Gość: Michal IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.04, 16:49 Witam !!! Czy ktoś z Was bawił się lub zna osoby, które się bawiły w tym ośrodku ? Interesuje mnie jakość podawanych posiłków oraz sprawność obsługi. Michal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Geowita - Jugowice IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.04, 21:49 syf, kiła i mogiła, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Geowita - Jugowice IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 00:51 Witam !!! dzieki za zainteresowanie mozesz podac wiecej szczegolow ??? pozdrawiam Michal Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: Geowita - Jugowice 18.01.04, 11:18 Gość portalu: Michal napisał(a): > mozesz podac wiecej szczegolow ??? Taaa, juz widze, jak Ci podaje. Pewnie to konkurencja czy cos. Niestety, osrodek Geovita znam tylko z widzenia. :) No i w internecie sa zdjecia ( www.geovita.pl/pl/jugowice/zdjecia.html ), ale to pewnie juz widziales. Ja moge dodac od siebie, ze Jugowice to bardzo fajna miejscowosc. Milosnicy gor, lasow, a nawet podziemi na pewno znajda cos dla siebie. A jak bedziesz bardzo chcial, mozesz skorzystac z rekreacyjnych jazd drezyna reczna, ale to raczej dopiero na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
ledwozipie Re: Geowita - Jugowice 18.01.04, 11:33 Byłem tam kiedys na imprezce. Niestety było to jakieś 7 lub 8 lat temu. Wtedy było fajowo nie wiem jak teraz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totutotam Re: Geowita - Jugowice IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 23:31 Hi. Bawiłem się tam na weselisku rok temu. A więc: ośrodek fajowy, bardzo milusio, sala nawet nawet, tarasik, na basen było za zimno, ale znalazły się panny które po północy wskoczyły ;-] Posiłki: wporząsiu, dużo mieliśmy jednak swoich. Musi ktoś pilnować kuchni jednak bo dużo "pogineło". Było np. pełno ciasta, ludzie niewiele jedli a jednak nic nie zostało. Niektórych potraw nie widzieliśmu wogóle dopuki się nie upomniano. A podawano bardzo sprawnie i miło, bardzo sprawnie również sprzątano ze stołów ;-] O obsługę się nie martw, ale jeżeli kuchnia jest taka sama jak wtedy, to załatw ochroniarza przed tylnym wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenda Re: Geowita - Jugowice IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.04, 05:53 w jugowicach jet fajnie.bimber w każdej chacie.ludzi biedni pijani ale uczciwi.jak czasami wpir..komuś to dla zasady.żadnych noży czy kiji normalnie z kopa w nery i juz.autobus jest.dziewki sa,w razie czego pieszo wszdzie blisko, wrocław 80 km, ale z górki. pozdrawiam byre jaska. małgośke, i wszystkich ziomków. Odpowiedz Link Zgłoś