wiedzialam na kanale tv. podroze, ze lataja chartery z kraju, moze sprzedaja sam przelot? to co, pakowac kostiumy do walizek, expresowa diete-cud odwalac i juz! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: :))) 23.01.06, 20:36 Azja Ty sie mafii nie boj my jestesmy mafia)) i mamy juz mafiose - Sylwka Przeciez kobiety mafii to silne baby - nie ma sie co bac.)))) Odpowiedz Link
viki2lav Re: :))) 23.01.06, 23:22 mi pasuje,Sycylia, Polska, tylko data sie Kupy nie 3ma. Odpowiedz Link
ulinha Re: kiedy spotkanie calej naszej poloniiii 24.01.06, 01:03 A ja sobie palcem po mapie, i oczywiscie w temacie spotkania znalazlam bardzo ciekawa stronke... Niestety na Sycylii nic tam nie ma... Ale jest na tutejszym Algarve na ten przyklad... a i hiszpanska Majorka wyglada kuszaco tanio... www.eurorest.net/ Omysl spotkania jest jak najbardziej przedni... moze by trzeba bylo znalezc jakiegos sponsora ogolnego dla naszej mafii??? Odpowiedz Link