Dodaj do ulubionych

Lekarz od brzucha

IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 18:47
Od pewnego czasu boli mnie mocno brzuch. Zna ktoś dobrego lekarza, do którego mogę się udać? W przychodni lekarz przepisał mi nospę i tabletki od bólu. Nic nie pomaga. Dodam, że USG robiam i wszystko jest ok. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: piaskiemwoczy Re: Lekarz od brzucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 19:22
      Witamina c dowcipna.
      • Gość: ... Re: Lekarz od brzucha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.10, 19:49
        mogłaś przeciążyć wątrobę niezdrowym odżywianiem, używkami i sytuacjami stresowymi,
        musisz to zmienić i nie bierz środków przeciwbólowych bo pogłębisz problemy
        • Gość: aleczka Re: Lekarz od brzucha IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.10, 19:53
          Dziękuję.
    • Gość: internista Re: Lekarz od brzucha IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 20:47
      tz od jakiego czasu sa bole , i jakie to sa bole ? czy regularnie oddaje Pani stolec
      • serce34 Re: Lekarz od brzucha 20.09.10, 21:50
        Witaj aleczka,nie jestem lekarzem ale tutaj na forum nie pozbedziesz sie bólu brzucha.A jeśli pojawił sie ból to musi byc i jego przyczyna.Skonsultuj z lekarzem i nie czekaj.Znałam osobe,której powidziano,że usg nic nie wykazało....a brzuch bolał,,,i leki szły w ruch.Zjawił sie pan rak nie pytajac czy może...osoba była młoda:( Więc idz jak najszybciej do lekarza i nie bój sie.Pozdrawiam serdecznie i głowa do góry:)
      • Gość: do internisty Re: Lekarz od brzucha IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.10, 20:12
        bóle brzucha są mocne. Boli też w okolicy mostka. mam wtedy problemy z oddychaniem. Ze stolcem ok.
    • spalt Re: Lekarz od brzucha 20.09.10, 23:58
      Jeśli lekarze ogólni Ci nie pomogą oraz usg i gastroskopie, to polecam fizjoterapeutę pana Dariusza Janika. Przyjmuje na ul. Poselskiej 9B. Jest bardzo dobry i bardzo miły. Mojej znajomej pomógł, bo miała problemy z wypróżnianiem się. Lekarze kazali stosować dietę, pić jogurty i mówili, że taka jej uroda. Dr Janik jej pomógł, okazało się, że przyczyną jest blokada w brzuchu, a dokładnie jeden z odcinka jelita. Wystarczyły codzienne masaże i problem zniknął. Wizyta kosztuje 80 zł. Jeśli chciałabyś się zarejstrować to daje nr 606608019
      • lekarzspecjalista Re: Lekarz od brzucha 21.09.10, 21:59
        Przepchnął przez jelito kawałek kupki?
        Za 80 zł to dość tanio. Hydraulik za kibel bierze więcej.
        • spalt Re: do lekarza niepełnosprytnego 22.09.10, 00:52
          Ja widzę, ż ty nie jestes lekarzem tylko omnibusem, bo w każdym wątku jestes najmądrzejszy. Dla twojej wiadomości, ten kawałek jelita był obkurczony i trzeba było to miejsce masować czyli rozluźniać. Tak więc mądralo, to nie kupa blokowała, tylko zbyt mocno "ściśnięte" jelito. Ja nie wiem czy ten lekarz tej dziewczynie pomoże, ale staram się dać jakąś radę, natomiast ty potrafisz tylko szydzić, wymądrzać się i pisać regułki z encyklopedii. Na tym kończę dyskusję z tobą, bo poprostu nie waro, nie warto się zniżać do twojego poziomu
    • Gość: x Re: Lekarz od brzucha IP: 178.235.51.* 21.09.10, 08:02
      Myślę, że w tym przypadku jest potrzebny lekarzspecjalista...
      • Gość: ... Re: Lekarz od brzucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 09:53
        ...tylko broń Boże, nie ten z forum Wałbrzych
    • Gość: gość Re: Lekarz od brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 10:29
      Jeżeli są to bóle pochodzenia gastrycznego to polecam dr Jaremkę, kiedyś przyjmował w prywatnej przychodni Salus na Podzamczu.
      • Gość: Me Re: Lekarz od brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 09:17
        I dalej przyjmuje, mi rowniez pomogl (kiedy inni lekarze byli bezsilni w kwestiach gastrycnych)
    • lekarzspecjalista Re: Lekarz od brzucha 21.09.10, 21:56
      Brzych składa się z części, które lecą następujący lekarze:
      skóra brzycha - dermatolog,
      tłuszcz brzucha - dietetyk, chirurg plastyczny,
      jelta, żołądek - gastroenterolog,
      wątroba, drogi żółciowe - hepatolog, chirurg,
      części kostne - ortopeda, reumatolog
      nerwy - neurolog, neurochirurg,
      nerki- nefrolog,
      drogi moczowe - urolog,
      miednica mała z zawartością- ginekolog, połoznik
      naczynia-angiolog, angiochirurg,
      pasożyty-parazytolog
      nowotwory - onkolog,
      Już zatem wiesz, do jakiego lekarza specjalisty trzeba pójść.
      • Gość: olaboga Re: Lekarz od brzucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 10:07
        Ale debil. Chyba wywinę orła!
        Brzuch składa się.......:
        z kości, nerki,miednicy, pasożyta i nowotworu.
        Jezu skąd tu tylu idiotów?
        • Gość: aleczka Re: Lekarz od brzucha IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 17:55
          Ale mi chodzi o jakieś namiary na dobrego lekarza, który mi pomoże. Boję się tego bólu i nie wiem do kogo iść. Lekarzy jest dużo, ale ....
          • Gość: Me Re: Lekarz od brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:32
            Padla juz propozycja - Salus na Blankowej i dr W. Jaremko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka