Dodaj do ulubionych

Barman z habibi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 07:46
Byłam ostatnio z koleżankami w habibi. Taka mała imprezka. Spodobał mi się barman, taki łysy. Zrobił mi dobrego drinka. Cały czas zerkałam w jego stronę. Bałam się zagadać, nie chciałam żeby mnie wyśmiał. Nie wiem co robić :( on mi się bardzo podoba :(

Jak by ktoś wiedział jak go znaleźć w sieci, łatwiej mi będzie zagadać przez gg czy facebooka czy coś... Pomózcie mi proszę :(
Nawet nie wiem jak on ma na imię :(

Moj nr gg 21310387. Będę wdzięczna za każdą pomoc! Proszę bez głupich komentarzy :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Barman z habibi IP: *.chello.pl 11.03.10, 10:46
      na randkę też mamy Cię umówić? dziewczyno myślisz, że fajny facet
      zainteresuje się lekliwą dziewuchą? bierz się w garść, może warto
      przejść się jeszcze raz do habibi? zagadaj jak człowiek... jezuuuu
      tchórzu! dojrzała kobieta nie boi się "wyzwań" , sama potrafi zadbać
      o swoje interesy, nie bój się facet Cie nie pogryzie.

powodzenia życzę! trochę odwagi, śmiało.
      • Gość: do natki Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.10, 10:53
        spoko jestem pewny że cię przeleci raz może dwa powodzenia
        • Gość: jj Re: Barman z habibi IP: *.foebud.org 17.03.10, 11:07
          a gdzie to hababi ?
          • Gość: xxl Re: Barman z habibi IP: *.centertel.pl 18.03.10, 12:05
            Koło polo marketu na podzamczu
    • Gość: kkk Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 12:06
      Ma żonę i dziecko a może dwoje dzieci, chyba bliźniaki. Jak widać robi nie tylko
      dobre drinki...
      • Gość: Paweł Re: Barman z habibi IP: *.privacyfoundation.de 11.03.10, 15:05
        Zostaw go, to mój facet.
        • Gość: peter Re: Barman z habibi IP: *.onlinemartin.org 11.03.10, 15:11
          w piatek lapal mnie za tylek jak chodzil po sali :|
          • Gość: andrzej Re: Barman z habibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.10, 09:25
            mnie obiecał przeczyszcić szisze...
      • Gość: gunia Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 20:31
        On nie ma dzieci i nie jest żonaty. Nazywa się Kowalczyk Michał.Jest
        na NK, tam prauje również jego super siostra Sylwia-taka
        blondyneczka. A tak swoją drogą-jest fajny ;))
    • Gość: Goska Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 15:25
      Natalko nie przejmuj sie nimi wszystkimi. On wcale taki nie jest jakim go te forumowe hieny opisuja.

Podejdz do niego i zagadaj. Musisz sie przelamac. A on to napewno doceni ;)

Powodzenia!! Napisz potem jak Ci poszlo ;]
      • Gość: Potworne Bydle Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 15:44
        Nie wiem czy to prawda ale ponoć jest gejem...
      • Gość: ola Re: Barman z habibi IP: 91.198.227.* 11.03.10, 15:54
        Gratuluje autorowi tematu. Pewnie sam barman temat zalozyl i mysli ze jest
        fajny. Otoz nie jestes fajny. Tragedia ludzka ze musisz sie tak
        dowartosciowywac, przeciez kazdy widzi jak wygladasz. No chyba ze ta laska
        autentycznie jest niewidoma.
    • Gość: sułtan Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 18:27
      Dziewczyno, nie pij tyle to przestanie Ci sie byle kto podobać:P
      Słyszałam zupełnie serio że nie warto..oprzytomnij
    • Gość: Turbo Dymo Men Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 19:09
      Na imię ma andrzej i mieszka na podzamczu.
      • Gość: :P Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 19:37
        Piotr Pietrzyk. Rzeszów.
        • Gość: Olga Re: Barman z habibi IP: *.centertel.pl 11.03.10, 21:52
          Napisz na numer gg 3956790 moge podać Ci bliższe informace żadko
          jestem więc napisz co byś chciała wiedzieć w najbliższym czasie
          dostaniesz zwrotną informacje
          • Gość: kail&able Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.03.10, 22:51
            słuchaj on jest zwykłym nalewaczem piwa hahah kogo ty szukasz ?
            • Gość: Piwosz Re: Barman z habibi IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 21:47
              A nalewacz piwa to ktoś zły ?
    • Gość: kasia Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 00:06
      wiecznie napruty gej
    • Gość: ón Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 13:52
      Durne babole. Od razy wskoczyłybyście mu do wyra. Weźcie się za pokutę w Wielkim Poście!
      • Gość: Marcus Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 18:09
        Widać po tych opisach,że Wałbrzych to buractwo.
        • Gość: brzych Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.03.10, 23:03
          o ty łobuzie, co chcesz od nas? jesteśmy naprawdę fajni i wdechowi!
          • Gość: do natki Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.03.10, 11:31
            ty chcesz go przelecieć czy on ciebie ????
    • Gość: lolek Re: Barman z habibi IP: *.privacyfoundation.de 16.03.10, 17:17
      a ciezko takk ruszyc zadek do baru i zagadac do niego albo do barmanki ?
      • Gość: PrzeBydlak Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 20:14
        No wlasnie. Podejdz i mu powiedz prosto w oczy o co ci chodzi. Jak ma troche oleju w glowie to zrozumie.
    • Gość: barmanka z habibi Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:30
      Ma miętką parówę :D
    • Gość: pussylikjer Re: Barman z habibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:08
      Chyba już ci się odechcialo poznawać tego barmana po tych głupich
      wpisach, ale jeżeli nie, to to jest prawdopodobnie Yogi(Jogi), wpis
      o nim znajdziesz w archiwum, wpisz słowo komputer albo komputerowiec
      lub Yogi. Ktos go chwalił ze dobrze naprawia komputery i nawet podał
      nr telefonu ( mógł to byc sam Yogi w ramach samoreklamy).
      Komputerowiec z niego żaden, ale zawsze możesz zadzwonic i poprosic
      o naprawę.
      • Gość: janusz Re: Barman z habibi IP: *.chello.pl 18.03.10, 16:11
        jest gejem na sto procent widziano go jak sie całował w toalecie z kolesiem i
        byli trzezwi
        • Gość: Martynka25 Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 10:20
          Byłam wczoraj zobaczyć jak on i to jego Habibi wygląda.
          on? bez komentarza...żeby miłe to było albo chociaż ładne...
          Habibi? fajny lokal ale szkoda, że większość klientów to dzieci do 17 roku życia.
          • Gość: monia Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 12:41
            a gdzie to jest ?
            • Gość: zarabiacz Re: Barman z habibi IP: *.centertel.pl 22.03.10, 00:03
              nie daleko polo marketu na podzamczu palisadowa 19:D
              fajny lokal nawet
    • Gość: MaDzIa;*** Re: Barman z habibi IP: *.centertel.pl 28.03.10, 19:45
      Co to za lokal jest i gdzie?;**
      • Gość: dcvhc Re: Barman z habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.10, 05:53
        no qrwa pisza ci kretynko 3 razy gdzie to jest a ty sie dalej pytasz nastepna
        tepa idiotka nie potrafiaca czytac
    • Gość: kasia Re: Barman z habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.10, 13:49
      Barman z habbibi to pieprzony narcyz, pomijajac fakt że chyba lusterka w domu
      nie posiada... i sam o sobie pisze
      • Gość: ksionze Re: Barman z habibi IP: *.chello.pl 29.03.10, 14:05
        oj ludzie ludzie. Czemu go obrazacie? co on wam zrobił? czy on zalozył ten
        temat? NIE

tez go nie lubię ale w sumie trzeba miec troszke klasy i szacunku do drugiego
        człowieka
    • Gość: :* Re: Barman z habibi IP: *.ds5.univ.gda.pl 30.03.10, 15:26
      Palisadowa 19 :) PAMIĘTAJCIE
      • Gość: krzys Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 06:00
        jakie tam są ceny ?
        • Gość: gregory Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 11:31
          duzy ten lokal ? Ile osob wlezie ???
          • Gość: lol Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 12:47
            booooze. Czy tak ciezko naprawde samemu poszukac ?? ile odobm gdzie to jest, ile co kosztuje, jak tam jest ?? ludzie odrobine inwencji! i to w kazdym temacie ! potem sie dziwic ze w innych miastach maja nas za kretynow.... masz tu strone internetowa sam sobie sprawdz... www.habibi-club.pl

3 sekundy mi to w googlach zajelo.
            • Gość: do lol Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.10, 14:39
              to jakiś kur.wa cud żeby melina wałbrzyska jakakolwiek stronę miała
              szok!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 23:51
                lokal jest mały, drętwy i beznadziejny.Czerwono w nim jak w burdelu
                dosłownie. Ceny są dość wysokie, obsługa nie miła. Nie wiem kto
                wogóle otworzył takie coś:/ Kolejna żenada w Wałbrzychu. Osobiście
                polecam o wiele bardziej HORUSA!!!
                • Gość: Gość Re: Barman z habibi IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.10, 02:18
                  O już zaczyna się kolejne napuszczanie konkurencji. Jak zwykle.
                  Zaraz będzie to samo z mechanikiem a potem z jakimś fryzjerem czy
                  fotografem i tak w kółko.
    • Gość: :) Re: Barman z habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.10, 18:09
      jesli łysy to to chyba jest szef :) ma 20 pare lat chyba..
      wystarczy ze sie usmiechniesz do niego, pokazesz ze nie jestes lekliwa
      i dobrze bedziesz wygladac:)
      • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 23:03
        nie wiem kto to, ale ten łysy to zachowuje się conajmniej
        idiotycznie, jakby jakiś niewyżyty był. Zobaczy kawałek ciała u
        klientki i odrazu by ją... no ale cóż, nie ma co sie dziwić jak
        żadna go nie chce. Do wszystkich lasek sie uśmiecha zalotnie i myśli
        że wszystkie będą jego, żałosne.
    • Gość: hehe Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.10, 11:13
      Przykro mi, ale zajęty i mooocno zakochany:) Pozdrawiam
      • Gość: do hehe Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 12:46
        Ładnie to tak kłamać w żywe oczy :D?
        • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 20:12
          zajęty? ciekawe czym? chyba podrywaniem klientek w habibbi, buheheeh
          • Gość: marek Re: Barman z habibi IP: 94.76.254.* 18.04.10, 22:58
            a kiedy go mozna tam zobaczyc bo kiedy nie przyjde to go nie ma
    • Gość: natka Re: Barman z habibi IP: *.rev.rootvps.pl 20.04.10, 00:00
      To jak, pomoze ktos ?
      • Gość: aaa Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.04.10, 22:20

i co Ci się w nim podoba, wypadające włosy :D
        glaca mu się świeci jak psu jajca :D
        • Gość: @ Re: Barman z habibi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.10, 23:38
          nie dość że kaprawa gęba to chodzą słuchy, że kiepskawo wyposażony
          • Gość: Ola Re: Barman z habibi IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 15:02
            Sprawdzałeś ?
            • Gość: aja Re: Barman z habibi IP: 212.244.148.* 21.04.10, 20:05
              znam gorszych barmanów z gorszych lokali w wałbrzychu :) ten obleci
              Chociaz nazywanie "barmanem" zwyklego nalewacza piwa to wielka przesada
              :)
              Napuszą się potem takie byle-szczyle i lans po wałbrzyskiej wiosce:)
      • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 22:14
        Ty Natka co ty jakiś pasztet szczeciński jesteś że nie stać cie na
        lepszego kolesia tylko za takim ... się oglądasz... :D:D:D ale masz
        dylemat maleńka hahah
        • Gość: @ Re: Barman z habibi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.10, 22:31
          co prawda to prawda, koleś wyżej sr.a niż dupsko ma, znam i naprawde nie warto
          • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 13:15
            własnie! bardzo dobrze powiedziane:)ten facet uważa się za nie
            wiadomo kogo a tak naprawdę nic sobą nie reprezentuje.wielu ludzi go
            nie lubi
            • Gość: do natki Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.04.10, 17:28
              jezuu!!! podoba ci się podejdź do niego złap za ptaka przewróć i zerżnij na
              ladzie... jakiś problem?
              • Gość: Taaaa Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.04.10, 11:43
                Ludzie OGAR! Chyba wy wszyscy co piszecie te głupoty jakieś kompleksy
                macie! a Tobie NAtka zycze powodzenia i Autor;gunia podał ci prawdziwe
                dane;))

POwodzenia;)
                • Gość: Kasia17 Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 02:20
                  Tu na filmie mam jak chciał kupić chrupki za 30 groszy
                  w828.wrzuta.pl/film/5FqazU4aGb4/mov00227
                  • Gość: Natka Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 11:39
                    chyba macie racje... jemu tylko w głowie aby jakąś
                    przelecieć...palant z niego i tyle
                    • Gość: rety Re: Barman z habibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 15:57
                      co czlowiek to charakter
                    • Gość: Bom! Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.04.10, 16:07
                      Uuuuuuu ale widziałaś się z nim?;)
                      • Gość: Gość Re: Barman z habibi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 23:45
                        problem na skale światową, dno
                        • Gość: ...:::Marta:::... Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 16:13
                          Wczoraj wieczorem widziałam jak już z jakąś inną sie obściskiwał...szkoda
                          dziewczyny a tak w ( oblech z niego ).
                          • Gość: kris Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 18:22
                            Gość portalu: ...:::Marta:::... napisał(a):

> Wczoraj wieczorem widziałam jak już z jakąś inną sie obściskiwał...szkoda
                            > dziewczyny a tak w ( oblech z niego ).

nio i tia dziewczynka ma raptem 15 lat ;D
                            • Gość: :) Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:32
                              poczytałam trochę to forum i powiem wam że Wy wszyscy to normalni
                              nie jesteście ;). Gówno o wszystkim wiecie a gadacie bzdury!
                              Macie chyba zbyt nudne własne życie że wpieprzacie się w cudze!
                              to wszystko co jest tu napisane to same bzdury i kłamstwa!
                              osoba która napisała że Yogi spotyka się z 15-letnią dziewczyną to
                              idiota- nie wiesz nic to nie pierdol głupot!
                              zobaczcie wy wsyzscy lepiej na siebie i na to cy wy robicie.
                              • Gość: :) Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:35
                                a tak apropo osoby które piszę tu że habibi to speluna i tego typu
                                rzeczy, większość z nich tam pewnie przychodzi, a tu jedzie z góy na
                                dół lokal ;)

nie pozdrawiam :)
                                • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 15:34
                                  no to sie bardzo mylisz, bo byłam tam pare razy (więcej nie pujde) i
                                  śmiało mogę stwierdzić że to speluna. a co to jest yogi- ten barman
                                  niby tak? buhahahhaah yogi. a ty co go tak bronisz, zapłacił ci za
                                  to że mu dupy dałas?
                                  • Gość: ktos Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 21:09
                                    Najpierw idź do szkoły a potem jak skończysz to możesz po barach i pubach
                                    chodzić - naucz się najpierw poprawnie pisać po polsku!!!
                                  • Gość: do ani Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 21:17
                                    może nie oceniaj innych swoją miarą! weź się za naukę - przyda Ci się! a jak Ci
                                    się nie podoba w tym barze to nie chodź tam!
                                    • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 21:52
                                      ojoj śmierdzi mi tu polszczyzną haha. a co to ja w szkole jestem, że
                                      mam pisać bezbłędnie? szkołe to już dawno skończyłam.
                                      chyba sie z chujem na łby pozamieniałaś/eś. Ty i cały ten twój YOGI
                                      to sie kurwa nadajecie, ale do odstrzału chyba. pewnie tak samo jak
                                      on masz ryj jak pasztet szczeciński, ale swój swojego broni:D
                                      ciekawe czemu 90% postów jest od ludzi którzy myślą o nim podobnie
                                      jak ja?!bo on i ten bar to jest do chuja nie podobny, jak burdel
                                      wygląda. tyle na ten temat;]
                                      • Gość: do ani Re: Barman z habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 08:27
                                        To ze jesteś tu niby anonimowa nie pozwala Ci ubliżać innym! Szkoda słów!!!
                                        • Gość: flacjan Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 08:32
                                          ciekawe po co i kto kreci ten temat. Czyżby habiba ma male obroty ?
                                          • Gość: wesoly romek Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 10:32
                                            ja mysle raczej ze konkurencja
                                            pamietam jak z moja firma bylo podobnie. ludzie nie macie czym zyc ??
                                            • Gość: do tępej ani. Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 11:23
                                              Aniu masz chyba coś nie tak poukładane w główce, juz po szkole
                                              jesteś ? haha, a widzisz jakie to zadziwiające że taka duża
                                              dziewczynka a pisze takie bzdury tutaj , widac że ta szkoła Cię
                                              gówno nauczyła ;) Jestem ciekawa jaki ty "MASZ RYJ" ze obrażasz
                                              innych, choziaz chyba nie chcę wiedzieć.. nie chcę ryzykować
                                              odruchem wymiotnym ;)

Pozdrawiam tępą Anię :)
                                              • Gość: do tępej ani. Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 11:31
                                                aha zapomniałam dodać nikogo nie bronię Aniu ;)
                                                piszę co myślę, bo widzisz niektórzy potrafią myśleć
                                                a wnioskując po Twoich idiotycznych wypowiedziach typu " zapłacił Ci
                                                żebys dała mu dupy" wychodzi że jesteś zwykła wieśniarą , typowe
                                                teksty typowych dupodajek ;)
                                                • Gość: ania Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:02
                                                  dupodajką to jesteś Ty, widzisz jaki ten świat mały, nie
                                                  spodziewałam się tylko, że taka głupia i pusta jesteś. ja w
                                                  przeciwieństwie do Ciebie piszę co myślę, a co myślę to jest prawdą.
                                                  dla mnie jesteś głupią idiotką, a dlaczego, to zostawie dla siebie.
                                                  i tyle na ten temat
                                                  nara
                                                  • Gość: do tępej ani. Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 17:25
                                                    Tępa i pusta? hahaha kochana to nie mnie zjechali wszyscy że pisać
                                                    nie potrafię ;) Tylko Ciebie tępa Aniu.
                                                    Ja jestem dupodajką? hahaha Tak to rzeczywiście dobrze mnie znasz
                                                    HAHAHA ;]

" nara "
                                                  • Gość: do głupiej dziwki Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 17:21
                                                    no co Ty nie powiesz, ciekawe kto mnie zjechał, chyba jakaś głupia
                                                    dziwka którą jesteś Ty!!!
                                                  • Gość: do tępej ani. Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 17:37

Aniu weź słownik w ręce i sprawdź definicję dziwki ;) !
                                                    taka jesteś kurwa mądra na forum ?hahaha a w pysk nic nie powiesz ;)
                                                    szkoda mi takich ludzi jak Ty! :) no cóz ale są ludzie i taborety z
                                                    którymi nie warto konwersować.
                                                    kiedys ktoś mądry powiedział " Nie rozmawia się z idiotą bo zniży
                                                    Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem "

żegnam ;]
                                                  • Gość: do głupiej dziwki Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 21:10
                                                    wiesz co z chęcią bym sie z Tobą spotkała na żywo i pogadała troszke
                                                    inaczej cwaniaro. ciekawa jestem ile Ty masz lat wogóle 16, 17, 18?
                                                    że taka głupia jesteś...
                                                    ''są ludzie i taborety''- mogłabyś coś nowego wymyśleć a nie jakieś
                                                    stare tekściki mi piszesz.
                                                    a mi jest żal Ciebie, osoby która jest zbyt głupia i brzydka aby
                                                    została zauważona przez normalnego chłopaka.
                                                    żegnam ''koleżanke''
                                                  • Gość: Pojazd Re: Barman z habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.10, 07:42
                                                    Tępa szczała z ciebie dziewczynko ; P Kurwa x D Wiekszej szmaty
                                                    internetowej nie widziałam ; P Laska zamknij ryj bo ktoś ci go
                                                    rozjebie !. Tyle masz do powiedzienia na forum , ciekawa jestem
                                                    ilena żywo byś powiedziała ! . Wiesz co się mówi "tępa aniu" ? Że
                                                    kurwa kto cwany w mordzie w necie ten pizda w świecie !
                                                  • Gość: pojazd hahaha Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 08:27
                                                    ja pierdole jakie wy cwaniary jesteście, nic tyko sie śmiać. co
                                                    głupia dziwka znalazła sobie nowego adwokata?
                                                    ale sobie przysłowie znalazłaś, chyba na wsi mieszkasz bo jakieś
                                                    wieśniackie ono jest.
                                                    żal mi was dziewuszki ;]
                                                  • Gość: do tępej ani. Re: Barman z habibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.10, 07:42
                                                    spotkam się z Toba z miłą chęcią! ;)
                                                    cwaniakujesz tutaj Ty a ie Ja. Tak apropo zauważyłam że chyba nasze
                                                    rady w stosunku co do Twojej polszczyzny na coś się przydały .haha
                                                    lepiej późno niż wcale.
                                                    "16,17,18"? hahaha żebyś się kurwa nie zdziwiła gówniaro.

" pogadamy inaczej "?hahaah - chyba kpisz dziewczynko, co chcesz
                                                    mieć darmową operacje twarzy? ( skoro tak jeździsz po innych , to
                                                    pewnie przyda się ona TOBIE) ;)

na dowidzenia : spierdalaj! ;]
                                                  • Gość: do głupiej dziwki Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 08:30
                                                    Taa spotkasz sie ze mną, chyba prędzej sie osrasz niż spotkasz.
                                                    co do polszczyzny to Ty lepiej popatrz na swoje błędy a potem kogoś
                                                    zacznij uczyć.
                                                    a co ile masz lat, 30? hahaha
                                                    darmowa operacja twarzy mówisz? Ty pewnie taką nie jedną miałaś
                                                    dlatego teraz masz taki krzywy ryj i wyszczekaną morde.biedactwo:*
                                                    papa:*
                                                  • Gość: Miastowy Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 08:41
                                                    w tym temacie piszą tempaki z podzamcza :P
                                                  • Gość: x Re: Barman z habibi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.05.10, 09:51
                                                    Gratuluję paniom tak "głębokiej" dyskusji...Brak słów.
                                                  • Gość: @ Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 17:00
                                                    No noo noooo.. widzę, że nie muszę wyjeżdżać z miasta, żeby poczuć się jak na wiejskim podwórku. Zaczęło się niewinnie a skończy na okładaniu sztachetami przez tlenione łby w białych kozaczkach rodem z K10..

Zróbcie coś dobrego dla forum i zorganizujcie walki w kisielu, napewno faceci się ucieszą i może te idiotyczne dreso wstawki się skończą.
                                                  • Gość: "do tępej ani " Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 19:26
                                                    Tak popieram was ;)
                                                    sama nie wiem po co konwersuje z idiotką ;)
                                                    i choć mam ochotę napisac jeszcze kilka słów na ten tepat
                                                    powstrzymam się. Tak więc bez zbędnych komentarzy żegnam " anię "
                                                    haha ;)
                                                  • Gość: gość Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 20:58
                                                    żegnasz bo wymiękasz
                                                  • Gość: gosc Re: Barman z habibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:21
                                                    jest się czego bać, rzeczywiście

hehehehe ;];];]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka