Gość: db73 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:54 Witam czy jest w wałbrzychu lub oklicy strzlnica z wypożyczalnią broni,gdzie można postrzelać z broni sportowej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielAK Re: strzelnica wałbrzych IP: *.chello.pl 13.09.09, 23:20 Na obecną chwilę nie ma. Jest jedynie strzelnica "Czak" - ale tam klubowicze posiadają własną, prywatną broń, której nie pożyczają. Jedynie w niektórych liceach są jeszcze na kpn, ale ich liczba w ostatnim czasie się zmniejszyła. Z tego co słyszałem jakiś czas temu została zlikwidowana jedyna sekcja strzelecka w "energetyku". Czy może się mylę? Mieli tam 5,6 mm kbks'y. Obecnie ten sport w Wałbrzychu mocno podupadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: strzelnica wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.09.09, 09:05 Chyba najbliższa jest we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willi Re: strzelnica wałbrzych IP: 95.147.119.* 20.12.09, 09:49 a ta strzelnica czak to mieści się na moniuszki ale nie wiem dokłdnie gdzie ,mieszkam w okolicy i chciałbym postrzelać z broni cp ale u nas nie ma gdzie za bardzo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: strzelnica wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 11:42 na ulicy Daszyńskiegom w byłym "POLSPORCIE" jest strzelnica sportowa:) - nie wiem czy jeszcze działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: strzelnica wałbrzych IP: *.chello.pl 20.12.09, 13:25 Polsport tak jak strzelnica już nie funkcjonuje od dawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4019 Re: strzelnica wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.12.09, 13:25 Na warsztatach w "Mechaniku" też była. Strzelałem tam z kbks-u w ramach PO, pod okiem Jerzego Wielgosza - przy okazji serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: strzelnica wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 18:47 popytaj w LOKu kolo dialogu na podzamczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: strzelnica wałbrzych IP: *.chello.pl 20.12.09, 22:02 bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=47673&start=0 bron.iweb.pl/viewtopic.php?t=60632 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROM Re: strzelnica wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 20:20 pytaj o Haline Odpowiedz Link Zgłoś