Dodaj do ulubionych

Victoria a pan Kruczkowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 08:38
Czytałem ostatnio w prasie wałbrzyskiej o wizycie pana Kruczkowskiego na placu budowy centrum handlowego Victoria, potem w jakiejś wypowiedzi pan Kruczkowski, mówiąc o inwestycjach w Wałbrzychu, pochwalił się budowanym centrum handlowym. Kto mi prosto wyjaśni, jaki jest wkład pana Kruczkowskiego, Urzędu Miasta w Victorię?
Obserwuj wątek
    • Gość: leon Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 08:40
      pozwolil wybudowac!
      • Gość: xyz do Pawła IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 09:09
        lepiej "odwróć" pytanie ;)
    • Gość: omgte Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 09:49
      Tak sie zastanawam, robi się z ludzi idiotów, kruczkowski chwali się galerią wybudowana w 100% z udziałem prywatnego kapitału, nie ma z tym projektem zupełnie nic wspólnego. Równie dobrze ja mógłbym tam iść i z dumą głośić, że w moim mieście powstaje nowoczesne centrum handlowe. Taki sam spelndoer należy się mi jak i kruczkowskiemu w tej sprawe.
      Nie czujecie wsciekłości gdy ktoś bezczelnie, z szerokim uśmiechem robi was w balona? Na codzien tez tak reagujecie jak ktoś chce was okatować, nie wykazujecie elementarnej czujności, nie uruchamiacie myślenia? Jesli nie to zachęcam
      • Gość: Burza Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.chello.pl 23.09.10, 10:02
        a znasz takie powiedzenie że sukces ma wielu ojców, a porażka jest zawsze sierotą ?
      • czarny_wch Re: Victoria a pan Kruczkowski 23.09.10, 15:41
        żenada... no ale niestety - teraz pan Kruczkowski będzie miał jeszcze większe "parcie na szkło"... znów naobiecuje co to nie zrobi...
    • Gość: pan kleks Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 10:10
      Prezydent Kruczkowski szukał inwestora od bardzo dawna, a jak go znalazł ułatwił napewno wszelkie procedury no i teraz ma się czym chłop chwalić zasłużenie!
      • Gość: dop Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 10:28
        dokładnie, ludzie tylko potrafią narzekać!
    • Gość: ajk Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.dialog.net.pl 23.09.10, 10:47
      jak szukano inwestorów? zobacz bit.ly/96mfWW
    • Gość: a ja wiem Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 11:24
      Zastanawia tylko, dlaczego nie chwali się inwestycją Mobruka, przecież to największy jego sukces !
      • Gość: Kobra Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 12:00
        Kruczkowski zniszczył naszą przyszłość. Przez dwie kadencje nie zrobił nic! A jest bezczelny jak mało kto, bo za nasza kasę robi jeszcze kampanie "Wałbrzych się zmienia" pytam gdzie? chyba na osiedlu policjant gdzie wybudowali się za naszą kasę!
        • Gość: Janek Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 12:04
          Kobra!

To napraw, jezeli jestes taka/taki madra/y! PROSTAKU I NIEROBIE JEDEN

A do pytajacych, to Prezydent, jako nakjwyzsza glowa miasta pozwolil na budowe galerii, tzn miasto sprzedalo teren tylko pod okreslony przez Prezydenta plan zagospodarowania.
          • Gość: do Janka Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 12:16
            to faktycznie wielka zasługa, wielka praca, wielki sukces
            • Gość: Kaska Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 12:27
              Pogonić tych urzędasów z tego forum. Szczekaczki prezydenta nie macie co robić? To won malować miasto i łatać ulice!
            • Gość: zwykłychłop Re: Victoria a pan Kruczkowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 12:34
              Ja się na tym nie znam tak ja wy jeśli chodzi o to jak wyglądają od wewnątrz inwestycje takich przedsięwzięć w urzędach jak Victoria. No ale tak patrzeć po "chłopsku" no to przecież galeria mogła powstać i w Szczawno-zdroju albo w Świebodzicach ale jednak ten "ktoś" wybrał Wałbrzych. I domyślam się że nie dlatego że tu mieszka i będzie miał blisko do roboty. Zgadzacie się z tym? (zwracam się do krytyków)
          • proxius Re: Victoria a pan Kruczkowski 08.10.10, 14:18
            Drogi Janku chcesz mi wcisnąć kit, że prezydent sobie wymyślił, że tam ma stać obiekt handlowy typu galeria V. po czym czekał na oferty a następnie łaskawie pozwolił na realizację jednej z nich??? Nie no proszę cię;/
    • loniek0 Re: Victoria a pan Kruczkowski 23.09.10, 14:05
      Nie pamiętacie już jak krytykowaliście Kruczkowskiego za to, że Tesco powstało w Szczawnie Zdroju? A z tego co wiem to też 100% kapitał prywatny. Jak otworzą Victorię, to się założę, że będziecie mieć pretensje o to, że ruchome schody są zbyt wolne i to pewnie przez Kruczkowskiego.
    • brunetinc Re: Victoria a pan Kruczkowski 08.10.10, 22:06
      Pan Prezydent uczestniczył w negocjacjach dotyczących lokalizacji victorii, a także o rozmiarze inwestycji. Przekonywał inwestora, by ten zadbał o charakter artystyczny i rekreacyjny galerii. Myślę że z powodzeniem.

brunet
      • krlnbg Victoria a pan Kruczkowski 09.10.10, 11:12
        Wcześniej narzekaliście, że w W-chu nie ma takiego obiektu, że musicie jechać do Wrocławia, Legnicy ... Teraz kiedy postawili Wam galerię "pod nosem" też marudzicie. Jaka jest w tym zasługa Piotra Kruczkowskiego? Taka chociażby, że dokładał i dokłada wszelkich starań, aby realizacja projektu została pomyślne zakończona. Jako Prezydentowi zależy mu na tym, aby miasto się rozwijało, a wybudowanie galerii (nawet przy użyciu środków pochodzących od prywatnego inwestora) to duży krok bo już nie musimy jechać poza Wałbrzych w poszukiwaniu ulubionych marek. Galeria to również dodatkowe pieniądze dla Wałbrzycha ;) biorąc pod uwagę metraż tego obiektu nie trudno dojść do wniosku, że podatek od nieruchomości będzie bardzo wysoki, a jak wiemy trafi on na rachunek bankowy naszego miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka