Gość: heniek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.02.10, 10:08 czy ktoś się orientuje, jak pracować dla Toyoty? Chodzi mi o przewóz osób na lotnisko. Mam dwuletniego avensisa i mówię po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bushido Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 12:10 Chyba najlepiej złożyc oferte do Toyoty heh ale tam jak wszedzie reka reke myje, a i tak chyba bys musial miec dzialalnosc gospodarcza i swiadczyc uslugi jako ,,szofer,, Pozdro i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do heńka Re: toyota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.02.10, 12:13 chłopie co ty urwałeś się z choinki ???? oni mają swoje samochody cały parking... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: toyota IP: *.umwd.pl 15.02.10, 12:21 po za tym nie jeżdżą drogami śmierci, tylko latają helikopterem albo do wrocka albo do wawy bezpośrednio ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: toyota IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.10, 13:44 chyba cię pogięło, nie raz widzę japońców w limuzynach toyoty przejeżdżających przez miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TNT Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 15:21 Z tego co wiem to oni już mają przewoźnika jest nim właściciel wałbrzyskiego TNT to on ich wozi najlepszymi samochodami i to nie bylejakie Bentley lub BMW i innymi przeważnie na lotnisko i do Pragi bo tam maja siedzibe najblizej . Wiem bo sam pare razy woziłem . Pozdrawiam P.S. Oni mają wymagania Jeżdzą Tylko Samochodaki Co Kosztują blisko 500 tys zł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TNT Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 15:23 Pomyłka zapomniałem że własciciel nie jeździ tylko ma swoich zaufanych młodych kierowców co sie nie boją pruć autostrada ile fabryka da bo Japonce kazą szybko wozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: toyota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 10:25 Wszystkim, którzy radzili mądrze, dziekuję. Udało się. Jest sporo wyjazdów do Wrocławia na lotnisko, oraz do Pragi. Jutro jadę do Berlina na Tegel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do heńka Re: toyota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 11:41 i obudziłeś się zlany potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: toyota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 12:14 Dla takich palantów jak ty wszystko jest niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś