Gość: dentysta ossowscy IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 20:19 Czy jest to dobry dentysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: To jest firma ... Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:09 ... a nie dentysta. Tak jak firma jubilerska Kruk i mistrz jubilerski Kruk. Możesz trafić lepiej lub gorzej. Niekoniecznie do dr Ossowskiego który najwyraźniej (jak każdy dobry lekarz) wybiera pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aladyn Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 22:56 to gdzie iść do dentysty??? , jeżeli ch wie na kogo u ossowskich trafie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kontra Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.10, 00:13 Lekarz który wybiera pacjentów to nie lekarz a biznesmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:38 Pan Ossowski z wykształcenia jest chirurgiem stomatologiem, więc to chyba naturalne że najpierw bierze pacjenta który potrzebuje zabiegu w uśpieniu albo implantów a potem kogoś kto wymaga tylko plombowania. Reszta jego personelu nie jest zła, trzyma wysoki poziom, poza tym jak mają wątpliwości to go wołają na konsultacje. Dla mnie trzymają bardzo wysoki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soła Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.10, 20:59 są dobrzy rzeczywiście, ale drodzy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 17:23 ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muly Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.02.10, 20:03 cala moja rodzina korzysta z ich opieki stomatologicznej, fakt nie tanio ale bardzo profesjonalnie, mam dosc prywatnych gabinetów w blokach - kiedys uszkodzono mi nerw z ktorym do dzis mam problemy ale za to bylo tanio ;| pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombzi Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.02.10, 09:48 takiej dokładności szczegółowości i dbania o drobne detale nigdzie indziej na tym zasyfiałym zadupiu w życiu nie spotkałem a za jakość się płaci to normalne no i byle lump tam nie przylezie z śmierdzącą próchnicą...jest to najlepszy dentysta w promieniu 50 kilometrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.02.10, 09:59 Ja zawsze chodze do Pana Ossowskiego.Kiedys bolal mnie zab a on byl na urlopie.Niestety zab nadawal sie do wyrwania.potrzebowalam pilnie chirurga.W calym wałbrzychu nikt nie chcial wyrwac mi zeba ze wzglegu na "dziwnie zakrecone korzenie"jak to nazwal inny dentysta.wiec wrocilam do Ossowskich i tam zaja sie mna stazysta.bylam w szoku ze sie podja i malo tego zrobil to dobrze.Zrobil zdjecie prze i kazal za 5 dni zrobic jeszcze jedno zdjecie czy nic nie zostalo.Takze polecam Ossowskich jak i innych lekarzy tam pracujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruczka Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.02.10, 11:01 Napisz 500 km, kto to sprawdzi ? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.10, 12:21 Korzystam z usług Pani Marty Ossowskiej (leczenie ortodontyczne). Jestem zadowolona w 100%. Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.02.10, 12:23 ...stomatologicznie leczy mnie Pani dr Gera. Świetna i przemiła dentystka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.02.10, 12:33 A do kogo najlepiej się udać, jeśli chodzi o ośrodek ossowskich? czy dr Ossowski leczy tylko przypadki chirurgiczne, czy też zakłada zwykle plomby lub usuwa kamień nazębny, jak nie do niego to kto jest tam jeszcze dobry?czy jest ktoś kto się zajmuje ząbkami bardziej od strony estetycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000000000000000000 Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 28.02.10, 12:33 forum.gazeta.pl/forum/w,168,64393914,68176851,Re_Stomatologia_u_Ossowskich_.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,43271931,43351157,Re_znacie_jakiegos_dobrego_dentyste_w_Walbrzychu.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,77916092,78073915,Ossowscy_.html Większość dobrych dentystów odeszła od nich, teraz trzeba jeździć do wrocławia, dzierżoniowa, świdnicy, świebodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plomba Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 08.03.10, 23:26 Ile Ossowski bierze za plombę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 00000000 Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.03.10, 12:23 na pewno nie do świebodzic do witki tego brudasa i partacza którego Ossowski wypie,rdolił za odpier,dalanie maniany ...Ossowski to pełny profesjonalizm w każdym słowa znaczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 09.03.10, 12:41 czy piszesz o umiejętności profesjonalnego wysysania pieniędzy z kieszeni klientów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooo Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.03.10, 13:02 Nie , o profesjonalnym podejściu do klienta , jeśli ktoś chce nim zostać , bo to przecież nie jest obowiązkowe !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 09.03.10, 17:48 ile ten osowski bierze za plombę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ali Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.03.10, 17:58 100zł i full service pięć gwiazdek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dentysta ossowscy wałbrzych IP: *.dialog.net.pl 09.03.10, 19:50 czyli też gratis coś chlapie? Odpowiedz Link Zgłoś