Gość: janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:34 Co to miało być ? Skąd oni wytrzasnęli ten zespół !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leon Z Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 00:57 Gość portalu: janusz napisał(a): > Co to miało być ? Skąd oni wytrzasnęli ten zespół !! Widziały gały co brały! Trzeba było się zainteresować kto i jak będzie grał PRZED zakupem biletów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 20:48 hahahaah!!!!czyzby zespol i w tym roku nie dopisal????bylam w roku ubieglym ale byl gosc ktory puszczal masakryczna muze !!!!!ludzie wychodzili po polnocy!!!!sala ladna ,zarcie ok ale w tym dniu muza to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Z Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 21:24 Gość portalu: siwa napisał(a): > hahahaah!!!!czyzby zespol i w tym roku nie dopisal????bylam w roku > ubieglym ale byl gosc ktory puszczal masakryczna muze !!!!!ludzie > wychodzili po polnocy!!!!sala ladna ,zarcie ok ale w tym dniu muza > to podstawa. Zastanów się tylko, po co się wysilać i płacić za dobry zespół czy profesjonalnego didżeja, skoro ludzie kupują w ciemno wszystko jak barany? Za rok będzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 14:51 Co to miało być ? Skąd oni wytrzasnęli ten zespół !!! Napisz więcej o tym zespole-jak sie nazywa, skład itp. Chodzi o przestroge na przyszłość dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali jeść Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.01.10, 18:12 Zespół akurat był konkret dobrze rokręcili imprezę, różnorodnośc utworów i muzyka na żywo: akordeon, sax no i tam jeszcze też klawisze były ( nie jakiś tam Dj-ik z mptrójkami...blech)Do tego wokla męski, damski.. Spoko lokalik, a jedzonko niczego sobie. Nie wiem skąd ta opinia niezadowolenia? Ja tam Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 10:29 Gość portalu: Kali jeść napisał(a): muzyka na żywo: akordeon, sax no i tam jeszcze też klawisze były ( nie jakiś ta > m > Dj-ik z mptrójkami... .... a perkusja, bas, dęciaki i inne instrumenty też były? Nie? Ale było słychać z mp3? Muzyka na żywo, buaha, ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot. Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.10, 11:24 No fakt zespół był porażką straszną, a ten młodzieniec co śpiewał to powinien iść na jakieś lekcje, bo śpiewać kompletnie nie umie. Do tego super extra bajerancki laptop który ledwo chodził na XP (nie mówiąc że winampa to bałbym się na nim odpalać, a z niego leciała większość muzyczki). No ale reasumując zabawa była bardzo fajna (bo i towarzystwo było przemiłe) a to chyba jest najważniejsze, reszta to tylko tło. Ps/ Bardzo byłbym ciekawy jak ów zespolik się nazywał ? Bo fotki ich mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.sz Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 13:09 Ale masz problem -Dzwonisz do Akropolu, pytasz jak się nazywał zespół i prosisz o namiary jak Ci tak zależy.Był to duet Pan i Pani, tyle że Pani się rozchorowała (co się zdarzyć może) i Pan musiał sam śpiewać co wcale nie jest proste i współczuje. Wiem jak się nazywał zespół, ale po co mam obrabiać dupę konkurencji - to nie byłoby w porządku-KAŻDY MA LEPSZE I GORSZE DNI. Osobiście proponuje wziąć jeszcze jedną wokalistkę czy wokalistę, zawsze jest się kim ratować... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue note Re: Akropol-Sylwester ): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 14:22 Gość portalu: Fmot. napisał(a): > No fakt zespół był porażką straszną, a ten młodzieniec co śpiewał to > powinien iść na jakieś lekcje, bo śpiewać kompletnie nie umie. Do > tego super extra bajerancki laptop który ledwo chodził na XP (nie > mówiąc że winampa to bałbym się na nim odpalać, a z niego leciała > większość muzyczki). No ale reasumując zabawa była bardzo fajna (bo > i towarzystwo było przemiłe) a to chyba jest najważniejsze, reszta > to tylko tło. > > Ps/ > Bardzo byłbym ciekawy jak ów zespolik się nazywał ? Bo fotki ich > mam :) Ciekawe ile kosztował wjazd na taką "fajną zabawę" z muzyczką z laptopa, chorą wokalistką i fałszującym młodzieńcem? Dla porównania impreza w Apropos z siedmioosobowym zespołem The Crackers Band ( www.youtube.com/watch?v=TC-p4HMtggI ) kosztowała 500 zł od pary. Odpowiedz Link Zgłoś