Gość: ... IP: *.chello.pl 31.05.10, 11:42 www.youtube.com/watch?v=EbF8OhBVnlY&feature=player_embedded co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: riese101 Re: Sabaton - Uprising IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:47 swietna kapela,ich hit 40;1 powoduje ze normalnie kapie mi z oczu.Generalnie jest to chyba jedyny znany mi zepół który przez swoją muzyke uczy oczywiscie dosc pobierznie historii.Wstyd troche ze nasze rodzime kapele nie uczyniły tego pierwsze.Tak czy owak VIVA SABATON!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: Sabaton - Uprising 31.05.10, 13:16 Ortografię też poznałeś "pobierznie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sabaton - Uprising IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:10 BYKA KAŻDY MOŻE WSTAWIC,JESLI JESTES TAKI PROFESOR MIODEK TO NAPISZ COS NA TEMAT,A NIE CZEPIAC SIĘ BYLE CZEGO.MYSLE ZE SABATON TO DLA CIEBIE TYLE SAMO CO BATON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: Sabaton - Uprising 31.05.10, 16:48 Gramatykę języka polskiego również przyswoiłeś "pobierznie" "Poprawne używanie języka to wyraz szacunku dla odbiorcy" J.Bralczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Sabaton - Uprising IP: *.chello.pl 31.05.10, 22:48 Dobra już się nie czepiajmy tej ortografii... Sabaton to (nie) typowy zespół tworzący muzykę o zagadnieniu militarno - historycznym pod komercję. Śpiewają o Niemcach, aliantach i Polkach walczących na frontach II WŚ... Jednak jestem w stanie ich zrozumieć, gdyż z polskiego rynku mocno jak na razie osadzonego jeszcze w kulturze HH i Techno to by się nie utrzymali... A utwory robią świetne. Bardzo dobra, krótka lekcja historii w nowoczesnym wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: Sabaton - Uprising 01.06.10, 12:09 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7959957,Sabaton_o_Powstaniu__pierwsze_fragmenty_wideoklipu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Sabaton - Uprising IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.10, 23:05 Uprising Sabatonu jest OK, ale polecam również Aces in Exile, między innymi o Dywizjonie 303, na YouTube jest już kilka wersji teledysków do tego kawałka Odpowiedz Link Zgłoś