Dodaj do ulubionych

Sabaton - Uprising

IP: *.chello.pl 31.05.10, 11:42
www.youtube.com/watch?v=EbF8OhBVnlY&feature=player_embedded
co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: riese101 Re: Sabaton - Uprising IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 12:47
      swietna kapela,ich hit 40;1 powoduje ze normalnie kapie mi z oczu.Generalnie
      jest to chyba jedyny znany mi zepół który przez swoją muzyke uczy oczywiscie
      dosc pobierznie historii.Wstyd troche ze nasze rodzime kapele nie uczyniły tego
      pierwsze.Tak czy owak VIVA SABATON!!!!!!!!
      • zaslawek Re: Sabaton - Uprising 31.05.10, 13:16
        Ortografię też poznałeś "pobierznie".
        • Gość: gosc Re: Sabaton - Uprising IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:10
          BYKA KAŻDY MOŻE WSTAWIC,JESLI JESTES TAKI PROFESOR MIODEK TO NAPISZ COS NA
          TEMAT,A NIE CZEPIAC SIĘ BYLE CZEGO.MYSLE ZE SABATON TO DLA CIEBIE TYLE SAMO CO
          BATON!!!
        • zaslawek Re: Sabaton - Uprising 31.05.10, 16:48
          Gramatykę języka polskiego również przyswoiłeś "pobierznie"

"Poprawne używanie języka to wyraz szacunku dla odbiorcy" J.Bralczyk
          • Gość: ... Re: Sabaton - Uprising IP: *.chello.pl 31.05.10, 22:48
            Dobra już się nie czepiajmy tej ortografii... Sabaton to (nie) typowy zespół tworzący muzykę o zagadnieniu militarno - historycznym pod komercję. Śpiewają o Niemcach, aliantach i Polkach walczących na frontach II WŚ... Jednak jestem w stanie ich zrozumieć, gdyż z polskiego rynku mocno jak na razie osadzonego jeszcze w kulturze HH i Techno to by się nie utrzymali...

A utwory robią świetne. Bardzo dobra, krótka lekcja historii w nowoczesnym wykonaniu.
            • zaslawek Re: Sabaton - Uprising 01.06.10, 12:09
              warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7959957,Sabaton_o_Powstaniu__pierwsze_fragmenty_wideoklipu.html
              • Gość: Jacek Re: Sabaton - Uprising IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.10, 23:05
                Uprising Sabatonu jest OK, ale polecam również Aces in Exile, między innymi o
                Dywizjonie 303, na YouTube jest już kilka wersji teledysków do tego kawałka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka