Gość: znerwicowany IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.09, 09:56 Niech żałują Ci, którzy nie widzieli piątkowego koncertu Maćka Maleńczuka w 9 fali. Po prostu rewelacja. Dwie godziny doskonałej zabawy. Maleńczuk w życiowej formie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Koncert Maleńczuka IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 11:11 Żałuję, bo "Psychadancing" kupiłam w dzień premiery i uwielbiam tę płyte :) Ale wyjście z partnerem (2 x 50 zł bilety), min. 1 raz taksówka w nocy = 30 zł plus ewentualne spożycie ok. 70 zł (2 os. jakieś piwko i chipsy) - i 200 zł na jeden wieczór przed wypłatą to zdecydowanie za dużo. Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Koncert Maleńczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 12:30 Dorota mogłaś dać znać to bym Cię zabrał ze sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Koncert Maleńczuka IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.09, 12:34 heheheh - dobrze wiedzieć - przed następnym koncertem ogłosze się na forum :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Koncert Maleńczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 13:45 Wyjście oczywiście tylko dla Ciebie :) . Partner będzie musiał zostać w domu :) Słonecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2_abcde Re: Koncert Maleńczuka 19.09.09, 18:19 ja tez nie byłem, ale zawsze można sobie choć na foty popatrzeć www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,1762 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Koncert Maleńczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 21:35 było gites, ma kolo powera, szkoda ze nie byl 2 razy, ludzie by sie jakos rozlozyli a to to byl scisk jak w ulu Odpowiedz Link Zgłoś