Gość: dg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.03.10, 13:31 witam gdzie najlepiej zamówić tort na przyjecie Komunijne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuracjuszka Coś na Komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 21:03 Upiecze Ci firma Świerczyński albo inny prywaciarz. Proponuję wątek o tytule: zatrułem się tortem, nigdy nie ... Zaraz będziesz mieć tysiąc ofert:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były ckiernik Re: Coś na Komunie IP: *.dialog.net.pl 27.03.10, 06:54 Od świerczyńskiego kupisz ten sam tort co w tesco, lub w realu. Po co przepłacać, jeżeli wszystkie torty produkowane są z półproduktów. Jeżeli chcesz mieć prawdziwy cukierniczy tort to zrób go sam. Będzie on o wiele wiele lepszy niż kupisz go w cukierni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były cukiernik Re: Coś na Komunie IP: *.dialog.net.pl 27.03.10, 06:55 U świerczyńskiego nie pracuje już mistrz świata w cukiernictwie, dlatego teraz to już zwykła cukiernia. Czar prysnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Tort na Komunie IP: *.146.138.160.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.03.10, 04:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Tort na Komunie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.10, 19:25 ja od bardzo dawna zamawiam torty w cukierni Hanusia na ul. Hirszfelda za realem . Bardzo smaczne i na czas odbiór ceny zależą od ciebie jaki tort zamawiasz ale na pewno nie takie jak u świerszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Tort na Komunie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.10, 11:34 potwierdzam w Hanusi smaczne torty za rozsądną cene, wszystkie za 35 zł kilogram. Na komunię zamawiałam w piekarni MJ w kształcie książki, przepięknie przystrojony i w smaku też ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly uczen Re: Tort na Komunie IP: *.centertel.pl 28.03.10, 16:21 u hanusi wala gruche do kremow i roznych mas.tak jest dosc czesto.najgorzej jest tam gdzie wlasciciele uprawiaja mobbing i propaguja chamstwo.a tort zrobic najlepiej samemu, lub z czyjas pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Tort na Komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 11:15 Jestem już po dwóch komuniach i zdecydowanie polecam cukiernie w Swiebodzicach u p.Mroza ( naprzeciwko giełdy ) ani Swierczyński,Hanusia i pozostali nie zrobią tak świeżego,pysznego tortu.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: Tort na Komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 14:33 Dzięki odnajde tą cukiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Tort na Komunie IP: *.147.230.228.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.04.10, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tort na Komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 19:50 chyba Świerszczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tort na Komunie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 00:33 kup gotowe biszkopty,kremy,winogrono i zrób sama,no trochę pomysłu na przystrojenie i pamiętaj o nasączeniu każdego krążka wodą z cytryną,w innych okolicznościach może być alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś