kasiasmom 16.11.07, 00:16 Odszedl nieodzalowany pacjent Mlodej Lekarki i autor piosenek na ktorych dorastalam (sluchajac ich w 60 Minutach na Godzine, czy Powtorkach z Rozrywki). Kto pamieta? Dobrze, ze chociaz nagrania mi zostaly... [*] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesfafik Re: [*] dla Jana Kaczmarka 16.11.07, 05:23 Ja pamietam , oczywiscie ze pamietam. Strasznie go lubilam i bardzo smutno mi sie zrobilo na wiadomosc ze nie zyje Odpowiedz Link
jan.kran Re: [*] dla Jana Kaczmarka 16.11.07, 10:11 Ja Go pamietam , w koncu krajanin ... i znakomity inteligenny satyryk. Jest mi bardzo , bardzo smutno ze odszedl ... daleko.janukowicz.net/ds/janek/default.php?article=jkmain Odpowiedz Link
annah11 Re: [*] dla Jana Kaczmarka 21.11.07, 11:22 (*) Z opoznieniem wielkim i jeszcze wiekszym zalem zapalam to swiatelko. Szkoda,wielki zal ze odszedl tak daleko. Odpowiedz Link
cuciolo Re: [*] dla Jana Kaczmarka 21.11.07, 15:56 wykrusza sie nam Elita....... a tak naprawde to jeden z tych wielkich madrych jak Jacek Federowicz, Waligorski itp Odpowiedz Link
mulinka Re: [*] dla Jana Kaczmarka 21.11.07, 19:29 wszystkich nas to w koncu czeka uciec sie nie da... niech spoczywa w pokoju (*) Odpowiedz Link