Gość: Góra IP: *.opera-mini.net 04.07.10, 12:06 Czy ktoś widział dziś wolontariuszy WOŚP np.na Piaskowej,Podzamczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: WOŚP w Wałbrzychu IP: *.dialog.net.pl 04.07.10, 12:51 Przed realem są, także pod kauflandem stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góra Re: WOŚP w Wałbrzychu IP: *.opera-mini.net 04.07.10, 13:04 Dzięki już wrzuciłem w realu idę pod/do kauflandu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: WOŚP w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 13:44 to zly termin na orkiestre , owsiak strzelil sobie w stope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góra Re: WOŚP w Wałbrzychu IP: *.opera-mini.net 04.07.10, 14:06 Zły termin to możesz mieć na poród,bo święta wakacje natłok w pracy wyobraź sobie zbiórki nad morzem,jeziorami itp początek kanikuły kasę mają nawet dzieci na koloniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: WOŚP w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 16:28 Gość portalu: Góra napisał(a): > Zły termin to możesz mieć na poród,bo święta wakacje natłok w pracy wyobraź sob > ie zbiórki nad morzem,jeziorami itp początek kanikuły kasę mają nawet dzieci na > koloniach. łykasz jak pelikan caly ten PiaR , cel zbozny , ale w dniu ciszy wyborczej nie robi sie takich numerow , tymbardziej ze jego poglady polityczne sa znane , a taka ich manifestacja (zaslaniajac sie orkiestrą ) spowodowala ze nie dam mu juz ani zlotowki najgorsze jest to , ze jedynie orkiestra jakos zcalała te nasze spoleczenstwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23242342243 Re: WOŚP w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.07.10, 14:56 pod kauflandem nie stali lecz w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srodmiescie Re: WOŚP w Wałbrzychu srodmiescie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.10, 15:21 ja dzis nie widzialem nikogo z wolontariuszy w srod miesciu ale zaraz ide moze beda chociaz my tym ludzom pomozemy jak rzad nie daje rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WOŚP w Wałbrzychu srodmiescie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.07.10, 21:24 Wolontariuszki stały też pod PSP 37 na Piaskowej Górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: WOŚP w Wałbrzychu srodmiescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 22:43 W Smródmieściu nie było wolntariuszy a mam do nich sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś