Dodaj do ulubionych

word-nowe auta

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 13:43
czy wiadomo juz od kiedy i jakie auta beda na egzaminach w word wałbrzych?od
nowego roku podobno ale dokladnie od jakiego miesiaca?
Obserwuj wątek
    • Gość: główny_egzaminator Re: word-nowe auta IP: 87.105.201.* 25.11.09, 15:13
      FSO 1500
      • Gość: JaToJa Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 16:57
        heehee nic sie nie bójcie drodzy kursanci, to właśnie dzieki waszej
        hojnośći, szczodrości, wielkiemu sercu będziecie mieli nie za długo
        obejrzeć nowe autka i kto wie moze nawet będziecie mieli okazje sie
        nimi przejechać? albo i nie?
        • Gość: ppp Re: word-nowe auta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.11.09, 17:32
          Moim zdaniem ta zmiana nie nastąpi zbyt szybko. Rozpisany przetarg na te auta
          pojawi się pewnie na stronie WORD a od pojawienia się go jest czas na
          przystąpienie firm do przetargu, rozstrzygnięcie go, czas dla firm na odwołanie
          się od rozstrzygnięcia. To naprawdę zajmuje mnóstwo czasu (kilka miesięcy na
          pewno). Poza tym słyszałem, że dalej mają być Pandy.
          • Gość: 58-300 Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 21:17
            Taaa w zeszłym roku też mieli zmieniać. Raczej nie zmienią jeszcze. Te samochody
            co teraz jeżdżą mają ok 2 lat maks (patrząc po rejestracjach).
            • Gość: olka Re: word-nowe auta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.09, 23:14
              dzieki,mam zamiar isc na prawko i nie wiedzialam czy czekac jeszcze az wejda
              nowe auta czy jednak pojsc teraz ,ale z tego co napisaliscie wynika ze nie ma co
              czekac tylko zasuwac w starym roku bo i tak nie zmienia w wordzie zaraz po nowym
              roku.
              • Gość: ktos Re: word-nowe auta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.11.09, 09:14
                W listopadzie jeszcze zostanie ogloszony przetarg na nowe auta.ostatnio w radiu
                wypowaidal sie zastepca dyrektora wordu.Na poczatku przyszlego roku word ma
                zamiar jezdzic juz nowymi autkami.oczywiscie bedzie okres przejsciowy.tak jak
                bylo to 6 lat temu kiedy rezygnowali z matiza i punto a wchodzila panda.panda
                jezdzi w wordzie ok.6 lat.
                • Gość: olka Re: word-nowe auta-do KTOŚ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.09, 12:10
                  serdecznie dziekuje za madra odpowiedz,zycze powodzenia w kazdej dziedzinie
                  zycia(za Pańska życzliwość)
      • Gość: x Re: word-nowe auta IP: *.range217-44.btcentralplus.com 27.11.09, 14:29
        EXTRA!! mam taka fure i jest extra :)
    • Gość: dan Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 18:11
      word pozostaje przy pandach na kolejne 4 lata, stwierdzono iż jest to bardzo
      dobre auto do nauki o bardzo małych gabaretach, a co za tym idzie miłe do jazdy
      dla kierowców uczących się i zdających egzamin

pozdrawiam
      • Gość: ciekawy Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 18:24
        a skąd takie informacje
        • Gość: dan Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 17:12
          skąd? od samych egzaminatorów, ale ogólnie pandy na których się zdaje nie są w
          pełni sprawne, np jest jedna w której (teraz) już w ogóle nie działa ręczny i
          ruszanie z ręcznego na egzaminie jest śmiechu warte bo pomaga Ci sam egzaminator
          hahaha porażka totalna (to wiem od znajomych) a co sam mogłem zaobserwować? otóż
          mówię w pandzie w której zdawałem egzamin w ogóle nie chciała się wbić jedynka z
          biegu jałowego (N) hahaha pierw musiałem wbijać dwójkę a potem jedynkę jakoś
          szło egzamin zdany

pzdr ;p
    • Gość: observator Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 23:07
      Powinni kupić nowe autka i różne duże i małe i losować na egzaminie.
      jak ktoś potrafi jeździć to pojedzie każdym.
      Czyż nie prawda?
      Przecież świeżo upieczeni kierowcy nie wsiadają potem masowo do pand.
      • Gość: dan Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.09, 17:14
        ale jak się zastanowisz to łatwiej jest osobie zdać na takim samym aucie w jakim
        to przyszło jej się uczyć, wiesz jaka by była zdawalność jakby były losowe auta?
        chyba na minusie bo i tak zdawalność nawet jak się dobrze śmiga autem w Naszym
        WORDzie jest porażką, doją młodych jak się dają...
        • Gość: x Re: word-nowe auta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.11.09, 20:37
          W word i nie tylko w W-chu były różne marki pojazdów do
          egzaminowania,które były losowane i zdawalność była wyższa, zatem
          nie pieprz głópot,bo na w temacie jesteś ciemniak.
        • Gość: observator Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 10:36
          Może i na minusie ale ludzie by jeździć potrafili bo teraz to tylko ile obrotów
          kierownicą w którym miejscu wiedzą.
          Uczyłem się jeszcze na początkach Fiata Uno, jeździliśmy 3 drzwiówką na
          egzaminie była 4 drzwiówka (inne rozmiary okien) ludzie masakrę mieli bo się
          nauczyli liczyć obroty kiery na słupek w 3/4 okna o innym rozmiarze.
          Skoro prawko uprawnia do jazdy wszystkim do 3,5t to i egzamin powinien być na
          wszystkim do 3,5t
          • Gość: ktos Re: word-nowe auta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.12.09, 19:31
            Na stronie Wordu w dziale ogloszenia jest informacja o przetargu na samochody.
            • Gość: ppp Re: word-nowe auta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.12.09, 21:30
              I, jak widać w załączonych dokumentach, pierwsze nowe autko będzie na początku
              lutego, a reszta stopniowo do czerwca. Na początku na pewno będzie sobie można
              wybrać auto (tak jak było przy wprowadzaniu Pand).
              • Gość: 58-300 Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 22:55
                Ale jeszcze nie znamy marki samochodu, tylko jego kolor (WORD chce niebieski),
                dlatego dopóki nie wybiorą marki i w ogóle dostawcy nie siejmy paniki wśród ludu;)
                • qscfthm Re: word-nowe auta 10.12.09, 00:10
                  W sumie ciężko mi sobie wyobrazić nowy samochód którego zakup i eksploatacja są
                  tańsze, niż w przypadku Fiata Pandy.

Macie jakieś pomysły??
                  Bo przecież o to chodzi z tego co czytałem - najtańszy nowy samochód z
                  najtańszymi kosztami eksploatacji.
                  • Gość: 58-300 Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 10:46
                    W nauce jazdy w innych miastach można spotkać Renault Clio (ostatnio zastąpił
                    Pandy we Wrocławiu), Fiaty (Grande) Punto, Chevrolety (gdzieś widziałem na
                    L-ce), gdzieś koło nas (chyba w Jeleniej) jeżdżą na Nissanie Micra, a w
                    Warszawie jest Toyota Yaris (to akurat nie było by jeszcze takie złe rozwiązanie)

Mnie zastanawia tylko czy znajdzie się dostawca (inny niż dealer Fiata) który
                    przyjmie w rozliczeniu 15 Pand "skażonych" nauką jazdy.
                    • Gość: ktos Re: word-nowe auta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.12.09, 11:32
                      Wydaje mi sie ze reno clio odpada.bo nie widzialam jeszcze niebieskiej renówki.a
                      word chce niebieskie.Chyba ze specjalnie dla nich je zrobia.punto zostaje
                      wycofane z produkcji ze wzgledu na wadliwy uklad kierowniczy.ostatnio mowili o
                      tym w radiu.word chce tez aby serwis byl w Wałbrzychu.Wydaje mi sie ze zostana
                      pandy.
                      • Gość: 58-300 Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:54
                        Renault Clio jest dostępny w czterech odcieniach niebieskiego (strona producenta).
                        WORD Wrocław ma granatowe.
                      • Gość: amag Re: word-nowe auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 09:16
                        czy ktoś może wie jak zakończył się protest na dostawę 18 samochodów
                    • Gość: scypion Re: word-nowe auta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.09, 12:00
                      bodajże 2005 roku to fiat jak dawał pandy to przejał z wordu matizy
                      wiec jakie wątpliwosci?
                      • Gość: ktos Re: word-nowe auta IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.10, 10:05
                        Pzetarg wygrał fiat ADF Wrocław z modelem fiat panda.Wiec przez nastepne 5 lat w
                        Wordzie w Wałbrzychu beda pandy.
                        • Gość: amag Re: word-nowe auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 09:46
                          Tak ale wpłynął protest do Zamawiającego od dealera Jata Świdnica,
                          • Gość: ktos Re: word-nowe auta IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.10, 10:13
                            A to ciekawe?Nie wiedzaialem o tym.Ale tak czy inaczej beda pandy bo jata tez
                            wystawila pande.
                            • Gość: amag Re: word-nowe auta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.10, 08:37
                              chyba że unieważnią postępowanie a wtedy mogą pojawić się inni ponieważ tylko
                              czekają na takie błędy. Chociaż mało to prawdopodobne ponieważ konkurencyjne
                              marki wiedzą że od lat w Wałbrzychu jest Fiat, ale protesty i takie inne mogą
                              doprowadzić do nieoczekiwanych zamian.
                              Skoro jednak dealarzy wysyłają już oferty tzn że przetarg chyba jest
                              rozstrzygnięty a który dealer to nie ma znaczenia. Chyba że są również
                              nieświadomi kolejnych konsekwencji spowodowanych protestem.
    • Gość: panda Re: word-nowe auta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 19:49
      będzie panda bo dilerzy już wysyłają oferty do osk
    • Gość: egzaminator Re: word-nowe auta IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 14.03.10, 22:15
      beda pandy. nie ma sie o co marwtic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka