21.10.04, 01:18
nowe wody solliden pachna rewelacyjnie, każdy kto wąchał je w katalogu będzie
zachwycony tym ze w rzeczywistości pachną 100 razy lepiej, dla mnie to strzał
w dziesiątkę, są rewelacyjne. Ale oprócz zapachu pamiętajcie o tym ze część
dochodu ze sprzedazy zasila fundacje childhood wspomagająca poszkodowane
przez los dzieci.
Obserwuj wątek
    • chicarica Re: SOLLIDEN 21.10.04, 06:33
      Tak się przypadkiem składa, że wąchałam obie wody, i moim skromnym zdaniem są
      okropne. Taki zapach dla starych bab (mówię o damskim), bez wyrazu, denerwujący
      i zdecydowanie zbyt klasyczny. W życiu bym sobie takiego czegoś nie kupiła,
      chociaż podejrzewam że takie właśnie były zamierzenia autorów tych perfum.
      Na pocieszenie Ci powiem, że podobne odczucia mam co do avonowskich Today. Nie
      wiem czemu obie firmy zrobiły takie dziwne perfumy, ja wiem że idzie zima i
      będziemy się psikać cięższymi zapachami, ale te to w ogóle jakiś koszmar!
      Przecież w modzie są teraz zapachy typu Angel czy Wish.

W każdym razie ja na zimę kupię sobie chyba jednak Angel Innocent (zwykły Angel
      jest dla mnie za słodki, a poza tym już chyba wszyscy nim pachną).
      • roberti.ori Re: SOLLIDEN 21.10.04, 14:24
        Kasiu jesli wąchałaś juz wody, to znaczy że jesteś albo liderem albo dyrektorem
        Oriflame, byc może wąchałaś wkładkę zapachowa w katalogu , a ta niestety nie
        oddaje zapachu w całości, mamy juz zapachy w flakonach, zapach jest słodki więc
        nie mozna go zaliczyc do ciężkich.
        • chicarica Re: SOLLIDEN 21.10.04, 21:35
          Owszem, wąchałam na papierze w katalogu, jednak to co tam wywąchałam pozwala mi
          sądzić, że nie będzie to zapach dla mnie.
          Nie określiłabym go jako słodki. Raczej - klasyczny. Zdecydowanie nie w moim
          stylu, raczej dla starszych kobiet. Ale spoko, co tam kto lubi, akurat zapachy
          to kwestia gustu i to co dla jednego jest strasznym smrodem, innemu będzie się
          podobało.
          Dla mnie jednak kupowanie perfum za 90 zł mija się z celem. Perfumy kupuje się
          po to, żeby poczuć odrobinkę luksusu. Jeśli chodzi o tańsze perfumy, to
          nacięłam się już kilkakrotnie, m.in. na Oriflame, bo były bardzo nietrwałe.
          • roberti.ori Re: SOLLIDEN 21.10.04, 22:59
            Kasiu to kup sobie celebre, nie kupuj w Oriflame bo nasze robione sa w
            południowej francji a ty takich nie lubisz
            • chicarica Re: SOLLIDEN 22.10.04, 06:35
              No więc właśnie tutaj się bardzo grubo mylisz, bowiem ja lubię właśnie
              francuskie perfumy. Akurat z Avonu (podobnie jak z Ori) żadne nie odpowiadają
              mi jakościowo, chociaż zapachy zdarzają się ładne.
              Ale co ty wiesz o perfumach, ty kupujesz perfumy w Oriflame...
              • roberti.ori Re: SOLLIDEN 22.10.04, 18:32
                Kasiu twoje aluzje mnie rozbrajają, dla twojej informacji troszeczkę sie na tym
                znam i kupowałem już przeróżne perfumy czy to chanela czy też inne.
                • diabelek62 Re: SOLLIDEN 22.10.04, 23:04
                  Nie miałem okazji "poniuchać" nowości ale co do trwałości zapachów Ori to nie
                  mam nic do zarzucenia. Rebel czy Glacier oprócz rewelacyjnego zapachu posiadają
                  także doskonałą trwałość. Natomiast co do zapachów damskich nie Mnie to oceniać
                  ale klijentki nie narzekają.
                  • agul11 Re: SOLLIDEN 31.10.04, 00:33
                    a może Ori ma lepszy zpach niz np. Miracle Lancome, albo Chanse Chanel?
                    heheheh? To dziwne aby wpierac komus, ze zapach (dozowlony do wąchania tylko
                    dyrektorom)z katalogu jakims aj waj....
                    • roberti.ori Re: SOLLIDEN 31.10.04, 00:36
                      solliden jest zapachem sygnowanym przez królawa i króla Szwecji, nic dodać nic
                      ująć oceń sama czy para królewska ryzykowała by swoje dobre imię wypuszczając
                      badziewie
                      • chicarica Re: SOLLIDEN 31.10.04, 09:06
                        No cóż, dałeś się złapać na tzw. "Product endorsement" - czyli technikę, w
                        której sławna osoba swoim nazwiskiem sygnuje produkt, żeby klienci myśleli, że
                        produkt jest wysokiej jakości i poczuli się przez chwilę luksusowo. Gabriela
                        Sabatini czy Naomi Campbell też mają "swoje" perfumy, szczerze mówiąc nie są
                        one najwyższej jakości, chociaż złe też nie są.
                        Ciekawa jestem jakich perfum faktycznie używają król i królowa Szwecji, bo
                        obawiam się że nie jest to Oriflame... Możemy sobie też żyć złudzeniami, ale
                        psiknięcie się tą czy inną wodą nie zrobi z nas królowej ;)
                  • chicarica Re: SOLLIDEN 31.10.04, 09:11
                    Ja mam zastrzeżenia co do trwałości, swego czasu jako licealistka używałam
                    Aspasii i choć to ładny zapach, to z trwałością było tak sobie. Ostatnio
                    psiknęłam się Midsummerem od koleżanki i pachniał ze 3 godziny, chociaż zapach
                    ładny. W porównaniu z Hugo Woman (okrągły czerwony), którego ostatnio używam,
                    nie jest to żadna rewelacja - Hugo pachnie od rana do późnego popołudnia, a
                    jest to i tak nie za wysoka półka, raczej taka młodzieżowa, i w dodatku edt.
                    Więc jednak jest różnica... A szkoda, bo zapachy są nawet niezłe.
      • icegirl Re: SOLLIDEN 09.11.04, 09:59
        I tu się zgodzę - wąchałam na papierze oraz przeczytałam sobie nuty - nic nowego.
        Może nie jest dla starych bab :), ale ja bym go nie kupiła, jest bezpieczny i
        mało oryginalny.
        Kupując perfumy oczekuję, że będą inne. Po co mam mieć 10 flakoników, które
        pachną tak samo?
        A sama od wczesnej jesieni mam Innocent - jest rewelacyjny!
        • roberti.ori Re: SOLLIDEN 09.11.04, 10:11
          zapominacie troszeczke o idei zapachów SOLLIDEN to nie sa zwykłe wody, moze
          zapach nie jest jedyny na swiecie , może nie są najbardziej oryginalne dla was,
          ale sa to wody z których dochód przeznaczony jest na pomoc dzieciom z trudnych
          sytuacji, ofiar wojny i złego dzieciństwa, a to9 jest juz powód aby taka wode
          miec u siebie w łazience.
          • icegirl Re: SOLLIDEN 09.11.04, 10:39
            Mam lepszy powód, aby nie mieć tej wody w łazience - oddać całą tą kwotę na
            fundusz pomocy dzieciom.
            • roberti.ori Re: SOLLIDEN 09.11.04, 11:57
              ok. ciesze się tylko błagam cię zrób to o czym mówisz, albo przyłącz się do nas
              zbieramy zabawki i słodycze do domu dziecka, zapraszam
      • koala1985 Re: SOLLIDEN 16.12.04, 16:33
        A MOIM ZDANIEM SA EXTRA.RZECZ GUSTU.I WIDZE ZE KASIA DENERWUJE JUZ NIE TYLKO
        ROBERTA. ZBYT KLASYCZNE? CO TO W OGOLE MIALO ZNACZYC? LEPSZE SA TWOIM ZDANIEM
        ZAPACHY DLA SLODKICH IDIOTEK TYPU WINK?
        • justa_79 Re: SOLLIDEN 17.12.04, 10:05
          przestań obrażać ludzi i wyłącz w końcu ten capslock! chyba, że nie zauważyłaś,
          że to włączyłaś i krzyczysz, a wtedy to ty jesteś...
        • koala1985 Re: SOLLIDEN 17.12.04, 12:18
          TO TY CHYBA NIE ZAUWAZYŁAS ROZNICY MIEDZY OBRAZANIEM LUDZI A WYRAZANIEM OPINII.
          ALE COZ...YOUR PROBLEM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka