Dodaj do ulubionych

Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 23:22
Obserwuj wątek
    • Gość: Do wyborcy Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.versanet.de 28.08.10, 23:30
      No ku...,to Ty jeszcze masz migawy kto???? No przeciez Antynazi jak w morde
      strzelil,wygra debil w cuglach i jeszcze sie zalapie na nagrode Jobla.Stawiam
      1000000 ojro na tego imbecyla!Ktoren z Was sie zaklada!!??
      • Gość: ona Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 23:55
        Piszesz w pokręcony sposób, bo może masz problem z deklem?
        A tak konkretnie, to o co Ci chodzi?
        Dla mnie sprawa jest jasna : Pytanie dotyczy najciekawszych ludzi na
        tym Forum.
        • Gość: Do onej Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.versanet.de 29.08.10, 00:30
          Wymienione osoby w pytaniu ankietowym sa za madre,w miare oswiecone i
          przewyzszaja swoim IQ cale to menelstwo bezmuzgowcow z tego forum.Aby takimi
          rzadzic, trzeba taki sam poziom reprezentowac jak Krukowaty i krakac tak jak
          on.Czyli,zawsze sie wybiera ze swojego stada do ktorego pewnie tez jestes
          zaliczana.
          • ewa10-0 Re: do onej 29.08.10, 09:16
            Akurat nikt z tych osób nie kandyduje i nie bawi się w żadną politykę.Chodzi
            tylko o UWOLNIENIE Wałbrzycha z łap tego zafajdanego,przemądrzałego Mokrzyckiego
            i jego trujących "klejnotów"którymi obdarzył i dalej obdarza Nasze miasto.
            Śpij więc spokojnie i szukaj innych kandydatów na prezia Wałbrzycha.
            Poczytaj ze zrozumieniem odpowiedź osoby z "versanet".Może zrozumiesz,a jak
            nie,to poproś mamusię,niech ci przetłumaczy,o co chodzi.
            • ewa10-0 Re: do wyborcy 29.08.10, 09:18
              Ta odpowiedź była skierowana do "wyborcy",a nie do "onej".
              Małe przeprosiny.
              • Gość: szczery do bólu Re: do wyborcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 09:30
                Wybór między chamem, prostakiem i koprofilem to żaden wybór. Nie
                wiadomo, które zło jest mniejsze :)
                • pozor_vlak Re: do wyborcy 29.08.10, 11:14
                  Gość portalu: szczery do bólu napisał(a):

> Wybór między chamem, prostakiem i koprofilem

Które odnosi się do mnie?
                  • Gość: szczery do bólu Re: do wyborcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 15:44
                    Żaden ;)
                    Na szczęście ...
            • Gość: adi Re: do onej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 10:44
              ewa, przecież ten ktoś z versanet.de tylko obrażać potrafi i nic więcej.
              • ewa10-0 Re: do adi 29.08.10, 12:36
                Masz rację,ale nie każdy.
                Ten "klarnet"versanet.de,co tak obrażał forumowiczów i ubliżał praktycznie
                wszystkim-zamilkł.Może to cisza przed burzą?
                Mało mnie ten"ktoś"obchodzi,bo to bardzo źle świadczy o tym "ktosiu".Ma zero
                kultury i szacunku do ludzi,nie mówiąc o wychowaniu i edukacji,którą zapewne
                skończył na parterze sutereny.
                • Gość: Do Ewy Re: do adi IP: *.versanet.de 29.08.10, 13:28
                  Masz racje Ewa z tym klarnetem!tez bym mu zasadzil z bambosza pare pozdrowien z
                  laurka.Z tego co wiem,mieszka gdzies pod Swiebodzicami i drze lacha z Was w
                  perfidny sposob.
                  • ewa10-0 Re: innego z versanet.de 29.08.10, 13:43
                    On "drze łacha"z samego siebie.Mnie to ani ziębi,ani parzy.Mam wyrobione zdanie
                    o tej osobie.Może mieszkać nawet w wałbrzyskim ratuszu,nic mnie to nie
                    obchodzi.Jest zdegenerowanym czubem,co poczuł troszkę "ojro".Wystarczy
                    poczytać,co o tej osobie piszą inni.

forum.gazeta.pl/forum/w,168,115202612,115202612,IP_versanet_de_co_sadzicie_o_tym_kims.html
                    forum.gazeta.pl/forum/w,168,114802184,114802184,Dlaczego_.html
                    Ale nie zmieniajmy tematu,bo nie o to chodziło założycielowi wątku.
                    • Gość: Do Ewy Re: innego z versanet.de IP: *.versanet.de 29.08.10, 16:02
                      No!!!masz racje Ewa,on musi byc bardzo muzykalny,poniewaz jest takze fletem
                      prostym i marakasem.Przewertowalem te posty i musze stwierdzic,ze marakas ma
                      wiele racji,poniewaz za kazdym razem jak tylko zaczynal rzucac epitetami to
                      wczesniej wasze jelopy go prowokowaly i wyzywaly.Nie zakumalas Ewa tego?Wiec
                      chyba nie jest z nim az tak zle jak go przedstawiasz.Moze sie jeszcze odezwie,to
                      sobie z nim po germansku poswiergole.
                      • Gość: * Re: innego z versanet.de IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 17:25
                        RAUS !
                    • Gość: Do Ewy Re: innego z versanet.de IP: *.versanet.de 29.08.10, 18:25
                      Teraz widzisz Ewa jak na dloni,dlaczego moj ziomek z Versanet.de wku...al sie na
                      tych debili,jak ten gosc z gwiazdka wyskakuje ze slowem Raus.I co?pewnie jemu
                      trzeba takze puscic pare schwancow na dzien dobry z pozdrowieniami od ziomka.I
                      jak tu mozna byc grzecznym?
                      • Gość: * Re: innego z versanet.de IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 18:32
                        I jak tu mozna byc grzecznym?

Psi dzyndzlu, ty łaske robisz, że jesteś grzeczny? Albo jesteś, albo
                        nawet się nie staraj, bo ci nie wyjdzie. Swoimi postami udowadniasz,
                        ze nie zaslugujesz na zaden szacunek. Dla mnie zawsze bedziesz
                        fiutem. Weg!
                        • Gość: Do * Re: innego z versanet.de IP: *.versanet.de 29.08.10, 18:52
                          Weg,mozesz se powiedziec do swojej matki kwadratowy ch...u z buldokowym ryjem pod
                          kagancem.To,czy bede na forum,czy nie,tylko zalezy odemnie ciemniaku,olewajac
                          ciebie,twoje pobozne zyczenie i twojego fiuta.Kapito???
                          • Gość: * Re: innego z versanet.de IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 18:59
                            Jawohl, herr obergefreiter Kugel !
                • Gość: adi Re: do adi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 20:45
                  ten ktoś z .de to jest ta sama osoba. Nie wiem kogo usiłuje oszukać.
      • ewa10-0 do radcoma 01.09.10, 10:01
        Witam!
        Ale fajnie!Idziemy w sondażu praktycznie "łeb w łeb".
    • Gość: Piotr Wielki Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 17:43
      Jakie wyniki, bo już głosowałem, a przyjaciel zza Odry i Nysy
      rozwalił wątek.
      • Gość: Do Cara Piotra Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.versanet.de 30.08.10, 17:58
        Tak to jest wladco Kremla na tym swiecie.Taki dywersant,bez grama
        dynamitu,potrafi rozpierdzielic takie konsylium forumowe.Jak go spotkam,to mu
        tak wpierdziele,jak cygan cygance za brak kasy.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka