Dodaj do ulubionych

Ciasteczko

IP: *.xdsl.centertel.pl 23.09.10, 20:58
Witam . Jestem ciekawy waszej opini . W pewnej wałbrzyskiej motoryzacyjnej firmie za wyprodukowanie 5 milionowego produktu załoga otrzymała ......ciasteczko . Moim zdaniem to chamstwo , że przy ogromnych zyskach firmy częstuje się czymś takim . W innych krajach przy podobnych okazjach pracownicy otrzymują premie pieniężne w Polsce traktują nas troszkę inaczej.......ciasteczkiem . Co o tym myślicie ? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: cart Re: Ciasteczko IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 22:43
      myślimy, że powinienes wyjechac do "innych krajów"

jak myślisz czy przedszkolanka ma nagrodę za "odchowanie" setki dzieci?

albo kominiarz za "przelecenie" milionowego komina?

czy to ciacho musiałeś jeść na linii produkcyjnej podczas pracy? czy może dostałeś 10 minut na jego wmłucenie? zapłacili Ci za to 10 minut? czy odjęli od pensji?
      • Gość: cart Re: Ciasteczko IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 22:46
        przepraszam, jeszcze raz ja...

proponuję przenieść się do chin, bo właśnie tam niedługo większość zakładów się przeniesie, bo tam 14 letnia dziewczynka za uszycie milionowej pary jeansow nie woła nawet ciastka :)

sorry za złośliwość ale ludziom ZAWSZE mało, apetyt rośnie w miarę jedzenia, jakby nie dali ciacha to by może szumu nie było.
    • Gość: wychuchol Re: Ciasteczko IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 23:04
      To napewno było wielkie chińskie ciastko z wróżbą podarowane przez chińskiego mandaryna dla ociemniałych białych murzunów z toyoty! Brawo!
      • Gość: Mandaryn Re: Ciasteczko IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 23:17
        ..a co 1000 zł byś chciała ???? a może bon do Las Vegas dla każdego pracownika ? a może po aucie dla każdego ? zaklad ma produkować auta i tyle...to zaden cud na kiju .
        • Gość: wir Re: Ciasteczko IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.10, 17:51
          Ale jesteście głąby . Zagraniczne firmy robią z nas ciasteczkowych ludzi , a Wy wyjeżdżacie z Chinami . Ciekawe co wy porabiacie , a może jesteście cukiernikami . Trochę godności Panowie i Panie . Widzę , że pisali to Ci którzy zapieprzają jak murzyni ( przeprzszam chińczycy ) i jeszcze pensji za to nie chcecie ? Więcej godności .
    • Gość: beza Re: Ciasteczko IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:43
      Myślę, ze powinni sobie darować te ciasteczka bop jest to dośc upokarzające. Takie jest moje zdanie. Skoro jednak chcieli to jakoś uczcić to nie powinni wzbudzać fałszywych nadziei. Koniec kropa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka