Dodaj do ulubionych

Forum gazeta.pl i nasz kochany dział Wałbrzych.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 11:18
Ciesze sie ze powstalo takie śmieszne forum, przynajmniej moge się posmiac z
rana i mieć dobry humor. Oh tak kocham te forum i wszystkich idiotów na tym
forum co piszą głupoty. Kocham to miejsce bede z wami do konca. Piszcze
głupoty i badzcie sobą z niskim IQ. Wałbrzych jest z was dumny. Kocham WAS!
Obserwuj wątek
    • Gość: kochliwa Re: Forum gazeta.pl i nasz kochany dział Wałbrzyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 11:50
      My Ciebie też kochamy :)
    • Gość: oh! do Patrycjusza IP: 188.33.227.* 11.11.09, 11:59
      W randze idiotów na tym forum,ty jesteś pierwszy na liście.
      Do końca nie zostało ci już długo,bo widać już działanie toksyn ze składowiska
      na twój organizm,a zaczęło się,jak widać od twojej "tępej główki".Lepsze niskie
      IQ,niż nie mieć go wcale,tak jak ty.
      Z Nas Wałbrzych jest napewno dumny,pomijając ciebie.
      Największą głupotą na tym forum jest ten wątek.
      Nie kochamy CIEBIE!
    • Gość: :((( Re: Forum gazeta.pl i nasz kochany dział Wałbrzyc IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 19:23
      Ale się wzruszyłam, jak Zbyszek na konferencji prasowej.
      • ledwozipie Re: Forum gazeta.pl i nasz kochany dział Wałbrzyc 11.11.09, 20:01
        A ja jestem na tym forum od 9 lat i będę dalej. Pozdrawiam starych stażem.
    • Gość: walbrzych do patry Re: Forum gazeta.pl i nasz kochany dział Wałbrzyc IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.09, 20:17
      no ok moze i pisza rozne nie takie watki ale skad wiesz jakie maja
      IQ czy ty ich badales jestes psychologiem i czy nie uwazasz ze
      twoja wypowiedz jest podobna do tej co opisales
      • Gość: emeryt Re: Forum gazeta.pl i nasz kochany dział Wałbrzyc IP: *.18.42.lan.e-wab.pl 12.11.09, 13:26
        Ja z ciekawości przejrzałem fora innych miast i zauważyłem to ,czego się
        spodziewałem.Na żadnym z forum nie zauważyłem takiego cynizmu i idiotycznych
        wypowiedzi wypowiadających się tam użytkowników.Tylko nasz kochany dział
        "świeci" taka "inteligencja". Pozdrawiam wszystkich inteligentnych i tych
        wszystkich, którzy zaraz mnie zlinczują za tą wypowiedź :)
        • Gość: iii Re: Forum gazeta.pl i nasz kochany dział Wałbrzyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 14:58
          Zgadzam się w 100%. Nie mieszkam w Wałbrzychu ale mam sentyment to tego miasta.
          Czytając forum wałbrzyskie można określić poziom wypowiadajacych się osób.
          MO-BRUK już Wam nie zaszkodzi ani nie pomoże.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka