Gość: Wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 23:22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do wyborcy Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.versanet.de 28.08.10, 23:30 No ku...,to Ty jeszcze masz migawy kto???? No przeciez Antynazi jak w morde strzelil,wygra debil w cuglach i jeszcze sie zalapie na nagrode Jobla.Stawiam 1000000 ojro na tego imbecyla!Ktoren z Was sie zaklada!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 23:55 Piszesz w pokręcony sposób, bo może masz problem z deklem? A tak konkretnie, to o co Ci chodzi? Dla mnie sprawa jest jasna : Pytanie dotyczy najciekawszych ludzi na tym Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do onej Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.versanet.de 29.08.10, 00:30 Wymienione osoby w pytaniu ankietowym sa za madre,w miare oswiecone i przewyzszaja swoim IQ cale to menelstwo bezmuzgowcow z tego forum.Aby takimi rzadzic, trzeba taki sam poziom reprezentowac jak Krukowaty i krakac tak jak on.Czyli,zawsze sie wybiera ze swojego stada do ktorego pewnie tez jestes zaliczana. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do onej 29.08.10, 09:16 Akurat nikt z tych osób nie kandyduje i nie bawi się w żadną politykę.Chodzi tylko o UWOLNIENIE Wałbrzycha z łap tego zafajdanego,przemądrzałego Mokrzyckiego i jego trujących "klejnotów"którymi obdarzył i dalej obdarza Nasze miasto. Śpij więc spokojnie i szukaj innych kandydatów na prezia Wałbrzycha. Poczytaj ze zrozumieniem odpowiedź osoby z "versanet".Może zrozumiesz,a jak nie,to poproś mamusię,niech ci przetłumaczy,o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do wyborcy 29.08.10, 09:18 Ta odpowiedź była skierowana do "wyborcy",a nie do "onej". Małe przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery do bólu Re: do wyborcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 09:30 Wybór między chamem, prostakiem i koprofilem to żaden wybór. Nie wiadomo, które zło jest mniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: do wyborcy 29.08.10, 11:14 Gość portalu: szczery do bólu napisał(a): > Wybór między chamem, prostakiem i koprofilem Które odnosi się do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery do bólu Re: do wyborcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 15:44 Żaden ;) Na szczęście ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: do onej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 10:44 ewa, przecież ten ktoś z versanet.de tylko obrażać potrafi i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: do adi 29.08.10, 12:36 Masz rację,ale nie każdy. Ten "klarnet"versanet.de,co tak obrażał forumowiczów i ubliżał praktycznie wszystkim-zamilkł.Może to cisza przed burzą? Mało mnie ten"ktoś"obchodzi,bo to bardzo źle świadczy o tym "ktosiu".Ma zero kultury i szacunku do ludzi,nie mówiąc o wychowaniu i edukacji,którą zapewne skończył na parterze sutereny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ewy Re: do adi IP: *.versanet.de 29.08.10, 13:28 Masz racje Ewa z tym klarnetem!tez bym mu zasadzil z bambosza pare pozdrowien z laurka.Z tego co wiem,mieszka gdzies pod Swiebodzicami i drze lacha z Was w perfidny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: innego z versanet.de 29.08.10, 13:43 On "drze łacha"z samego siebie.Mnie to ani ziębi,ani parzy.Mam wyrobione zdanie o tej osobie.Może mieszkać nawet w wałbrzyskim ratuszu,nic mnie to nie obchodzi.Jest zdegenerowanym czubem,co poczuł troszkę "ojro".Wystarczy poczytać,co o tej osobie piszą inni. forum.gazeta.pl/forum/w,168,115202612,115202612,IP_versanet_de_co_sadzicie_o_tym_kims.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,114802184,114802184,Dlaczego_.html Ale nie zmieniajmy tematu,bo nie o to chodziło założycielowi wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ewy Re: innego z versanet.de IP: *.versanet.de 29.08.10, 16:02 No!!!masz racje Ewa,on musi byc bardzo muzykalny,poniewaz jest takze fletem prostym i marakasem.Przewertowalem te posty i musze stwierdzic,ze marakas ma wiele racji,poniewaz za kazdym razem jak tylko zaczynal rzucac epitetami to wczesniej wasze jelopy go prowokowaly i wyzywaly.Nie zakumalas Ewa tego?Wiec chyba nie jest z nim az tak zle jak go przedstawiasz.Moze sie jeszcze odezwie,to sobie z nim po germansku poswiergole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ewy Re: innego z versanet.de IP: *.versanet.de 29.08.10, 18:25 Teraz widzisz Ewa jak na dloni,dlaczego moj ziomek z Versanet.de wku...al sie na tych debili,jak ten gosc z gwiazdka wyskakuje ze slowem Raus.I co?pewnie jemu trzeba takze puscic pare schwancow na dzien dobry z pozdrowieniami od ziomka.I jak tu mozna byc grzecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: innego z versanet.de IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 18:32 I jak tu mozna byc grzecznym? Psi dzyndzlu, ty łaske robisz, że jesteś grzeczny? Albo jesteś, albo nawet się nie staraj, bo ci nie wyjdzie. Swoimi postami udowadniasz, ze nie zaslugujesz na zaden szacunek. Dla mnie zawsze bedziesz fiutem. Weg! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do * Re: innego z versanet.de IP: *.versanet.de 29.08.10, 18:52 Weg,mozesz se powiedziec do swojej matki kwadratowy ch...u z buldokowym ryjem pod kagancem.To,czy bede na forum,czy nie,tylko zalezy odemnie ciemniaku,olewajac ciebie,twoje pobozne zyczenie i twojego fiuta.Kapito??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: innego z versanet.de IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 18:59 Jawohl, herr obergefreiter Kugel ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: do adi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 20:45 ten ktoś z .de to jest ta sama osoba. Nie wiem kogo usiłuje oszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do radcoma 01.09.10, 10:01 Witam! Ale fajnie!Idziemy w sondażu praktycznie "łeb w łeb". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Wielki Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 17:43 Jakie wyniki, bo już głosowałem, a przyjaciel zza Odry i Nysy rozwalił wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Cara Piotra Re: Kto ? - na poważnie - jest Waszym zdaniem... IP: *.versanet.de 30.08.10, 17:58 Tak to jest wladco Kremla na tym swiecie.Taki dywersant,bez grama dynamitu,potrafi rozpierdzielic takie konsylium forumowe.Jak go spotkam,to mu tak wpierdziele,jak cygan cygance za brak kasy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś