Gość: mis IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.10, 20:26 czy ktos wie co stalo sie kolo kina o 21-00.widzialem motocykliste i jakis chlopaczek lezacy na drodze.nie wygladal najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaa Re: wypadek IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.10, 20:30 co, gdzie i kiedy?:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euler Re: wypadek IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.10, 10:23 tez byś wyglądał nie najlepiej droga za wygodna nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: wypadek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 12:30 na te drogi to tylko enduro lub cross z motocykli może być. Jak widzę jak jakiś przypierd...a na sportowym na tych drogach to gratuluję mu wyobraźni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.10, 17:22 a skąd wiesz, że mu nie wyleciał zza barierki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: wypadek IP: 109.243.229.* 24.03.10, 21:38 nie wiem-nie widziałem. tak ogólnie pisze jak zapier. sportowymi a dziury, że koło można urwać. Powinni uważać dla własnego bezpieczeństwa. Moze mu wyleciał dlatego niech uważa bardziej jak zapier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.10, 16:10 Widziałam ten wypadek z kilku metrów. Młody koleś na ścigaczu ruszył ze świateł i w tym momencie na czerwonym świetle na jezdnię wyskoczył facet. Prawdopodobnie biegł na autobus, który stał na przystanku po drugiej stronie. Motocyklista próbował jeszcze odbić w lewo, ale facet biegł zbyt szybko. Motocykl i jego kierowca wylądowali kilkanaście metrów dalej, a potrącony leżał na środku pasa. Miał na głowie kaptur, więc trudno stwierdzić jego wiek. z tego, co wiem, po 30 minutach karetki nadal nie było. Ciekawa jestem, czy potrącony przeżył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.03.10, 16:56 22.03.2010roku 35-letni nietrzeźwy mężczyzna nie zachowując ostrożności, wszedł na jezdnię na oznakowanym przejściu dla pieszych podczas emisji czerwonego światła na sygnalizatorze. Wszedł bezpośrednio pod nadjeżdżający motocykl kierowany przez 27-letniego mężczyznę. W wyniku potrącenia pieszy w stanie nieprzytomnym został przewieziony do szpitala. Kierujący trzeźwy. Od pieszego pobrano krew do badań na zawartość alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: wypadek IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 25.03.10, 17:34 Zakapturzone gówniarze i degeneraty, wyłażą na ulice z łbem opuszczonym nawet na chwilę nie patrząc w jakąkolwiek stronę jak tylko przed siebie. Zlewają co się dzieje na drodze bo kierowca MUSI się zatrzymać. Pan i władca idzie.. ma pierwszeństwo... Kiedyś nie zdążę się zatrzymać... Kierowca tez jest tylko człowiekiem. Bezstresowe wychowanie - bezstresowa smierć. Odpowiedz Link Zgłoś