Dodaj do ulubionych

Czy warto iść do PWSZ

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.10, 21:24
na logistykę oraz jak z pracą po tej szkole,z tego co mi wiadomo to kierunek
jest nowy,jak pracodawcy zapatrują się na ludzi po tej szkole,czy warto
iść,jakie są wady i zalety
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: Czy warto iść do PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 11:16
      PWSZ to wspaniała uczelnia - organizacyjnie i merytorycznie. Wszystkie okoliczne firmy biją się o absolwentów -
      stawka na "dzień dobry" nie schodzi poniżej 3000 zł. Polecam!!!
      • Gość: kacha Re: Czy warto iść do PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 11:22
        ja słyszałam, że 4000zł
      • Gość: student logistyki Re: Czy warto iść do PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 11:35
        jako student napiszę tak, uczelnia średnia, ani dobra, ani zła. Praktycznie, jak
        każda inna. Z kierunku jestem racze (z malutkimi wyjątkami) j zadowolony i mam
        nadzieję, że nie skończę na kasie np w tesco. Ale nikt nie napisze, co z pracą
        po studiach, bo nie ma jeszcze absolwentów. Ogólnie jestem zdania, że od Ciebie
        zależy, co zrobisz po studiach, niezależnie czy skończysz taki czy inny kierunek
        albo uczelnie w Wałbrzychu, albo w Opolu. W sumie ważne co masz w głowie
        • Gość: fd Re: Czy warto iść do PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 12:12
          Lepiej skonczyc we Wroclawiu calkiem inaczej wyglada w CV. PWSz nie polecam,
          • Gość: ddd Re: Czy warto iść do PWSZ IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.10, 12:19
            idiota... myślisz że po samym CV dostaniesz robotę? lecz się ja jaja
        • Gość: kacha Re: Czy warto iść do PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 13:42
          Muszę Cię rozczarować studencie. W Polsce "W sumie ważne co masz w
          głowie"
          nie jest istotne. Ważniejsze jest gdzie i jakich masz przyjaciół. Od
          tego zależy powodzenie. Przy dobrych znajomościach, na dobrą sprawę, studia nie
          są Ci potrzebne :) Ty dostaniesz stanowisko, a czarną robotę zrobią niże :))) W
          obecnej chwili łatwiej o dobrze płatną pracę po zawodówce (mam na myśli uczciwe
          otrzymanie pracy-bez znajomków).
          • Gość: kto Re: Czy warto iść do PWSZ IP: 178.235.51.* 02.09.10, 14:19
            popieram ze wazni sa przyjaciele na "stanowiskach" jesli chodzi o PWSZ mysle ze lepiej juz zrobic
            Walbrzyska uczelnie ale publiczna, niz jakas tam szkole wyzsza prywatna we wro. jesli nie wybierasz
            sie na uniwerek do wrocka to lepiej isc do PWSZ
            • Gość: po Re: Czy warto iść do PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 11:59
              Szkoly prywatne we Wroclawiu to bardzo dobre szkoly i nie chrzan jak nie chodziles. Jestem po 2 LO,
              chodze do prywatnej szkoly we Wrcolawiu, i POZIOM JEST WYSOKI KRETYNIE!
              • Gość: kto Re: Czy warto iść do PWSZ IP: 178.235.51.* 03.09.10, 12:54
                po pierwsze ja Cie nie wyzywam. jesli to jest poziom tych szkol to dziekuje bardzo;) i powiedzialem
                swoje zdanie, ze lepiej zrobic walbrzyska Publiczna szkole niz wroclawska Prywatna.
                POzdrawiam "kretynie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka