Gość: @@@@ IP: *.enitra.pl 23.09.10, 12:39 cZY KTOŚ MOŻE WYRAZIĆ OPINIĘ O TYM SALONIE I JEGO PRACOWNIKACH ? GŁOWNIE CHODZI MI O KIEROWNICZKE TEJ PLACÓWKI. BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA OPINIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romek Re: PLAY AUCHAN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 13:14 a po cholerę Ci to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: PLAY AUCHAN IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 13:19 ten salon play prowadzony jest przez bandę ignorantów, no może jeden gość w okularach taki nieco przy kości obsługuje na poziomie ale reszta... ta babka potrafi plotkować ze znajomymi kiedy klienci czekają czy wpierdziela śniadanie przy klientach jak nigdy nic.. porażka, tam klient nie rzadko czuje się jakby robiono mu wielką łaskę że się nim zajmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spox Re: PLAY AUCHAN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 13:38 powiedz jej to prosto w oczy a nie na forum kozakujesz!!! zasrani hejterzy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: PLAY AUCHAN IP: *.enitra.pl 23.09.10, 13:42 pytam bo zostałem oszukany przez tą Panią i teraz ma wiele problemów, a ona mnie zignorowała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: PLAY AUCHAN IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:17 ta kobita ma w tyłku co o niej myślisz więc szkoda się produkować, ewentualnie skarga do warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaq Re: PLAY AUCHAN IP: *.chello.pl 23.09.10, 13:42 ostatnio byłam w tym salonie i chłopak, który tam pracuje totalnie nie wiedział o czym mowa( taki dziwny, chudy). pytałam o minuty w abonamentach, dodatkowe usługi, to ja wiedziałam więcej niż on, dobrze, że chociaż wie w jakiej sieci pracuje. jakiś taki niekompetentny i w ogóle nie zorientowany. myślałam, że zatrudnieni na takim stanowisku to chociaż powinny wiedzieć co oferują. totalna porażka!!!! ja rozumiem, że nie musi świecić inteligencją, ale poziom zaangażowania czy orientacji powinien być choć na poziomie dostatecznym!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: PLAY AUCHAN IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:16 to jest syn tej babki, kierowniczki (chyba kierowniczki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajso Re: PLAY AUCHAN IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:33 To nie jest jej syn tylko nowo zatrudniony Pan Adam Woźniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajso Re: PLAY AUCHAN IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:33 REAL - Żenada xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farek Re: PLAY AUCHAN IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 14:56 po co te nazwiska? nie podoba się obsługa składać skargę a nie oczerniać ludzi za plecami, trochę odwagi? wiem że to pojęcie obce dla was bo macie klawiaturę i ona z was czyni niepokonanych hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: PLAY AUCHAN IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 15:36 ssij mi dżordża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: PLAY AUCHAN IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.10, 15:23 jak ty nie masz dżordza Odpowiedz Link Zgłoś