babiana Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.08.06, 05:39 Rodzinne spotkanie Spotyka się ojciec z synem w burdelu: Tato, co ty tu robisz?! A co będę matkę za te parę groszy budził... Odpowiedz Link
babiana Re: zwierzeta tez potrafia! 23.08.06, 14:14 Ale sie usmialam. Moi znajomi W Polsce mieli kota, ktory zalatwial swoja potrzebe tak jak reszta rodziny czyli na sedesie. Szkoda, ze youtube wtedy nie istnial, bo kot zrobilby swiatowa furore)) Odpowiedz Link
ulinha Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.08.06, 15:11 Dowcip o czeskim kwartecie Spotyka siê dwóch Czechów i jeden mówi do drugiego: – S³ysza³em, ¿e grasz w kwartecie smyczkowym? – No, tak – odpowiada drugi – No, ale ilu Was tam gra? – pyta pierwszy – No trzech. – Jak to trzech? – dziwi siê pierwszy – No, ja z bratem. – To Ty masz brata? – Nie, dlaczego? Odpowiedz Link
babiana Re: Śmiech to zdrowie :))) 23.08.06, 15:57 Przychodzi baca do lekarza i mówi: - Panie doktorze, jondra mnie bolom? - Jak mowicie baco? - Nie, jak używom babe Odpowiedz Link
syswia Re: Śmiech to zdrowie :))) 29.08.06, 02:38 www.filmiki.jeja.pl/iluzjonistka.php Odpowiedz Link
tamsin Re: Śmiech to zdrowie :))) 29.08.06, 04:11 tak chodzic nago na scenie to nagroda nobla nalezy sie. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Śmiech to zdrowie :))) 01.09.06, 00:54 Prezydent Kaczynski odwiedza wzorowe gospodarstwo rolne. Gdy znalazl sie w chlewni, posrod stada dorodnych swin, fotoreporterzy natychmiast zaczeli strzelac fotki. Na to Kaczynski: - zeby mi tam nie bylo jakiegos glupiego podpisu pod zdjeciem! Typu "Kaczka i swinie" czy cos takiego... - Alez skad panie Prezydencie! - odpowiadaja reporterzy. Wszystko bedzie jak nalezy. Nazajutrz ukazuje sie gazeta ze zdjeciem Kaczynskiego wsrod swin z podpisem: "Lech Kaczynski (trzeci od lewej)". Odpowiedz Link
babiana Re: Dear Dr.Phil 03.09.06, 20:33 charmingjustcharming.blogspot.com/2006/08/dear-dr-phil.html Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Śmiech to zdrowie :))) 18.10.06, 00:11 Przychodzi zajączek do nowootwartego sklepu misia i mówi: - Misiu, poproszę pól kilo soli. - Wiesz zajączku, nie mam jeszcze wagi... Nasypię ci na oko... - Do dupy se nasyp, debilu!!! Odpowiedz Link
asica74 Re: Śmiech to zdrowie :))) 18.10.06, 01:13 W wielkim oceanie plywaja dwa wieloryby. Plywaja jedna godzine, druga... trzecia... W koncu jeden mowi do drugiego: - Cala praca Green Peace, wszyscy politycy tego swiata, prosci ludzie... walcza... o czyste wody dla nas... o nasze dobro... o nasza przyszlosc.... A ciebie, kurna, glowa boli????!!!!! Odpowiedz Link
ampolion Re: Śmiech to zdrowie :))) 18.10.06, 15:57 "A belly laugh is equivalent to 'an internal jogging.'" Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Śmiech to zdrowie :))) 18.10.06, 20:22 Każdy Chińczyk powinien w życiu zrobić trzy rzeczy: - buty - dżinsy - magnetofon Odpowiedz Link
mrsjo2000 Re: Śmiech to zdrowie :))) 18.10.06, 21:46 Prosze : video.google.com/googleplayer.swf?videoUrl=http%3A%2F%2Fvp.video.google.com%2Fvideodownload%3Fversion%3D0%26secureurl% 3DogAAAEJHimEX_aLCK_6Uxt9grQTtnTvWt81HxoOUXSkcbr2rzcY4SusBkaNYhB833_J42s6BcKj_f2 4ArF1gKvp_q4EuOuphVEfgrim2x6fCBixefJPpE844WrRKDlI_ptiLYMDh26w- XG8iHTKKVSY8sUS13RIXAqqeyPPJ7_SAL9Ahcdt3twky__vBals4RmYF1ZmFauMyXiKK_Xd66ku6WsxJ xMvIya9fzmI_Fo0XfV0S%26sigh%3Ds1ep1fNOEkNyhWhw7ZbawlFJhIg%26begin%3D0%26len% 3D124966%26docid%3D-4923691899446056710&thumbnailUrl=http%3A%2F% 2Fvideo.google.com%2FThumbnailServer%3Fapp%3Dvss%26contentid%3D129ac0dc2ee190bf% 26second%3D5%26itag%3Dw320%26urlcreated%3D1145963648%26sigh%3DXAe4m- 3BpXJEJgoOUU5RLeaWcHA&playerId=-4923691899446056710 Odpowiedz Link
mrsjo2000 Re: Śmiech to zdrowie :))) 18.10.06, 21:47 tak bedzie lepiej : miniurl.pl/kronikileppera Odpowiedz Link
adriannna1 Re: Śmiech to zdrowie :))) 19.10.06, 16:10 mówi kumpel do kumpla - slyszales!?!? - co? - kaczynski nie chce juz byc prezydentem! - pierdolisz? - nie, slowo honoru, pojutrze koronacja... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Śmiech to zdrowie :))) 20.10.06, 01:11 macdac.wordpress.com/2006/10/18/seksmisja-leppera jutro tez im uciekniemy Odpowiedz Link
asica74 chinska zupa z Radomia 20.10.06, 01:25 www.kabarety.fani.pl/articles.php?id=11 Odpowiedz Link
freelove Re: chinska zupa z Radomia 20.10.06, 02:42 Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, ze córka nieustannie cierpi na mdłości. Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, ze jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży. - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko? - Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka. Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wypatrywać w dal. - Panie doktorze, czy coś nie tak?- pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka. - Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic, kurwa, nie chce tego przegapić. Odpowiedz Link
freelove Los zakonnicos:-) 20.10.06, 04:29 Młody hippis wsiada do autobusu i zauważa młodą i bardzo ładną zakonnice. Siada więc koło niej i pyta czy nie chciała by z nim uprawiać seksu? - Nie - odpowiada zakonnica - Jestem poślubiona Bogu. Wstaje i zmieszana wysiada na następnym przystanku. Kierowca autobusu, który słyszał całe zajście odwraca się i mówi: - Jesli naprawdę chcesz się z nią przespać to moge ci powiedzieć jak. - Nawijaj - odpowiada hippis. - Ona codziennie chodzi o północy na cmentarz na nocne modlitwy. Wystarczy, że ubierzesz sie w białą szate z kapturem, obsypiesz brode fluorescencyjnym proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz że jesteś Bogiem. Tak tez hippis zrobił. Przebrał się, wyskoczył zza nagrobka i powiedział, że jest Bogiem i chce się przespać z zakonnicą. Zakonnica zgodziła się bez gadania, ale poprosiła, żeby był to stosunek analny, bo musi ona pozostać dziewicą. Hippis zgodził się, a gdy skonczył zrzucił kaptur i krzyknął: - Ha, ha, jestem hippisem !!! - Ha ha - krzyknęła zakonnica - jestem kierowcą autobusu !!! Odpowiedz Link
freelove Re: Los zakonnicos:-) 20.10.06, 04:33 Parafia oglosila konkurs na ksiedza. Zglosilo sie stu kandydatów na ksiedza. Proboszcz zdziwiony tak wielka liczba kandydatów nie wiedzial co zrobic, zeby wybrac tego jednego... Po paru godzinach namyslen wpadl na pomysl: kandydatom przywiazano dzwoneczek do czlonka. Na sale wpuszczono piekna i seksowna kobiete. - (dzyn dzyn dzyn) odezwal sie dzwiek dzwoneczków - "wlasciciele" tych dzwoneczków odpadli z konkursu, pozostalo 80 kandydatów. Nastepnie wpuszczono ta sama kobiete tylko w bieliznie. - (dzyn dzyn dzyn) - odpadlo 60 kandydatów. Nastepnie wpuszczono ta kobiete calkiem nago - (dzyn dzyn dzyn) - odpadli wszyscy oprócz jednego kandydata. Proboszcz podszedl do tego kandyta: - Gratuluje, zostales mlodziencze Ksiedzem w naszej parafii. - Bedziesz spal w jednym pokoju z ksiedzem Mateuszem. - (dzyn dzyn dzyn)....... Odpowiedz Link
adriannna1 Historia tanca 20.10.06, 06:11 w skrocie. video.google.pl/videoplay?docid=8919541964498299964 Odpowiedz Link
freelove Los policjantos:-) 20.10.06, 06:14 Mezczyzna okolo 40 - stki pomykal szosa w swoim nowiutkim porsche. Kiedy juz dwukrotnie przekroczyl dozwolona predkosc we wsteczym lusterku zobaczyl charakterystyczne czerwono - niebieskie migajace swiatelka. Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszyl, ale wóz policyjny nie dawal za wygrana. Po chwili zdal sobie jednak sprawe, ze w ten sposób moze przysporzyc sobie wielu klopotów i zjechal na pobocze. Policjant podszedl do niego, bez slowa sprawdzil prawo jazdy i powiedzial: - To byl dla mnie dlugi dzien, zbliza sie koniec mojej zmiany, na dodatek jest piatek trzynastego. Mam dosc papierkowej roboty, wiec jesli znajdzie pan jakies dobre wytlumaczenie na swoja ucieczke, pozwole panu odjechac bez mandatu. Mezczyzna pomyslal chwilke i powiedzial: - W zeszlym tygodniu moja zona zostawila mnie dla jakiegos policjanta.Balem sie, ze chcial mi ja pan oddac. - Zycze milego weekendu - powiedzial policjant Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Los policjantos:-) 20.10.06, 06:49 ) Dzieki freelove,tak na poczatek dnia ) Odpowiedz Link
freelove I jeszcze raz... 20.10.06, 07:13 ...bo sie rozochocilem Byl kiedys bardzo dobry proboszcz - czlowiek wielkiej wiary i dobroci. Nie uciekaly przed nim zwierzeta, karmil biedaków,nocowal bezdomnych... Któregos wieczora wracal po mszy do plebani i uslyszal ciche wolanie: ksieze proboszczu! Odwrócil sie, ale nic nie zobaczyl, po chwili wolanie powtórzylo sie w szarówce dostrzegl siedzaca na kamieniu zabe. Podszedl i schylil sie nad ledwo zywym zwierzatkiem a ono wyjakalo:wez mnie ze soba, jestem zakletym przez zla wiedzme 15-letnim ministrantem.Wez mnie na plebanie, nakarm, napój, przytul, pocaluj, a zdejmiesz zly czar... Proboszcz niewiele myslac zabral zabke, nakarmi,napoil,przytulil,pocalowal i nawet polozyl na swojej poduszeczce... Rano obudzii sie, patrzy... a kolo niego lezy piekny 15-letni ministrant... I TAKA JEST NASZA LINIA OBRONY, WYSOKI SADZIE Odpowiedz Link
freelove Eeeee, to juz ostatni raz... 20.10.06, 07:17 ...obiecuje (nudze sie w pracy, to moze kogos rozbawie) Wszelkie próby zapłodnienia samicy orangutana nie udają się, ponieważ męskich przedstawicieli gatunku kapryśna dama nie dopuszcza do siebie. Dyrektor ZOO jest bezradny. Pewnego dnia jakiś młody mężczyzna staje przed klatką. Małpie oczy zachodzą mgłą i usiłuje wygiąć pręty krat, żeby znaleźć się przy nim. Dyrektor ZOO próbuje delikatnie namówić faceta do randki z samicą orangutana i proponuje mu 1000 dolarów. Po długim namyśle mężczyzna zgadza się, stawiając jednak dwa warunki: - Po pierwsze - mówi - żadnej prasy. Po drugie: czy mogę te tysiąc dolarów zapłacić w ratach? Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Eeeee, to juz ostatni raz... 20.10.06, 07:21 Niezle))) Od razu mi sie humor z rana poprawil Dzieki! I zmykam do pracy A Ty sobie pisz dalej,poczytamy pozniej)) Pozdr.z zimnego Wiednia, Blau Odpowiedz Link
freelove Wieden... 20.10.06, 07:29 To ja pare slow o Wiedniu (nie na temat, ale cicho szaa) Bylem tam przed laty na wycieczce. W katedrze (bodajze sw Stefana sie ona zwie? dobrze pamietam?) kolezanka zrobila mi zdjecie, na ktorym...nie mam glowy (co prawda w dziecinstwie duzo razy slyszalem od Matuli, ze ja to na pewno kiedys zostawie gdzies glowe, bo niby taki roztargniony jestem, ale do dzis podejrzewam, ze nie mowila tego serio. No wiec jestem ja (jak nadmienilem - bez glowy) i w tle mnostwo malutkich swieczek, ktore (o ile pamietam) zapalalo sie za pare groszy w jakiejs intencji. A ta katedra pieknie wygladala pod platkami padajacego sniegu... A zaraz Wam jakis glupi dowcip jeszcze dorzuce Odpowiedz Link
freelove los dresiarzos 20.10.06, 07:33 Wraca dresiarz z Paryża i opowiada swojej żonie, co tam widział: Wiesz, Zocha, ide, patrze, a tu wielki plac! Patrze na lewo...ochujeć można!!! Patrze przed siebie...O żesz ty kurwa mać!!! Patrze na prawo...O ja cie pierdole... Zocha zaczyna płakać... Dres pyta: Zocha, co Ci sie stało? Ta odpowiada: O Boże, jak tam musi być pięknie... !!!! (Jesli za bardzo bluzgam, prosze mnie walnac po lapach i przywolac do porzadku) Odpowiedz Link
freelove To juz ostatni... 20.10.06, 07:36 ...przysiegam Wchodzi kobieta do apteki i mowi do aptekarza, ze chce kupic arszenik. - Po co pani arszenik -pyta aptekarz. - Chce otruc mojego meza, ktory mnie zdradza. - Droga pani, nie moge pani sprzedac arszeniku, aby pani zabila meza, nawet w przypadku gdy ma on seks z inna kobieta. Na to kobieta wyciaga zdjecie na ktorym jej maz kocha sie z zona aptekarza. - Ooooo - mowi aptekarz - nie wiedzialem, ze ma pani recepte... Odpowiedz Link
asica74 Re: To juz ostatni... 20.10.06, 10:49 frelove, widze ze nie czasu nie marnujesz i watek bez ciebie nie zginie )) Dawaj jeszcze! Odpowiedz Link
mon101 Re: To juz ostatni... 20.10.06, 11:31 Mam nadzieje, freelove, ze nie ostatni.Poziom mojego dzisiejszego marnego humoru podniosl sie nieco, "obsmialm sie jak norka" Odpowiedz Link
asia.sthm Re: To juz ostatni... 20.10.06, 12:17 - Puk, puk! - Kto tam? - Ja do Jarka. - A ja kombajn. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: To juz ostatni... 20.10.06, 12:17 Wysiada z pociągu w nieznanym sobie mieście muzyk z kontrabasem. Dłuższą chwilę stara się zorientować, w którą ma iść stronę. W końcu pyta, podpierającego ścianę dworca kolejowego, pijaczka: - Panie, jak się dostać do filharmonii? - Ćwiczyć, kurwa, ćwiczyć!... Odpowiedz Link
kociaszek Re: To juz ostatni... 20.10.06, 12:29 - Odwróć się i zdejmij majtki! - Nie, Leszek, nie chcę w pupę! - Nie bój się, Sylwia, to nie boli. - A Ksenia mówiła, że boli! - Ksenia się wierciła, nie mogłem trafić to i może zabolało. - Leszek... wstydzę się... - Sylwia, znamy się przecież do lat... Przecież nie możesz się mnie wstydzić, Sylwia! - To... to... to zamknij oczy, Leszek! - Ku**a, jak zamknę, to nie trafię! - Leszek, to weź jakoś... inaczej! - Inaczej... inaczej! Otwórz usta! Weź do buzi, łyknij! Dobrze.... A teraz idź do poczekalni i powiedz, żeby weszła następna. Pierdzielone baby, jak się one tej szczepionki od grypy boją! Tylko: ‘tabletka’ i ‘tabletka’. Odpowiedz Link
blue_ice1 Re: *radio Maryja*-... 06.03.07, 15:56 Słuchaczka: -(...) Ja się tego nie wstydzę. Mam siedemdziesiąt lat i wszystkim mówię, że jestem dzieckiem Radia Maryja i ojca Rydzyka. o. Jacek: - No, wie pani... To ostatnie stwierdzenie może być ryzykowne... Odpowiedz Link
reyka Re:dla anglojezycznych:) 04.02.08, 23:51 A man was sick and tired of going to work every day while his wife stayed home. He wanted her to see what he went through so he prayed: *"Dear Lord, I go to work every day and put in 8 hours while my wife merely stays at home. * *I want her to know what I go through, so please allow her body to switch with mine for a day. * *Amen." * God, in his infinite wisdom, granted the man's wish. The next morning, sure enough, the man awoke as a woman. He arose, cooked breakfast for his mate, awakened the kids, Set out their school clothes, fed them breakfast, packed their lunches, drove them to school, came home and picked up the dry cleaning, took it to the cleaners and stopped at the bank to make a deposit, went grocery shopping, then drove home to put away the groceries, paid the bills and balanced the checkbook He cleaned the cat's litter box and bathed the dog. Then it was already 1 P.M. and he hurried to make the beds, do the laundry, vacuum, dust, and sweep and mop the kitchen floor. Ran to the school to pick up the kids and got into an argument with them on the way home. Set out milk and cookies and got the kids organized to do their homework, Then set up the ironing board and watched TV while he did the ironing. At 4:30 he began peeling potatoes and washing vegetables for salad, breaded the pork chops and snapped fresh beans for supper. After supper, he cleaned the kitchen, ran the dishwasher, folded laundry, bathed the kids, and put them to bed. At 9 P.M. he was exhausted and, though his daily chores weren't finished, he went to bed where he was expected to make love, which he managed to get through without complaint. The next morning, he awoke and immediately knelt by the bed and said, *Lord, * *I don't know what I was thinking. I was so wrong to envy my wife's being able to stay home all day. Please, oh please, let us trade back." * *Amen * The Lord, in his infinite wisdom, replied, "My son, I feel you have learned your lesson and I will be happy to change things back to the way they were. You'll just have to wait nine months, though. You got pregnant last night." Odpowiedz Link
asia.sthm włatcy móch 05.02.08, 23:55 dopiero co mi wlazlo w lapy, nawet pojecia nie mialam ze jest South Park w wersji polskiej. www.wlatcy.pl/najnowszy-odcinek Odpowiedz Link
asia.sthm garść przesądów ;-) 08.03.07, 23:19 Temat: garść przesądów -Rozsypała się sól - będzie kłótnia. -Rozsypał się cukier - na zgodę. -Rozsypała się kokaina - będą wizje. -Upadł widelec - ktoś przyjdzie. -Upadło mydło - oczekuj nieoczekiwanego. -Jaskółki nisko latają - będzie deszcz. -Krowy nisko latają - rozsypała się kokaina. -Pękło lustro - będzie nieszczęście. -Pękł rozporek - będzie wstyd. Mniejszy lub większy... -Pękła prezerwatywa - lepiej, żeby pękło lustro. -Swędzi nos - będzie pijaństwo. -Swędzi dupa - mydło upadnie. Odpowiedz Link
kobiecapolonia Re: cos na swieta :-) 15.03.07, 22:26 • Blad na stronie??? Nie otwiera smiech to zdrowie arim28 15.03.07, 20:55 + odpowiedz P O M O C Y !!! • cos na swieta sylwek07 15.03.07, 20:35 + odpowiedz egg.d21c.com/egg.swf Odpowiedz Link
asia.sthm Re: cos na swieta :-) 16.03.07, 11:53 A mi sie ladnie otworzylo to jajo sie chwile laduje, wiec moze ociupinke cierpliwosci ? Albo ci czegos w kompie brakuje i musisz zaladowac drania. Odpowiedz Link
arim28 Re: cos na swieta :-) 16.03.07, 13:20 Ja go i tak przeladowalam, ale moze faktycznie czegos mu jeszcze brak? Czym go jeszcze podkarmic)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: cos na swieta :-) 16.03.07, 14:16 nawozu podsyp...najlepszy kurzy na Wielkanoc Odpowiedz Link
arim28 Re: cos na swieta :-) 16.03.07, 15:59 Do Wielkanocy gotowe mi tu cos wyrosnac)) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Śmiech to zdrowie :))) 22.04.07, 10:47 The latest poll taken by the Government asked people who live in Ireland if they think Polish immigration is a serious problem: 23% of respondents answered: Yes, it is a serious problem. 77% of respondents answered: Absolutnie żaden. Odpowiedz Link
sylwek07 fajny film 13.02.08, 00:16 www.polaczki.com/videogallery_watch_view.php?id=20 Odpowiedz Link
lola999 Re: Śmiech to zdrowie :))) No musze to wrzucic:)) 21.02.08, 20:01 facet.wp.pl/OID,23691678,kat,1007823,wid,9561822,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Ffacet.wp.pl%2Fkat%2C1007823%2Cwid%2C9561822% 2Cwiadomosc.html%3F Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Śmiech to zdrowie :))) No musze to wrzucic:)) 27.03.08, 09:07 W maju 2009 do Polski przyleci Benedykt XVI. Na miejsce spotkania papieża z wiernymi wybrany został Grunwald - tradycyjne miejsce spotkań Polaków i niemieckiego duchowieństwa. Odpowiedz Link
kociaszek Re: Śmiech to zdrowie :))) No musze to wrzucic:)) 27.03.08, 14:53 laczego kobieta ma w domu tak dużo do roboty? Śpi w nocy to i się jej zbiera... Alkohol nie rozwiąże twoich problemów... A z drugiej strony, mleko w sumie też nie.. Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć. Biblia uczy nas kochać. Kamasutra uczy jak. Co to jest, gdy iluzjonista wyciąga z kapelusza to co chciał? Sztuczka. A kiedy kobieta wyciąga ze swej torebki to czego właśnie potrzebuje? Cud! Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne... W Związku Sowieckim wypowiedziano wojnę alkoholizmowi. Na początek zlikwidowano zakąskę. Dwóch Arabów miało w USA sprawy do załatwienia. Udało im się załatwić je za jednym zamachem... - W życiu nie zdołasz zerwać z hazardem! - A założysz się? Kwaśniewski pokazał, jak należy rządzić, Jaruzelski pokazał, jak nie należy rządzić, Wałęsa pokazał, że każdy idiota moze rządzić, Kaczynski pokazał, że nie każdy... Boksera obrazić może każdy, ale nie każdy zdąży przeprosić. Nie jestem leniwy. Mam zawyżone wymagania motywacyjne. Jaka jest różnica między granatem ręcznym a Krzysztofem Krawczykiem? Nie ma żadnej. Gdy go usłyszysz jest już za późno... - Kto to jest psychiatra? - Jest to człowiek, który zadaje ci dziesiątki pytań za pieniądze, pytań, które żona zadaje ci za darmo. Wszystkie kobiety marzą o przystojnych, czułych kochankach. Niestety, wszyscy przystojni, czuli faceci mają już kochanków. Terroryści, którzy zajęli fabrykę wódek i likierów piąty dzien nie mogą sformułować żądań. - Tato, a ile trwa okres? - Widzisz, synu. To zależy od kobiety. U kochanki - 2 do 3 dni, a u żony - prawie cały miesiąc. - Czemu w Titanicu obsadzili w głównej roli Di Caprio? - Bo Bruce Willis wszystkich by uratował. Badania wykazały, że 40% mężczyzn miało pierwszy kontakt seksualny pod prysznicem. Pozostałych 60% w wojsku nie służyło. Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga. Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka. Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi: "Wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu". Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Śmiech to zdrowie :))) No musze to wrzucic:)) 16.04.08, 00:34 PROBLEM: - Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. POMOC - Przysiwieć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji. - Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz - Problem z gumą! Pomóżcie! czy specyfiką gumy jest to że nie trzyma się ona na penisie? Czy każdy tak ma, czy tylko mój chłopak? On musi trzymać ją jedną ręką, bo mu spada! Wkurza mnie to, ale nie wiem, czy tak wszyscy mają czy nie, bo to jest mój pierwszy partner. Dodam że spada mu nawet guma typu "close fit". Proszę o poważne odpowiedzi! - Musi u nasady takim zipem spiąć. - Albo cybancik na śrubkę. - Proponuje posypać solą, ja tak sypię na schody i się nie ślizgam. - Wydaje mi się, że po prostu źle ją zakłada. - Na lewą stronę? - Nie, do góry nogami. - To może niech założy sobie tez na jajka. - Uszyj mu szelki. Możesz inspirować się pasem do podwiązek. - A może niech naciągnie z całej siły i rozciągnięte końcówki niech na tyłku na supeł zawiąże. - Załóż mu na palec może ten jest większy od jego małego. - Spróbuj zmienić firmę gumek, nie wiem czego używacie - Najlepiej na zimówki Stomil, te się nie ślizgają. Jeżeli to nie pomoże to łańcuchy. - A z kolei mój chłopak używa rozmiaru xl i jeszcze jest za ciasna wpychamy do połowy, a potem się nie da! Gdzie mogę kupić większe? Proszę o pomoc i poważne odpowiedzi! - Tego się nie wpycha do środka, to się zakłada na członka, a potem się wkłada członka. Chyba. - W Kauflandzie są worki jednorazowe 135 l. - polecam. - Mój facet ma odwrotny problem .Nawet największa rozmiarowo prezerwatywa jest za krótka i za ciasna na jego penis. - Pracujesz w stadninie w Janowie, czy innym malowniczym miejscu? ( dostalam mejlem, nie znam autorow tego dziela) Odpowiedz Link
reyka Re: Śmiech to zdrowie :))) No musze to wrzucic:)) 16.04.08, 11:02 asia - dobre)) a to dla anglojez COWBOY WHISPERER Cowboy: 'That your dog?' Indian : 'Yep.' Cowboy: 'Mind if I speak to him?' Indian: 'Dog no talk.' Cowboy: 'Hey dog, how's it going?' Dog: 'Doin' all right.' Indian: (Look of shock!) Cowboy: 'Is this Indian your owner?' Dog: 'Yep.' Cowboy: 'How's he treating you?' Dog: 'Real good. He walks me twice a day, feeds me great food & takes me to the lake once a week to play.' Indian: (Look of total disbelief) Cowboy: 'Mind if I talk to your horse?' Indian: 'Horse no talk.' Cowboy: 'Hey horse, how's it going?' Horse: 'Cool.' Indian: (Extreme look of shock!) Cowboy: 'Is this your owner?' Horse: 'Yep.' Cowboy: 'How's he treating you?' Horse: 'Pretty good, thanks for asking, he rides me, brushes me down often & keeps me in a lean-to to protect me from the weather.' Indian: (Look of total amazement) Cowboy: 'Mind if I talk to your sheep?' Indian: 'Sheep Lie.' Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Śmiech to zdrowie :))) No musze to wrzucic:)) 28.06.08, 21:12 Autentyczne ogloszenia parafialne. Same arcydziela kwintesencji zdrowej mysli )) img58.imageshack.us/img58/9061/ogoszeniaie0.jpg Tamsin, dzielo pod tytulem: Pan Jezus na łódce pasuje jak ulal do ogloszenia 12 Odpowiedz Link
tamsin Re: Śmiech to zdrowie :))) No musze to wrzucic:)) 28.06.08, 22:46 wszystkie sa swietne, jednak moj wybor padl na nr. 5, moj stary tez lubi sobie na pianinie pograc Odpowiedz Link
sylwek07 Irlandia cz 1 i cz2 28.06.08, 23:07 cz1 www.youtube.com/watch?v=ircF7AebI78&feature=relatedcz2 www.youtube.com/watch?v=9LVkoD4kYAg&feature=related Odpowiedz Link
sylwek07 Sęk Michnikowskiego i Dziewońskiego i rok 2008 29.06.08, 11:06 Wystepują: Kuba Goldberg - Wiesław Michnikowski Bieniek Rappaport - Edward Dziewoński - Halo? Poproszy panią zamniejscowy, Lubartów 33.... Czy co? Nie ‘Czy’ pytajne tylko ‘Trzy’ wzięte liczebniczo... Taa, mój numer 333... Już jest połączenie? Dziękuje ślicznie... halo? Halo? HALO??? - Haloo.... - Kuba? - Kto mówi? - Ale czy Kuba? - Ale KTO mówi? - Jeżeli nie Kuba, moje nazwisko pana nic nie powie... Kuba? - Jaki Kuba? smieszny.net/teksty/pokaz.php?id=436 a teraz w Opolu podobny tekst www.youtube.com/watch?vlwoNDr1Ez8 Odpowiedz Link
sylwek07 Sęk Michnikowskiego i Dziewońskiego 29.06.08, 11:09 www.maxior.pl/film/37058/Kabaret_Dudek_Sek Odpowiedz Link