Gość: tom IP: 62.233.184.* 05.05.10, 09:59 jak i gdzie leczyć , najlepsi specjalisci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: $ Re: rak jelita grubego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.10, 11:52 w wchu nie, chyba ze na cmentarz ci sie spieszy, moze wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem wałbrzyskie centrum onkologii na gorniczym IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 11:58 jest nowo otwarty odzial onkologii w wałbrzyskim szpitalu na piaskowej górze jest to odział taki jak we wrocłwiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do toma Re: wałbrzyskie centrum onkologii na gorniczym IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.10, 11:59 zacznij pisać testament i to teraz bo nie zdążysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corka Re: wałbrzyskie centrum onkologii na gorniczym IP: *.centertel.pl 05.05.10, 12:04 Nasz wałbrzyski oddział nigdy nie dorówna DCO we Wrocławiu! Z jednego prostego powodu! Wrocławscy lekarze przyjeżdzaja uczyc naszych, zarowno na onkologii, jak i na chemioterapii! I pewnie sporo czasu musi minac zanim osiagna chociaz podobny poziom. Wiec dajcie sobie szanse na zycie- i nie leczcie sie tutaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corka Re: rak jelita grubego IP: *.centertel.pl 05.05.10, 12:01 Witam! Leczenie tylko i wylacznie we Wroclawiu, Dolnoslaskie Centrum Onkologii, u doktora Marka Bębenka. Jest wysmienitym lekarzem i specjalizuje sie wlasnie w raku jelita grubego!! Przyjmuje prywatnie we Wroclawiu w Onkomedzie.www.onkomed.pl/ Proponuje z czystym sumieniem! Moja mama od 3 lat walczy z ta choroba, w Wabrzychu, a dokladnie doktor Maciag nie dawal jej wiekszych szans na przezycie pol roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: rak jelita grubego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 16:37 potwierdzam. Też mogę ze spokojem polecić tę osobę. Tylko szybka decyzja, z tą chorobą nie ma żartów (jak z każdą inną zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
goga2225 Re: rak jelita grubego 05.05.10, 19:36 Witaj,jeśli chcesz zyc lecz sie tylko we Wrocławiu.Znałam osobe,która leczyli wałbrzyscy lekarze na nowotwór jelita grubego.Jak juz nie wiedzieli jak sie zając tym schorzeniem,co podac,co bedzie dalej ,wtedy wysłali do Wrocławia.We Wrocławiu pomogli i to bardzo,była i chemia i cudowni lekarze i cały personel.Osoba ta zmarła bo przegapiono tyle rzeczy leczac w Wałbrzychu.I pamietaj walcz z ta chorobą ze wszystkich sił,nawet jeślibys miał zapłacic cięzkie pieniadze za leczenie.Bo zycie jest tylko jedno.Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: rak jelita grubego IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 05.05.10, 20:41 Życzę powodzenia,ja jestem 3-lata po Wrocławiu, żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja rak jelita grubego IP: 62.233.184.* 06.05.10, 12:45 a jak wyglada operacja i z czym to sie wiąże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: rak jelita grubego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 13:03 ot tego som fora o chorobach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help Re: rak jelita grubego IP: *.18.111.lan.e-wab.pl 07.05.10, 18:42 To co tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: rak jelita grubego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.05.10, 07:22 Centrum Onkologii w Gliwicach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: rak jelita grubego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 20:11 Wrocław Hirszfelda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: rak jelita grubego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.05.10, 20:31 podstawą wyleczenia jest dieta jarska inaczej krótki żywot Odpowiedz Link Zgłoś