25.07.07, 21:31
moj maz dobija 40-stki.. wypada cos zakupic, uczcic..
a ja mam kompletna pustke w glowie (?)
podpowiecie?

Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: pomysly 25.07.07, 22:00
      tort z 18 swieczkami smile
      • asica74 Re: pomysly 25.07.07, 23:15
        a w torcie panna z czterema kucykami smile
        • tora99 Re: pomysly 25.07.07, 23:37
          hmm.. pomysl dobry, tyle ze sie nieco lekam, ze prezent za bardzo mu sie
          spodoba... wink)))))))))
          • asica74 Re: pomysly 25.07.07, 23:42
            no to... moze kroliczek? wink
            A tak na powaznie, to mysle, ze 40 letni facet zasluguje na Ferrari big_grin
            • elagrubabela Re: pomysly 25.07.07, 23:58
              asica74 napisała:

> no to... moze kroliczek? wink
              > A tak na powaznie, to mysle, ze 40 letni facet zasluguje na Ferrari big_grin

A jak nie na Ferrari moze to chociaz na Solstice - to moja nowa milosc nie do
              spelnienia, moze sie mezowi Tory tez spodoba:
              www.seriouswheels.com/pics-2006/2006-Pontiac-Solstice-FA-water-1600x1200.jpg

z.about.com/d/cars/1/7/I/S/2007_pontiac_solstice_gxp.jpg
              Elka

PS. Jakby w Soltice przyjechala po Niego jakas dobrze wytrenowana szoferka w
              bialych rekawiczkach to pewnie tez by nie narzekal smile el
              • tora99 Re: pomysly 26.07.07, 07:02
                spodoba sie z pewnoscia, az taki to on nie wybredny wink

elu, tak mi sie wlasnie przypomnialo, ze ty kajakujesz, a mozna spytac, jakie
                kajaki? pomysl mi sie znalazl smile wiesz cos moze o tych gorskich? i kursach? czy
                mozna sie tu gdzies w toronto nauczyc eskimo roll? musze poszukac!

• tora99 Re: pomysly 26.07.07, 06:57
              asica.. pewnie by nie wzgardzil.. ale zdaje sie ze nie zaznaczylam na poczatku
              watku, ze mozliwosci finansowe sa jednak cokolwiek ograniczooooone wink

(chyba ze mu namaluje, przyjaciolce jeszcze w akademiku wycielam i wymalowalam
              z papieru wlasciwych rozmiarow kochanka, wiec i samochod, przepraszam, ferrari
              pewnie potrafie)

z krolikiem nie wyjdzie. probuje przekonac do kota, ale uczulony sad
              • asica74 Re: pomysly 26.07.07, 09:31
                Tora, takie ferrari z wycinanki to jeszcze lepsze! Nie wiele kosztuje w
                utrzymaniu, mozna je miec zawsze przy sobie, bez obawy, ze nikt go nie ukradnie,
                nie wymaga napraw... No same plusy!
                A tak naprawde na powaznie: moze zafunduj mu jakis kurs o ktorym marzyl od
                zawsze? Moze te kajaki?
                • asia.sthm Re: pomysly 26.07.07, 10:30
                  Ferrari wlasnej produkcji to jest to!
                  Wspolna wycieczka kajakowa to drugie to.
                  Kurs tez to.
                  No i wspolna kolacja z ulubionym zarciem.

PS Moj M ma dzis urodziny i oprocz milosnie czerwonych dalii dostal ode mnie
                  ksiazke pod zabawnym tytulem: "Chce sie z Toba zestarzec - razem na wieki"
                  Bardzo ale bardzo sie wzruszyl na takie wyznanie milosci....a wzruszenie
                  wyraznie objawia sie jurnoscia u panow wink)
                  • sylwek07 Re: pomysly 26.07.07, 10:46
                    mezczyzna to tez czlowiek smilea ze czasami skrywa uczucia....
                    • jan.kran Re: pomysly 26.07.07, 12:32
                      Tora jakie ma zainteresowania twoj maz ?
                      Moze jakas wymarzona CD , cos zwiazanego z kompem , ksiazka, moze fajke pali
                      albo cygara ?
                      A moze znajdz baby sitter i idzcie we dwoje na kolacje ze swiecami , prezent
                      mozesz Mu wreczyc w trakciesmile
                      Kran
                  • kendo Re: pomysly 01.08.07, 09:38
                    asia.sthm napisała:

> Ferrari wlasnej produkcji to jest to!
                    > Wspolna wycieczka kajakowa to drugie to.
                    > Kurs tez to.
                    > No i wspolna kolacja z ulubionym zarciem.
                    >
                    > PS Moj M ma dzis urodziny i oprocz milosnie czerwonych dalii dostal ode mnie
                    > ksiazke pod zabawnym tytulem: "Chce sie z Toba zestarzec - razem na wieki"
                    > Bardzo ale bardzo sie wzruszyl na takie wyznanie milosci....a wzruszenie
                    > wyraznie objawia sie jurnoscia u panow wink)

asiu,
                    ten tytul ksiazki mnie zainspirowal,
                    czy to po szwedzkie wydanie??,
                    prosilabym o dane,
                    pozdrwaiam zyczac sloneczka.
                    • asia.sthm Re: pomysly 01.08.07, 10:37
                      > prosilabym o dane,
                      Kendus, troche zle mi sie przetlumaczylo smile
                      Dzielo o miniaturowym formacie nazywa sie: Bli Gammal MED MIG...tillsammans för
                      alltid.
                      wydany przez History & Heraldry 2006
                      Sliczna oprawa jak dla dzieci, z sercem i zakleszczonymi z soba obraczkami.
                      Zawiera same odpowiednie cytaty z literatury swiatowej typu:
                      En kvinnans gissning är mycket mer exakt än en mans övertygelse.
                      (Rubyard Kipling)

Om de unga bara visste; om de gamla bara kunde.
                      (Przyslowie francuskie)

Buzka, sloneczko jest, moge podeslac.
    • katlia Re: pomysly 26.07.07, 00:12
      A moze dziki weekend hotelowy dla was obojga
      • tora99 Re: pomysly 26.07.07, 07:13
        mamy 3,5 latke, marta ma na imie, hotelowy poranek zacznie sie od glosnego
        - mamusiu!!! ja chce siusiu!!! - raczej nie da rady jej sprzedac nigdzie w tym
        czasie. juz pytalam sad
        • kinky5 Re: pomysly 27.07.07, 01:03
          wyjazd na camping- sama wszystko zorganizuj, zapakuj manatki, meza, Marte, psa i na lono natury.
          Ostatnio czesto praktykujemy z malzonkiem, duzo mamy frajdy.
          • elagrubabela Re: pomysly 27.07.07, 16:16
            Tora, w Toronto na Harbourfront jest klub, taki troche snobish i dla yuppies,
            poza tym nie najtanszy ale organizuje rozne kursy na kazdym poziomie, sprawdz
            sobie tutaj: www.paddletoronto.com/
            Osobiscie polecam wszystko, co jest z Ottawy - tam naprawde jest duzo miejsc i
            duzo ludzi zwiazanych z kajakami. Moi "sprawni" znajomi lubia to miejsce:
            www.owl-mkc.ca/mkc/ ale jak pogooglujesz to pewnie i inne znajdziesz.
            Jesli Twoj maz dotad nie kajakowal, dobrze jest zaczac od weekendu dla
            begginers, malo stresu, wszyscy na tym samym poziomie, duzo funu smile
            Dodam jeszcze, ze jesli Twoj maz chce sie powaznie wziac za kajakowanie, dobrze
            jest tez zapisac sie na kayak clinc w zimie i cwiczyc sobie na basenie.
            Ale Soltice wciaz by byla moim pierwszym wyborem na prezent - ha ha ha!
            Wszystkiego najlepszego na urodziny dla 40-latka smile Elka
            • tora99 Re: pomysly 30.07.07, 16:10
              dzieki ela za linki, napewno bardzo sie przydadza, bo zdaje sie ze wlasnie na
              kajaki sie zdecyduje.
              kilka dni temu wrocilismy spod ottawy www.wildernesstours.com/index.php
              i bylismy zachwyceni. mielismy dzien na rowerach, kajaki ale te morskie,
              pontony, i kajaki sportowe. zabraklo nam tych gorskich a chyba to nam sie
              najbardziej podobalo jak obserwowalismy co mozna z nimi wyprawiac. i chcemy tam
              wrocic w przyszlym roku.
              dlatego wlasnie chcemy zaczac nauke jeszcze w toronto na spokojnej wodzie
              basenowej smile- i wlasnie chyba to chcialabym dla niego znalezc.

a samochod go nie ominie smile
              namalujemy z marta taki w ogromniastych rozmiarach - napewno mu sie spodoba.

k.
    • jan.kran Re: pomysly 28.07.07, 14:28
      Dalaczam sie do zyczen i ciekawa jestem co wybralas?
      • tora99 Re: pomysly 30.07.07, 15:57
        dzieki bardzo smile
        urodizny dopiero we wrzesniu, wiec jeszcze mam chwile czasu. ale coraz bardziej
        mysle o tym kursie kajakowania, tyle ze w torono - na dzika wode wybieramy sie
        w przyszlym roku - bedzie mial przetrenowane co trudniejsze manewry.
        przez chwile zawachalam sie przy cygarach - bardzo lubi od czasu do czasu, ale
        ostatnio coraz czesciej, wiec chyba sobie daruje (rzucil palenie jakies 5 lat
        temu, wolalabym, zeby nie wrocil do nalogu)

moze cos z muzyki albo filmu jeszcze mu doloze, ale ciagle jeszcze mysle.

k.
        • elagrubabela Re: pomysly 30.07.07, 17:07
          tora99 napisała:

> przez chwile zawachalam sie przy cygarach - bardzo lubi od czasu do czasu,
          ale
          > ostatnio coraz czesciej

No zaraz, zaraz - jak On lubi cygara to jedyne, co moze zapewnic Mu szczescie
          na urodziny to wyjazd na Kube i wizyta w wytworniach cygar smile)) A przy okazji
          jest jeszcze rum i plaza, i kubanskie dziewczyny - possibilities are endless -
          ha ha ha. Wrzesien to jeszcze czas przed huraganami, Tora planuj wycieczke smile
          Elka
          • tora99 Re: pomysly 01.08.07, 05:27
            my juz po wakacjach, wlasnie w ramach wakacji zrezygnowalismy z plazy, slonce
            mnie nie lubi sad - (plam dostaje)
            ale tak cos moze na te 41 urodziny zwiedzanie wytworni w polaczeniu z rumem..
            hmmm smile)) (bez dziewczyn!) no zgryz mam teraz smile
        • pama13 Re: pomysly 30.07.07, 17:56
          a moze surprise partysmile albo romantyczna kolacja na CN tower przy blasku swiec
          i z gwiazdami w tle na niebie - wiem,ze jak sie pogada tam z obsluga to podsuna
          pare ciekawych pomyslow na urodzinowa kolacje.
          • tora99 Re: pomysly 01.08.07, 05:29
            surprise party to sie on wlasnie spodziewa wink no i pewnie bedzie.
            ale ta kolacja chodzi mi tez po glowie smile
    • tora99 Re: pomysly 03.09.07, 07:10
      no to juz po. wszystkim bardzo dziekuje za pomysly i natchnienia.

stanelo na kolazu. pol dnia wycinalam fotki z roznych okresow zycia
      m, a potem przyklejalam. calosc jeszcze lekko poprawilam. np jednemu
      dorysowalam zlote serce, gdzies tam korone, szlaczek, rogi,
      pokolorowalam spodnie na czarnobialej focie itp.
      dostal jeszcze koperte z wydrukowanymi propozycjami min eskimo roll,
      rajd rowerowy..
      no i polar, zeby nie zmarzl jak juz sie zdecyduje na wycieczke.
      obiad tez byl smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka