Gość: madzia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 11:41 dlaczego zdradzacie? dlaczego ciągle gdzieś flirtujecie?? czy juz nie ma prawdziwych facetów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wałbrzyszanin Re: zdrada.. IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 06.07.10, 11:44 Zdefiniuj słowo "prawdziwy facet" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: zdrada.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 11:51 chodzi mi o takiego prawdziwego faceta dla swojej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarbikot Re: zdrada.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 07:30 mamy za sobą najwieksze głupoty zycia, ale sie kochamy i bedziemy na zawsze razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zdrada.. IP: 178.235.49.* 06.07.10, 11:48 To samo tyczy się was, kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 27 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 11:52 Są tylko są otyli a wy kobiety na takich nie patrzycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: zdrada.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.10, 11:58 facet nie ma byc piekny, lecz mądry, kochajacy i wierny.. nic nam wiecej wtedy nie potrzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zdrada.. IP: 87.105.201.* 06.07.10, 12:19 zgadzam się facet przede wszystkim musi być wierny a nie skakać w bok :) a wygląd to już nie jest taki ważny podstawą też jest zrozumienie się wzajemnie i charakter :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 12:25 To samo tyczy się Was, drogie Panie :), ja zostałem zdradzony 2 razy przez 5 lat związku... wiec nie piszcie, że tylko faceci zdradzają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---- Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 12:25 facet zdradza bo kobieta juz nie dba tak o niego, ciagle ma fochy, czepia sie, wiec szuka szczescia gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zdrada.. IP: 87.105.201.* 06.07.10, 12:31 jesli to jest wytłumaczenie dlaczego faceci zdradzają to gratulacje, czyli jest jak zawsze kobieta ma skakać na około swojego faceta a on i tak będzie robił co chciał ja nigdy nie zdradziłam pomimo że sama tego doświadczyłam od strony faceta i jakie było tłumaczenie że mnie kocha to było nie chcący - nic nie dzieje się nie chcący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzykacz Re: zdrada.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 12:43 każdy chciałby mieć porządną żonę i pobzykać coś na lewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubber Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 12:34 Związek dwóch osób jest po prostu niezgodny z naturą.Jego nakaz to skutki wielowiekowej chrzescijańskiej indoktrynacji.Stąd się właśnie biorą różne nerwice i frustracje i tzw "zdrady" i cały ten zafajdany fałsz tyczący wierności małżeńskiej.Ja potrafię kochać/równierz emocjonalnie/ 3 kobiety, miłosći w przeciwieństwie do spermy nie musi zabraknąć.Czy kobieta mająca kilkoro dzieci kocha tylko jedno z nich? Tak samo jest z relacjami osób dorosłych, potrzebna jest tylko uczcowość aby o tym rozmawiać. Zresztą jest przysłowie: Przy jednej dziurze to i kot by zdechł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 13:05 zgadzam się, że człowiek nie jest stwożony do monogamii, później w małżeństwach są zdrady , frustracje kłutnie, rutyna a wszystko przez jedną przysięge , ludzie się ze sobą meczą nie potrafiią odejść,stwarzają sami sobie chore sytuacje aczkolwiek można się kochac i szanowac z jedną osobą ale to muszą być osoby ktore w swoim życiu wiele doświadczyły.w miare możliwosci trzeba cieszyc sie życiem. A co do zdrady to zarówno kobiety i meżczyźni to robią.... zwykle jak nadaża sie ku temu okazja albo jesli jedna ze stron jest mniej szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
30bzy30 Milość jest monogamiczna :) 10.07.10, 16:31 Gość portalu: ..... napisał(a): > zgadzam się, że człowiek nie jest stwożony do monogamii, później w małżeństwach > są zdrady , frustracje kłutnie, rutyna a wszystko przez jedną przysięge , ludzi > e > się ze sobą meczą nie potrafiią odejść,stwarzają sami sobie chore sytuacje > aczkolwiek można się kochac i szanowac z jedną osobą ale to muszą być osoby > ktore w swoim życiu wiele doświadczyły.w miare możliwosci trzeba cieszyc sie > życiem. A co do zdrady to zarówno kobiety i meżczyźni to robią.... zwykle jak > nadaża sie ku temu okazja albo jesli jedna ze stron jest mniej szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ng Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 12:50 to proste: człowiek nie jest zwierzęciem monogamicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on27 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 12:56 to ja zostawiam swój meil drogie Panie, minimaxi000@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 14:12 łajdactwo zawsze znajdzie na wszystko wytłumaczenie, aby mieć do czynienia z porządnymi ludźmi trzeba być samemu porządnym, zgodnie ze złotą regułą życia ludzie łączą się o podobnych charakterach a nie na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: zdrada.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 14:36 1000% racji!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
30bzy30 Re: zdrada.. 10.07.10, 16:40 Bo człowiek nie jest zwierzeciem ,jezeli ma się zachowywać jak zwierze to niech zostanie w tym stadium ewolucji.Niech sie nie nazywa człowiekiem.jestem po 25 latach małżeństwa ,po zdradzie wiem ,że mlodsze ładniejsze ale nie na fiucie kończy się swiat.Ciekawe czy kochanka widzac jak się zachowuje wobec swojej rodziny nadal by widziała meżczyzne kims takim czy po prostu kalkuluje . Odpowiedz Link Zgłoś
30bzy30 Re: zdrada.. 10.07.10, 17:03 Kobieto ile masz lat ,że tak oceniasz.jak mnie ocenisz bo ja sie boję ocenic ludzi.Wiesz ,zawsze kochałam meża ,rodzinę to cel wżyciu tylko to się liczy zapamietaj -i się nie łudż .Poswieciłam dla niego mlodość urodę szczeście .Tak musi być aby przetrwć jako ludzie ,nie zwierzęta. Nie bylam szczęśliwa ,może chwilami-jak widziałam wnuki ich radość.Mój pusty mąż zabawiał się na prawo i lewo z młodszymi jak nastolatek-obowiązki pozostawiając dzieciom i żonie .Jak te kobiety mogły zyć z tym ,że zamiast chleba dbał o zachcianki łatwych kobiet.Ja też byłam mloda,piekna,może głupia ale nie pusta jak ten PRPL-pustak .Nie powtarzaj tych głupot pomysl o tym co mówisz, piszesz .Są ludzie którzy cierpią przez czyjeś nieopanowane zachcianki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 14:27 Po prostu tak zaznaczamy swoje terytorium. Tu kropelka, tam kropelka - jest gut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czat wejdz na czat wp.pl to zobaczysz IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 14:30 wejdz na czat wp.pl czat.wp.pl/i,22983,chat.html zobaczycie co sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 81 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 14:35 A ja lubię seks, a moja luba tylko raz w tygodniu, to musze się w pracy integrować :) Nie mam z tym problemu bo jestem dosyć przystojny, a moje koleżanki to głównie mężatki, więc łatwo je uwieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: zdrada.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 14:42 jesteś dnem, psim gównem a nie człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 81 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 14:45 błysk intelektu - rzyg emocjonalny, bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 14:43 w końcu mężowie cię namierzą i ukręcą główkę, luba znajdzie sobie innego a ty wylecisz na bruk i taka będzie kara dla cwaniaczków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 81 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 14:51 Pewnie tak, ale wspomnienia przy kominku bezcenne - w przeciwieństwie do waszego poukładanego (nomen-omen) życia. Swoją drogą mężatki są bezcenne, bo potrafią milczeć i wiedzą co w trawie piszczy. W przeciwieństwie do kaszalotów, które trzeba zapraszać na lody, do kina i fundować tą całą zbędną otoczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 15:02 po kobietach bardzo łatwo poznać zmiany w ich postępowaniu, przez co można wszystkiego się domyśleć, wykrycie zdrady przez męża jest prostą sprawą poza jednym przypadkiem,że jest wiecznie pijany i nic do niego nie dociera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 15:05 ale jak w końcu wytrzeźwieje to się ubezpiecz za najwyższą stawkę bo jak cię zabraknie to rodzina będzie potrzebowała kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 81 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 15:11 pracodawca mnie wysoko ubezpiecza, więc w razie czego moja żona i dzieci mogą spać spokojnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 81 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 15:09 być może, choć jak dotąd wpadki nie miałem. Powiem Ci, że większym problemem jest to, że kobiety szybko się angażują emocjonalnie (zakochują się) i trzeba je często zmieniać żeby uniknąć komplikacji w takim układzie towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.07.10, 15:30 porzucone kobiety mogą się zamienić w rządne krwi mścicielki,sam miałem do czynienia z mężatkami ,które bardzo chciały przekroczyć granice zwykłej znajomości ale nie dopuszczałem do tego, bo bo są to sytuacje niewłaściwe to rodzaj przestępstwa i nie ma na to przyzwolenia ani z punktu ludzkiego i moralnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 81 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 15:36 miło mi podyskutować z praktykiem :) Myślę jednak, że trochę przesadzasz. Problem zdrady jest stary jak świat. Był przed nami, będzie po nas. Są jego kontynuatorzy, są i przeciwnicy. Oceny moralne pozostaną w nas, a dopóki zdrowie pozwala, to "lepiej żałować tego co się zrobiło, niż tego, czego nie zrobiliśmy" - jak to klasycy mawiali. W istocie jest to balansowanie na linie, ale w tym cały smaczek i pikanteria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 16:40 Nie ma wiernych facetów o ile są mężczyznami. Jasne że nie z byle kim ale gdy kobieta spodoba się mężczyżnie i są warunki to nic nie przeszkodzi w tym żeby spróbować...tej innej.Tak postąpi każdy prawdziwy mężczyzna i nie ma dyskusji tak własnie tak.Nie ma wiernych mężów są co najwyżej impotenci albo dopilnowani. Tak nas stworzyła matka natura i nic i nikt tego nie zmieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 16:54 Jak życie seksualne w związku jest ciekawe i cały czas się w nim coś dzieje to nie ma miejsca na zdrady. Mój mąż jakiś czas temu powiedział, że marzy mu się seks z inną kobietą. Nie byłam zła, bo niby za co. Za to, że był ze mną szczery? Po rozmowach zdecydowaliśmy się na trójkącik. Było super. Polecam każdemu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Zobaczcie kobiety, jakie jesteście w większości! IP: 178.235.49.* 06.07.10, 18:23 demotywatory.pl/1855750/Wreszcie-zagadujesz-do-niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zobaczcie kobiety, jakie jesteście w większoś IP: 178.56.13.* 06.07.10, 18:34 Ta...a potem bedzie mu sie marzyl czworokat, pieciokat, sex grupowy, sex ze zwierzetami, a ty szara myszka na wszystko sie zgodzisz, bo to przeciez Twoj najdrozszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 19:26 Założe sie, że Ty tez kiedyś zdradzisz jak jeszcze nie zdradziłas na 100% kiedys to nastąpi....:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój upiór Re: zdrada.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.07.10, 19:42 jebani katolicy to wy ku... macie najgłębiej w dupie najwyższe wartości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 19:59 Easy, free love and peace!Make love not war! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser po 30-tce Re: zdrada.. IP: 178.56.37.* 06.07.10, 23:30 A ja popieram wypowiedź "81". Wiecie kobitki czemu Was zdradzamy? Bo jesteście w łóżku sztywne jak drewniane kłody. My faceci, lubimy eksperymentować w trakcie łóżkowych igraszek. Czy którakolwiek z Was zdecydowałaby się na odrobinę perwersji w łóżku, w postaci wiązania, zakładania przepaski na oczy i delikatnej dominacji? Tego nie dostajemy w stałym związku. Sex w stałym związku z czasem staje się u Was monotonny. A z kochanką to już zupełnie inna bajka. Można spróbować wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 23:35 ja ejstem kobietą i jestem w stanie zgodzic sie z toba ze czesto sex w stałych związkach jest monotonny to jest dla mine masakryczne ponieważ aby utrzymac związek trzeba próbowac nowych rzeczy. ja wypowiadam się za siebie, nie jestem osobą ktora robi to z byle kim tylko jak juz jestem w związku i uwielbiam eksperymentwac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 00:30 Pierdolicie fafarafy ze nie ma wiernych facetów... ja byłem w 2 związkach 1,5 roku i 7 lat i nie zdradziłem swojej dziewczyny, nie daltego ze jestem pedałem czy brzydki (jak zaraz ktoś napisze), tylko dlatego ze dziewczyna zawsze była i będzie dla mnie najważniejsza... jak można kogoś kochać i się zeszmacić z jakąś inną? ja tego nie rozumiem... zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn są normalne osoby.. pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariuch Re: zdrada.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 13:48 Kiedys dojrzejesz do tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu Re: zdrada.. IP: *.chello.pl 07.07.10, 00:30 Nie ma. Prawdziwi faceci dawno zawarli śluby małżeństwa i się tego trzymają. Zostali sami puści i napakowani lovelasi i puszczalskie kur.wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.07.10, 00:52 Zdradzamy z tego samego powodu co Wy drogie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zdrada.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.10, 06:40 Zdradę to jeszcze jakoś da się przecierpieć, ale cudzego bachora który zostałby spłodzony na pewno bym nie wychowywał, jak ktoś chce się pieprzyć na boku to niech chociaż się jakoś zabezpieczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 07:17 zdrada jako tako nie istnieje , bo dzialanie czlowieka w tej kwesti jest zgodne z jego natura , spoleczne pojecie slowa ''zdrada '' wystepuje wtedy, jak partner daje sie zlapac :-) ( róbta wszystko z glową drodzy panowie i panie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: zdrada.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.10, 12:35 Mężczyźni to cholerni egoiści. W domu każdy chce mieć porządną żonę, taką do pochwalenia się przed kumplami ale sami na prawo i lewy bzykają. Czy zastanawiają się w ogóle jak krzywdzą żonę? Jakie ona przechodzi upokorzenie gdy się dowiaduje? Ile bólu nie do wytrzymania trzeba znieść? Jak świat się wali , że człowiek nie ma siły oddychać? Gówno prawda, że monotonia w seksie jest tylko powodem zdrady, to męskie ego, jaki to jestem atrakcyjny ile lasek zaliczę... buraki ….. . Facet z klasą to ten który potrafi rządzić fiutem a nie fiut nim i byle gdzie nie wsadza i ma szacunek do samego siebie. Reszta to wyrób facetopodobny bleee. I mam gdzieś wasze prostacie komentarze do mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zdrada.. IP: 87.105.201.* 07.07.10, 12:39 świetnie to napisałaś w 100% popieram!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 27 Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 12:46 Bardzo dobrze ujęte słowa, zgadzam się , tacy faceci jak ja są wkładani razem do szuflady z tymi wyrobami facetopodobnymi. Poźniej wszystkie kobiety myślą że wszyscy tacy jesteśmy. Uwierzcie mi że sa też normalni faceci tacy jak ja wierzacy w miłość do grobowej deski i nie rozglądaja sie nhwalić się przea prawo i lewo żeby tylko coś zaliczyć i przed kolegami . Pozdrawiam wszystkie normalne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 12:56 tak ci się wydaje. Twoi "faceci z klasą" mają ją dopóty, dopóki nie trafią na laskę z którą pójdą na lewiznę. To tylko kwestia czasu, okazji i możliwości. W przeciwnym wypadku to albo pedały, albo impotenci, albo tzw. miękkie pantofelki he, he. Gorsze są kobiety które dają. W ogóle nie przeszkadza im, że facet jest żonaty, ma dom i rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zdrada.. IP: *.centertel.pl 07.07.10, 13:44 Nigdy nie jest tak, ze wina lezy tylko po jednej stronie. I faceci i kobiety zdradzaja, tylko Ci pierwsi udaja wielkich zdobywcow, chwalacych sie na lewo i prawo swoimi podbojami, a kobiety jak to kobiety udaja cnotliwe, zimne ksiezniczki, a jak przychodzi okazja to daja dupy, gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 15:51 WSZTSCY ZDRADZAJĄ. ZARÓWNO FACECI I KOBIETY!! ŻONACI MĘŻATKI A NAJWIECEJ TYCH ZDRAD JEST PO MIEDZY 30 A 40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Re: zdrada.. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.07.10, 17:04 Przemiłe panie, tak się tu oburzacie na facetów... ale zadajcie sobie pytanie, Z KIM oni was zdradzają??? Z marsjankami??? Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiussz Re: zdrada.. 07.07.10, 17:08 DO Madzi,....flirt to nie zdrada .......i na pewno nie zdradzamy więcej niż wy nas he he ....a większość dziewczyn to tylko na pieniążki lecą ....sam się przekonałem i nawet nie chodzi o różnice wiekową trzy ma dziewczyna 20 czy 30 lat jeden uujjj :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 17:35 A faceci to niby na pieniądze nie lecą?? Znam wielu facetów co się patrzą czy dupa ma pieniądze i czy się mogą przy niej dobrze ustawić a pózniej idą w tango z innymi. Magdo , kobiety też zdradzają i nie można tu oskarżać tylko mężczyzn aczkolwiek oni do tego może mają troszkę większe skłonności bo my kobiety jesteśmy często łatwowierne, wierne a faceci to zdobywcy czasami trzeba im dawac niewinne powody do zazdrości... A co do zdrady bardzoej boli chyba jak zastajesz swojego faceta z kobiętą w sytuacji intymnej gdzie okazują sobie uczucia niż zwykłe bzykanko które nic nie znaczy dla większosci facetów. ja za zdradą nie ejstem to ochydne jeśli Cię ktoś oszukuje aczkolwiek każdy ma swoje za uszami , lepiej powiedziec ze to noniec niż oszukiwac drugą osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: seksizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 19:02 przestańcie już, bo zygać mi się chce na wzajemne obwinianie płci męskiej i żeńskiej.Apartheid w wykonaniu wałbrzyskim, brak wam czarnych i żółtych więc skaczecie do oczu płci przeciwnej, to jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aza Re: zdrada.. IP: *.pantarhei.ba.cust.gts.sk 11.07.10, 09:29 zdrada zawsze boli bez względu na okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: zdrada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 14:26 '' zdradzajacy'' powinien zrobic WSZYSTKO , zeby zdrada sie nie wydala, Sa na to tysiace sposobow :-) Odpowiedz Link Zgłoś